To be or not to be..

Åka in till stan och ta några öl eller stanna hemma och ta det lugnt? Jobbar trots allt imorgon. Uh, jag vet inte hur jag ska göra.

Fan ta alla som handlat majskolvar.

Igår skulle vi grilla, var jättesugna på majskolvar så tänkte ta och grilla det med. Men det var fanimej slutsålt överallt, både färska och frusna. Var på Maxi, Allivs, City Gross, Statoil och Bilisten. Jävla mög. Kändes som att vi letade i halva sverige men det var inte menat för oss att få några majskolvar.

Inte nog med det! Spelade bingolotto igår. Vad jag minns har jag faktiskt aldrig vunnit på bingolotto, till och med när jag var liten och spelade varje vecka med familjen och alla andra vann var och varannan vecka förutom jag såklart. Men igår när jag tar bilen och kör iväg fort för att kolla om de har majs på bilisten missar jag ett spel och såklart vinner jag. SÅ JÄVLA TYPISK. Enda gången jag vunnit i mitt liv på bingolotto så missar jag det för några jävla majs som var slutsålda.


Halsfluss

Jag hinner fanimej inte bli frisk innan jag får nästa sjukdom. Nu går jag på penicillin för första gången i mitt liv. Jag får hoppas de slår ut alla andra bakterier i kroppen som jag har så att jag får vara frisk ett tag sen. Eller är det ens bakterier som penicillin dödar, virus kanske? Äh jag vet inte men ni förstår väl vad jag menar.

Och denna jäkla feber, precis låg jag och frös fast jag hade 3 täcken och elementet på högsta och nu svettas jag som en gris. Jättemysigt!

Det är så jäkla typiskt att jag blir sjuk nu, imorgon är det personalfest och jag har missat varenda en under de 3 åren jag jobbat där och nu skulle det bli den första, men nej då får jag halsfluss. Desssutom är det påsk och familjen samlas, men nej det ska jag inte njuta av. Plus att det är konser (stavas det så?) på lördag och det ska jag fanimej friskna till! Annars blir jag galen på riktigt.

Det bränner i plånboken.

När jag har ont om pengar och dessutom bör spara de lilla jag har till något speciellt då känns det som att begäret att göra av med pengar plötsligt är så mycket större. Och det kan helt enkelt inte sluta bra. Köpte nya jeans och en ny kofta idag, plus lite andra små grejer. Dåligt Mathilda, dåligt.

Sen är det, det där att man alltid hittar massor man vill ha när man antingen inte har pengar eller pengar som man inte får göra av med. Men sen när man har pengar att spendera då hittar man inte ett skit som man vill ha.

Känner ni igen er?

Kanonväder!

Det är verkligen kanonväder ute. Solen skiner och inte ett moln inom synhåll. En perfekt lördag för grillning skulle jag säga. Så om inget annat dyker upp så ska jag åtminstone se till att det blir lite grillning här hemma!



Är jag inte förtjusande?

Det är lördag och jag är rastlös.

Det är lördag och jag tror jag kommer bli knäpp på riktigt om jag ska sitta hemma en hel dag till utan att göra ett skit. Så jag tänker strunta i att jag snorar, hostar och är allmänt äcklig och hitta på något i alla fall! Jag ska bara hitta någon som vill umgås med mig trots det där...

Tittade på biljetter upp till Göteborg, blev sugen på att ta en tripp upp men de vill säkert inte ha mig förrän jag är fullt frisk. Annars blir väl barnen sjuka en runda till.

Men som sagt, ska jag behöva sitta hemma en hel dag till så tror jag att det kommer slå slint på riktigt i min skalle. Bäst att hitta på något alltså.

Sen saknar jag Karoliina massor och jag tror faktiskt hon skulle stå ut med mig trots allt snorande och hostande.


Då är fredag återigen här!

Jag hann hålla mig frisk i 2 veckor, jag orkar alltså inte. Nu är det äckel-förkylning och feber som gäller. Vaknade i onsdags med riktigt ont i halsen och visste att nu är det kört, nu blir jag sjuk igen. Sagt och gjort. Vår internet  har dessutom legat nere i flera dagar så har gått runder och inte haft ett skit för mig. När ens internet försvinner helt så märker man snabbt hur beroende man är av det, inte bara det att man är van att kunna slösurfa och sådär utan allt annat blir så krångligt. Som betala räkningar osv. Sjuk-blääh. Intenet tillbaka-Yeeey. Inte allt för bra men inte allt för dåligt heller. :)

RSS 2.0