Göteborg över helgen!

Imorgon bär det av till Göteborg för att hälsa på Laura co. Även Else är nere från Norrland och hälsar på i Göteborg så det ska bli superkul. Och med sånt här kanonväder kan det inte bli annat än lyckat! På fredag blir det förmodligen heldag på liseberg för hela bunten. Har inte varit på massa, massa år så det ska bli skoj. Dock är jag en riktig fegis när det kommer till karuseller. Bara man lyckas få upp mig i de där som ser livsfarliga ut så brukar jag tycka det är kul, problemet är bara att jag är väldans svårövertalad. Är bara så rädd för att när jag väl sitter i karusellen och kanske inser att detta gillade jag INTE så finns det ingen återvändo, utan då är det bara att bita ihop och lida sig igenom det. Som sagt, en riktig jäkla fegis.

Åker supertidigt imorgon så måste packa klart allt ikväll, tycker det är så svårt att veta vad man ska ha med sig. Troligtsvis så håller det fina vädret i sig men TÄNK OM det inte gör det? haha

Nej nu är jag jättehungrig så måste sätta igång med lite mat!

Sommar på nolltid.

Det känns som vädret har gått från noll till hundra på direkten. Visst vi har haft en del vårväder men nu sa det bara boom och 30 gradigt med heta vindar. Härligt men för varmt, men klaga tänker jag inte göra för man har längtat efter sommaren så ruskigt mycket och länge nu. Så nu är det tamefan inte mer än rätt att man njuter. Man får bara inte glömma bort att smörja in sig och dricka massa vatten. Viktigpetter här ja.

Nu kallar tvätten på mig, ska ta och hänga upp den där ute! GÖTT MOS.

Kanon söndag!

Idag känns det verkligen att sommaren så gott som är här! Solen skiner och inte ett molm på himlen. Planen för idag var att jag skulle ta mig in till stan för att fika med Denice men ska kolla om hon orkar ta sig hem till mig istället så kan vi spela lite kubb och grilla. En kanon söndag med andra ord! Fredagen blev inte så lugn som jag trott utan blev fullt ös igen så låg bakis hela dagen igår så det känns skönt att ha lite mer energi idag. Nästa helg ska jag nog försöka hålla mig borta från festandet och ta det lite lugnt istället. Åker upp till göteborg på torsdag och spenderar helgen där så ska nog bara umgås med familj och mysa med mina söta systerdöttrar! Längtar!

Hoppas ni njuter av denna fina söndag lika mycket som jag och inte sliter på jobbet eller liknande!

PUSS


Om allt och ingenting.

Jag tror att jag för första gången upplever detta som många tjejer jämt upplever, -JAG HAR INGET ATT HA PÅ MIG! Självklart har man kläder att ta på sig men inget känns rätt, inget sitter bra och inget duger. När det kommer till kläder har jag aldrig varit den tjejen som skall testa flera olika outfits innan jag kan bestämma mig. Jeans och tröja sen good to go. Men ja nu förstår jag frustrationen över att känna att man inte vet alls vad man ska ha på sig. uh.

Och om något helt annat, min kära älskling sen 5 år tillbaka börjar nog ge upp. Jag pratar nu alltså om min kära stationära dator.... Bråkade som tusan med mig innan så vågar inte ens sitta vid den nu. Och det låter säkert jättelöjligt men om den blir kaputt så kommer jag bli fruktansvärt ledsen. Det är min älskling, haha! Min första dator, sparade varenda krona från första sommarjobbet för att köpa den! Så nu sitter jag här med en liten töntig minilaptop.  Jättepraktisk när man är på resandefot eller vill tittar på serie/film i sängen men inte annars.

Ska ta mig in till stan snart för att ta några öl med Lina. Och ikväll ska jag nog försöka hålla mig till dig, bara några öl. Förra helgen när jag skulle in och ta en, två öl med Lina slutade det med allt annat än det och jag kunde inte stå upp på hela söndagen. Mådde så pass dåligt att jag på riktigt övervägde att ge upp alkohol helt och hållet! Men kul som FAN hade jag.

Nu får jag väl gå igenom garderoben en gång till och se om det dykt upp något nytt. haha

Ha en fin fredag! :*


Händelselös lördag men snart blir det öl!

Det är lördag och jag är lite seg, vilket inte är okej då jag snart ska bege mig in till stan för att dricka lite öl. Dagen har varit så händelselös att jag sysselsatt mig med att städa, tvätta och lägga undan vinterkläder. Då är det illa! Så nu behöver jag lite musik för att komma igång och vilken låt är då bättre än walking on sunshine med katrina and the waves? När jag hör den kan jag inte låta bli att börja dansa och sjunga med!



RSS 2.0