Finito.

Nu har jag bestämt mig för att jag pluggat klart, jag är allt för trött i huvudet nu för att kunna få in något mer ändå. Algebra förstår jag det mesta av men det är funktioner som är problemet. Det får gå som det går helt enkelt. Men det där med IG here I come tror jag fortfarande på.

_______________________________________________________________________________________


Egentligen borde jag ta och krypa ner i sängen nu på en gång när jag ändå inte har något speciellt jag borde fixa. Visst jag har egentligen mer plugg som jag måste ta tag i men det får vänta, jag har faktiskt varit duktig och pluggat matte nu. Jag är så fruktansvärt trött nu för tiden. En kombination av att jag är allmänt orklös nu förtiden och dessutom inte många timmars sömn var natt. Jag borde nog ta och sova nu på en gång. Nu när jag tänker efter så har jag druckit två energidrycker och massa cola, det där med att kunna somna kanske inte går ändå. Men jag borde försöka, jag är verkligen helt utmattad så tror nog jag ska klara av det ändå.

Framsteg.

Helt ärligt så sitter jag faktiskt och pluggar matte. Dock sitter jag bara och räknar sådant jag förstår för det är mycket roligare och jag slipper känna mig dum. Jag vill förstå och kunna saker direkt annars blir jag arg och skiter i det totalt. Men detta kanske är framsteg, vem vet kanske ger mig på det som jag inte förstår alls av matten.

Så mycket att längta efter och så mycket att sakna!

Ge mig sommar, ge mig långt hår igen, ge mig finland och festival! NU NU NU!


Jag längtar så frunktansvärt mycket efter Finland. Vår mysiga stuga, lugnet, naturen. ALLT! Till och med utedasset och inte ha rinnande vatten och el hela tiden. Alla myggen som driver en till vansinne och tvingar en gå på myggjakt mitt i natten för man håller på att bli tokig. Åhåh. Ni skulle bara veta.


Att jag är ballast kan jag faktiskt inte hjälpa. I'm the man helt enkelt med lillbrorsans fyrhjuling.


Sommar, sommar, sommar.. Vi alla går nog bara och längtar och önskar att den skulle komma på en gång. Nu tack! Galet söt bild på Samuel!


Även om jag inte ågrar ett dugg att jag rakade av håret så har jag inte ett dugg tålamod när det gäller något alls. Alltså gäller det även i detta fallet. Jag vill att mitt hår ska växa massa fortare så det blir långt igen!


Samhällarnas mardröm, matte B.

Matte B prov imorgon på algebra och funktioner. Har klarat alla andra proven i matte B men nu vet jag att denna gången kommer jag inte klara det. Klarar inte ens av de lättaste talen i boken och jag har troligtsvis aldrig känt mig mer dummare när jag efter tredje gången säger till läraren att jag fortfarande inte förstår. Slutade med att jag bara nickade och log. Tyvärr kan jag inte göra så på provet och låtsas att jag förstår. Det kommer helt enkelt gå rent ut sagt åt helvete. IG here I come.

Huvudet är slutkört men kroppen på helvarv.

Att dricka energidryck precis innan man ska sova är ingen bra idé. Visst trött som fan i huvudet efter en lång dag och inte mycket sömn från igår natt, men kroppen kryper det i och vill inte vara stilla. Ett avsnitt Kyle XY kanske hjälper.

Tänkte ta mig samman och verkligen börja med joggandet imorgon eftersom jag ändå har lite sovmorgon. Men när jag väl väcks imorgon av klockan är jag tveksam över om jag kommer gå upp. Och som sagt sov jag inte så mycket igår natt. Får väl se hur det blir med det helt enkelt. Skulle sparat enegidrycken tills imorgon bitti kanske istället?

För er som kan sova, sweet dreams people.

YES!

Jag klarade det! Skickade in den nyss och klockan är inte tolv ännu så I'm the man! Okey, mycket möjligt att jag får ig men ändå. haha

Panik

Insåg just att jag har 1 timme och 17 minuter på mig att skriva en nationell uppsatas till spanskan och skicka in. Jag är körd.

Fly undan.

Påväg hem från jobbet var jag så oerhört nära på att hoppa på en av de där andra bussarna som kan ta en långt bort, enkelbiljett, kanske göteborg eller var som helst. Bort från vardagen. Men istället blev det buss 230 mot bjuv. Bussen som tog mig tillbaka till verkligheten. Jag skulle följt min impuls och hoppat på en av de där andra bussarna och sett var den bar mig.


Hur kan all positiv energi sjunka så snabbt?

Jag borde nog ta och fixa en sådan.


Duktiga Mathilda

Det där med att faktiskt spara lite så jag har råd med festivalandet har faktiskt hållt än så länge! La nyss i 200 kr i lådan, så nu är där 400 kr. Inte illa! Funderar på om jag borde lägga i resten av mina kontanter som är i plånboken. Men jag gillar inte att vara helt utan kontanter om jag ska iväg, fall i fall liksom. Haha Nej men seriöst. Om rabattkortet traslar eller något så vill jag gärna lyckas ta mig hem imorgon efter jobbet. Lite kontanter får stanna helt enkelt.

En annan duktig sak är att jag ska jobba både imorgon och på söndag. Så det så! Pengar är som sagt välbehövt. Jag gillar pengar okey? Nu ska jag drömma mig bort lite och titta på snygga kläder på internet.


Torsdag.

Hur skönt som helst att sova ut ordentligt idag! Eftersom jag bara hade en lektion idag så kändes det inte riktigt lönt att palla mig in till stan och sen hem. Resan tar längre tid än lektionen. Dock hade jag planerat att gå upp runt tio idag för att få så mycket gjort som möjligt, men nej så blev det inte riktigt. Får jag chansen att sova då kan jag inte slita mig från sängen. Så när klockan ringde klockan 10 så tänkte jag bara inte en chans i helvete att jag går upp nu så ställde jag om alarmet till 11. Men mystiskt nog vaknade jag klockan ett av att pappa väckte mig. Det var nog mitt undermedvetna som fixade alarmet åt mig.
Det där med att få massa gjort idag har inte riktigt hänt, allt det där plugget jag borde ha tagit tag i har inte hänt. Kommer nog inte hända heller, kanske om ett par timmar om jag har riktigt tur.

Internetshopping.

Sitter just nu och surfar runt på sidor med massa snygga kläder och skor! Lägger galet mycket i "shoppingbagen", troligtsvis kommer det bli så att jag inte köper något av det eftersom jag inte har råd. Men jag får väl drömma vidare och fylla min shoppingbag till max och låtsas för en stund att jag faktiskt ska köpa alltihop.

Nya msn driver mig till vansinne!

Efter massa tjat (massa rutor inne på msn som poppade upp) så installerade jag nya msn, det vill säga messenger 09. Men som många andra insåg jag direkt att jag ville bli av med den och även som många andra har jag haft problem med den.  Det enda jag vill är att få bort den helt från min dator, avinstallera den. Men just det är problemet för mig, den går inte att avinstallera! Skiten går inte att få bort. Har försökt avinstallera den gång på gång, även testat återställa datorn till innan jag installerade nya msn och skrivit in vissa koder som jag fått tag på för att få bort skiten. Men nej, denm vägrar försvinna! Det hela gör mig bara ännu mer förbannad och säker på att jag vill få bort möget. Min dator - jag bestämmer vad som får finnas på den! Och jag vill INTE ha nya FULA och ÄCKLIGA msn. Gaah.

Jag blir galen. Någon som vet hur jag kan gå tillväga, något tips?

Är så sur över det hela att jag snart formaterar mig dator.

Tja!

Det känns som en evighet sen jag skrev ett blogginlägg. Tänkte precis skriva "äntligen är det onsdag" men insåg direkt att det bara är tisdag. Det sög. Mer trevligt när man tror att det är en söndag och så är det lördag! Har precis lagat mat, klyftpotatis med kyckling och bearnesås, men när det äntligen är klart så vet jag varken om jag är sugen eller hungrig. Får väl ta och trycka i något i magen ändå. Massa längesen jag åt!

"Helgen är över och imorgon är det måndag ångest"

Helgen har blåst iväg precis som vanligt. Det känns som den nyss började men redan är den slut. Och jag är aboslut inte redo för att det ska bli måndag. Att det är ytterligare en sådan stressig vecka hjälper inte det minsta. De där lugna veckorna är bara ett minne blott sedan längesen. Jag vill bara resa bort, jag vill ha sommar, jag vill så mycket men det är väl bara att drömma vidare.

Får väl ta och lägga mig nu så  jag inte försover mig imorgon, kan verkligen inte missa lektioner. Hur jobbigt det än är när jag vaknar på morgonen måste jag faktiskt palla mig upp i fortsättningen!

Förresten, titta precis på vår schema från idrotten, det får mig att vilja spy. Mys va?

Gonatt :*

Nu ska jag gå och lägga mig, med tanken att jag kan sova ut ordentligt hemma i min egna säng. ÅH vad det uppskattas, kommer sova massa gott. Känns som det var längesen jag verkligen hade tid till att sova ut. Inget jobb, ingenstans jag ska, inget jag måste göra. MHM!

Glädje

Hela familjen är samlad här hemma, även Rasmus och David på besök. Åh vad härligt. Massa stökigt och massa kalabalik emellanåt. Men gud vad kul det är :D
Kommer bli en trevlig helg känner jag på mig!


Fredag

Äntligen är det fredag, hur skönt som helst. Dock sitter jag fortfarande kvar i skolan trots att jag slutat för jag ska möte de andra sen och träna på repliker, känns lagom drygt med tanke på att det är om 45 minuter och  min mage skriker efter mat. Men jag är totalt pank, mitt konto är övertrasserat till max - 98 kr. haha. Så kommer de andra säkert sitta och kränga sen när vi tränar repliker och själv sitter jag där med en kurrande mage. Whatever.

Jag fick förresten Mvg på mitt naturarbete och power point. YEAH gött som tusan. Med tanke på att jag la ner kanske lite mer än 2 timmar på det. :D

I would do just about anything in the world for you.

Hey Mama
Where you been for so long, for so long?

Ta mig till min fantasivärld och gör allt bra.

Jag försöker se positivt på det hela att det faktiskt är helg snart, det är väl smått så man överlever. Egentligen hade jag nog helst av allt velad gräva ner mig i sängen, tittat på massa filmer och krängt förevigt. Eller åtminstonde få sova bort tiden och vakna upp i någon drömvärld. Jag känner mig som en bitter gammal kärring, jag förstår inte ens varför jag mår som jag mår. Nu ska jag sluta med mitt svammel innan jag går in på för djupa grejer och så fattar man ingenting.

Slödag.

Poängen var att idag skulle jag till skolan oavsett hur jag mådde när jag vaknade, men när jag vaknade insåg jag att det bara var att stanna hemma. Men imorgon då jävlar, då blir det skola om jag så har 50 graders feber (jag vet då är man död men ni hajar poängen!). Nu ska jag vara duktig och plugga. Hejdå.


Sjuk igen.

Det blev till att jag gav mig hem direkt efter skolan trots att jag egentligen hade teater som jag inte kunde missa. Men jag mådde inte alls bra. Förvånar mig inte om det var ett jävla gnäll om att jag inte dök upp. Men jag har feber som bara stiger, huvudet känns som det ska sprängas och jag är rädd för att svälja för det känns som hela halsen rivs upp. Jag hade all rätt att inte gå till teatern idag, hade inte kunnat prestera något alls ändå. Och det dära plugget som jag var tvungen att ta tag i idag, har jag inte orkat. Jag fattar inte att jag är sjuk igen. Känns som jag inte ens hinner bli frisk innan jag blir sjuk igen. Funderar på att kanske ta och kolla upp det. Feber kan vara bra i viss mängd, för att rensa ut bakterier i kroppen. Men hög feber jämt och ständigt kan fan inte vara bra. Och i princip var gång jag åker på feber är det 40/41 grader som gäller. Fast läkarna skulle väl bara skylla det på stress eller något för att slippa lyfta ett extra finger. De där blodproven de tog på mig för längesen fick jag aldrig höra något av, inte ens när vi ringde om det. Bra jobbat Sveriges sjukvård.

Dagens ilandsproblem

Jag är mega kissig men jag loggade nyss in på denna datorn, så jag orkar egentligen inte logga ut och gå på toa. Så nu står jag här massa kissinödig och drar ut på det. Värdefull information, tycker ni inte?

En halv lektion natur och sedan idrott. Ingen ångest över idrotten idag faktiskt, pingis så det ska jag nog klara av.

Usch jag mår inte så bra. Halsen har börjat göra jätte ont och jag känner mig allmänt hängig. Försöker hålla ut hela dagen trots att det är frestande att gå hem men jag måste ha min närvaro. Fick en lapp för min närvaro den senaste månaden, det såg inte så bra ut.. Men det känns faktiskt som jag kommer skärpa mig nu och inte frestas lika mycket av skolka.

NU måste jag gå och kissa. Bye


mupp

Jag är både väldigt trött och väldigt pigg samtidigt just nu. Väldigt konstigt. Jag är ju jämt trött och sen att jag sov flera timmar innan idag kanske bidrar till att jag är pigg, det kanske inte är så konstigt trots allt. Kanske ska ta och slå på en film eller något tills jag känner att jag kan somna. Känns så meningslöst att lägga mig i sängen bara för jag borde sova när jag ändå vet att jag inte kommer kunna somna på flera timmar. Imorgon kommer bli en lång dag och jag känner på mig redan nu att jag kommer vara en zombie slutet av dagen och det där plugget jag måste ta tag i imorgon kommer absolut inte bli gjort.

Ska väl slå på en ultra tråkig film så jag blir trött eller kan jag testa plugga manus. 
 
Ha det bra och sweet dreams.

Jag behöver sommar NU!

Sommarn 08 - Lökig strandbild i göteborg.



ÅHÅH ge mig nu.


Powernapp bullshit

Trött, arg, ledsen och slut på ork känns det som.

Innan idag tänka jag att jag skulle ta mig en powernapp för att bli piggare eftersom jag gick runt som en zombie. Tuppluren förvandlades till 3 timmars sovande istället. Och piggare blev jag fan inte är mer än zombie nu. Och jag har inte fått något gjort idag som jag borde.
Whatever. Eller inte. Orkar bara inte. Hejdå.


Bomcha!

Imorgon blir det till att jobba fast jag egentligen saknar orken och lusten till det, dessutom borde jag fixa en del plugg. Men det där med att säga nej till jobbet när de ringer och behöver att man hoppar in har jag svårt för. Om jag inte har något speciellt planerat så kan jag bara inte säga nej och sekunden efter jag lagt på luren så känner jag bara varför? varför? För egentligen hade det varit riktigt skönt att bara få sova ut för en gångs skull. Men i och för sig cashen är välbehövda och jag ska nog överleva.

Som sagt imorgon blir det jobb och antagligen träffa Denice på kvällen. Jag vet att jag kommer vara slutkörd som vanligt efter jobb men det hade varit mysigt att träffa Denice! Så ska nog bara palla mig dit så kommer det bli massa mys. Dessutom sa jag när de ringde om jag kunde hoppa in imorgon att jag längst kunde jobba till fem i så fall. Så det är bra i vart fall!

Nu ska jag ta och sova så jag orkar mig upp imorgon.
Gonatt. :*

Torsdag.

Jag vet inte varför jag stannade hemma idag, för när jag väl gick upp klockan tio så tänkte jag varför är jag inte i skolan? Det hade inte varit så farligt att vara där idag? Helt meningslöst att jag stannade hemma idag. Tanken igår var väl att jag kanske kunde stanna hemma idag och plugga massa, men så har det inte riktigt blivit. Men det har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt, att vara hemma lite. Är så van vid nu förtiden att jag åker hemifrån tidigt på morgonen och kommer hem först vid nio, tio på kvällen.. Jag är verkligen en sådan människa som kan älskar fart och att allt ska hända nu nu nu, när jag känner för det. Men jag är också den människan som verkligen behöver tiden för mig själv med lugn och ro.

Nu sitter jag här och chillar, lyssnar på lite mysig musik och funderar på om jag ska ta och se ett avsnitt av Kyle XY.



Usel på att spara.

Jag behöver verkligen lära mig att spara pengar, att inte spendera varenda öre jag har trots att jag sagt att jag inte ska röra dom. Om jag ens ska komma iväg till siesta behöver jag lära mig det där med sparande väldigt snabbt, arvika kan jag bara drömma om.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta fram en burk, tejpade fast locket galet mycket med sån där tejp som är tjock och jättebra. Sen skar jag ett litet hål hål så jag kan stoppa i pengar. Ligger redan 200 kr i den eftersom jag fick hem ett massa fint kort med 200 kr i för det är min namnsdag på lördag tror jag. Tack till farmor och farfar <3
Burken gav jag till Samuel, sa att han skulle stänga in den i hans kassaskåp och han fick ABSOLUT INTE ge mig burken förutom när jag skulle lägga i pengar. Om jag ska lägga i pengar ska han titta så jag gör det och inget annat! Burken får jag tillbaka när jag ska köpa siesta biljetten, inte innan.

Så nu ska jag spara massa pengar och bli rik!


YEAH

Om 5 minuter slutar jag. NAJS! 
Det har varit en ganska onödig med soft dag. Började med att jag försov mig i morse, ovanligt, nej jag vet. Händer allt oftare. Så första lektionen jag hade var samhällskunskap, 3 tjejer som skulle prata om utbytet till kambodja som de varit på. Det var verkligen jätte intressant och jag har länge tänkt att jag vill göra något sånt och jag blir bara mer och mer peppad. Sen var det historia och engelska och på båda lektionerna har vi haft eget arbete. Som vanligt har jag inte gjort ett skit. Jag kan verkligen inte koncentrera mig och få något gjort i skolan, inte för att jag får så himla mycket gjort hemma. Men det som jag gör, händer hemma i vart fall.
Sådär nu är det bara 2 minuter tills vi slutar, ska kila upp till mitt skåp nu och hämta lite grejer och sen snart dra till teatern.

XOXO, höhö.


Gnäll blogg number one som sagt.

Jag är trött och egentligen orkar jag inte alls med teater idag. Imorgon är det årsmöte för RKUF och ingen ork för det heller. Enda anledningen till att det lockar det minsta är att det kommer finnas smörgåstårta, jag menar det.'

Jag vill hem och krypa ner i min säng och tycka synd om mig för alla måsten, allt plugg jag måste ta tag i osv.

BAJS. Mogen och seriös YESBOX. höhö.

BAI

Måndag.

Tja, läget och sånt?

Förvånansvärt dog jag inte under idrotten idag. Visst jag fick ett fett IG på provet men den själva aktiva delen av lektionen var faktiskt helt okey. Kan ju bero på att vi endast behövde röva på oss kanske en meter åt vart håll på sidorna och kunde sitta ner under tiden vi gjorde detta. - Blindboll alltså. Min grej helt klart.

Dock suger det hårt att det är måndag idag. Hade inte varit allt för fel om det var fredag kväll nu.

Oh juste! Kollade just på första avsnittet av Kyle XY. Kommer nog bli en ny serie jag börjar kolla på! Första avsnittet fick mig varm i hjärtat. Slutet i vart fall.

SWEET DREAMS!


Kommande vecka.

Måndag:
Äcklig skola men härliga människor
Teater 17.00-19.30
Plugga

Tisdag:
Skola
Bio - Shopaholic

Onsdag:
Skola
Teater 17.00-19.30
Plugga

Torsdag:
Skola
Plugga
RKUF - årsmöte 18.00-??

Fredag:
Skola
Plugg som faaaan.

Lördag:
Plugga satan
Träffa Denice kanske?

Söndag:
Plugg, plugg och återigen plugg.

Sen kan man ju undra om jag verkligen kommer plugga hela helgen och massor under veckan, tveksamt, men jag hoppas att självdiciplinen bara regnar över mig.

Helgen är redan slut.

Det känns alltid som helgen tar slut innan den ens hunnit börja. Jag har i princip inte gjort ett skit av det jag borde ha gjort i helgen. Eftersom Karoliina kom ner till skåne i torsdag och stannade tills igår har jag passat på att umgås med henne. Sen blev jag inringd till jobbet igår, så har som sagt inte hunnit ett skit av det  jag borde ha gjort.

Har ett prov imorgon jag inte ens läst egenom vad det handlar om, repliker till teatern som jag inte heller ens kollat på dessutom en miljon grejer jag inte ens börjat på.

USCH


FREDAG!

Jag är på G som fan ikväll!

Karoliina är i skåneland. <3

Jag gillar överraskningar! Speciellt de som är massa bra tajmade. :D

Supa skallen av sig hade varit najs.

Jag hatar såna här kvällar, egentligen borde jag bara gå och lägga mig.

Dessutom saknar jag mitt hår.


Obehagligt.

Nu har det varit sånt där läskigt i bjuv igen. Det var någon som jagat barnen vid skolan när de cyklat hem och till skolan. Det är polisanmält men de har inte fått fast någon, därför bör barnen inte ta sig själva till och från skolan. Obehagligt som tusan är det och en klump i magen får jag av tanken att något ska hända Samuel eller någon annan. Hörde Samuel nyss berätta att det tidigare varit en man som gått runt på skolgården. Inte en chans att jag släpper Samuel ensam nu.

Såna sjuka jävlar borde skjutas i huvudet.

2 år av konstant saknad.

Igår var det exakt 2 år sen. Det där med att tiden läker alla sår, bullshit. Jag saknar så fruktansvärt och tyngden och smärtan över bröstet försvinner aldrig. Tanken av att jag inte haft dig nära, inte hört din röst, känt din doft eller sett dig på 2 år gör ont som fan och det är fan inte rättvist att jag inte får ha min mamma här. Jag har inte ens förstått än. Hur ska jag kunna förstå att du är borta? Jag vill inte ens tänka tanken för då kanske det blir verklighet. Jag gör mitt ansikte till en mask, för att orka.

Desperat rör jag bilden på mamma, i hopp om att jag kanske får röra vid henne på riktigt. Ett hjärta som fallit sönder i tusen bitar och lämnar bara ett stort tomt hål kvar, det är inget som går att laga.


BAJS.

Nu har jag kommit någonstan på detta jävla arbetet i alla fall. Det värsta är att när jag väl fixat detta är det en hel hög av annat skit som väntar på mig.
GNÄLL, GNÄLL OCH GNÄLL. I know, jag har satt mig själv i skiten och får skylla mig själv. Men jag tänker gnälla så mycket jag vill ändå för detta är min blogg!

Smart drag Mathilda.

Jag är som sagt bäst på att skjuta upp saker och de i kombination med lathet blir ingen bra mix. Imorgon har jag ett naturarbete som ska in och jag har inte börjat på det. Ganska lost dessutom på hur det ska göras, så får se hur mycket jag har att lämna in i morgon.

Och jag vill inte ens tänka på allt annat jag inte börjat på.

Fyfan.

Jag blir bara allt mer säker på att jag aldrig ska ha barn. Visst dom kan vara söta och roliga, MEN i måttlig mängd. Nej barn är inget för mig.

RSS 2.0