FINFIN TOSDAG

Ska strax bege min in mot stan för att möta upp Denice, äta något gott och ta någon öl är planen. Solen skiner men det blåser en del men förhoppningsvis så kan vi sätta oss på någon uteservering.


Lugn lördag med bio.

Mår fortfarande inte riktigt bra men orkar inte bara sitta hemma men har heller inte orken att göra något allt för ansträngande. Så lite senare blir det bio med Sami! Vi har bokat biljetter till Hunger games, den verkar riktigt bra. Någon som har sett den? Visste först inte att filmen var baserad på en bok, om filmen är bra så kanske det är värt att köpa böckerna och läsa den, finns 3 st om jag uppfattat det rätt. Någon som läst dem?


Att vara förkyld suger.

Förkylningen blir bara värre och värre men har inte alls ont i halsen längre dock så det är skönt. Men jag snorar som en jag vet inte vad, inte fräscht alls. Började dagen med en kopp te, en promenad och sedan en dusch med hopp om att jag skulle känna mig lite piggare och bättre men jag känner mig bara hängigare allt efter dagen går.

Just nu lever jag på att jag snart åker till Skövde för att hälsa på Karoliina. Så jag får se det positiva i det hela - tur att förkylningsskitet kom nu så jag kan vara fit for fight när jag åker iväg. Åh vad jag längtar!


En ny runda av feber och skit.

Usch mår inte alls bra just nu. Började få ont i halsen innan idag och nu har jag fått feber, halsen har dock inte blivit värre så det är skönt. Har tänkt den senaste tiden att snart kommer det väl för nu har jag hållt mig frisk ovanligt länge. Men jag tänker dricka mycket vatten och inbilla mig att jag är frisk eller iallafall att jag ska bli frisk genast. Bara man bestämmer sig för att man inte tänker vara sjuk mera minsann så brukar det bli bättre! Rätt inställning kan göra under. haha För jag har varken tid, ork eller råd att ligga sjuk. Så förhoppningsvis vaknar jag upp till jobb imorgon och mår bättre för hemma tänker jag inte stanna!

Finfin lördag minsann!

Vädret har inte varit det bästa, hoppades på solsken idag men dagen har ändå varit bra! Vi har varit på loppis och fyndat en massa och nu är det hemmamys med grillning som gäller. Just nu är jag fruktansvärt hungrig och den underbara lukten från grillen hjälper inte direkt till.

Jag längtar så fruktansvärt mycket efter sommaren nu, och äntligen känns det som den finns inom räckhåll. Hela jag vaknar till liv när sommaren närmar sig, fysiskt men också framförallt psykiskt. Jag blir gladare och allt känns lite lättare!

Värd att se


PRAG HERE WE COME

Imorgon bär det av till Prag med Lina! Ska bara föna håret och sedan slänga ihop det sista sedan är allt packat och klart och jag beger mig hem till Lina. Sover där i natt så slipper jag ta mig från bjuv imorgon bitti, har ett morgon flyg så kommer få gå upp galet tidigt ändå. Kommer hem på söndag så blir inte borta så länge men det är en välbehövd långweekend! Ha det fint, för det tänker jag ha! Mohaha Och dricka en jävla massa god öl!


RSS 2.0