Lördag.

Idag har det varit en lugn men skön lördag. Och strax ska jag åka in till Helsingborg för att möta upp Denice efter hon slutat jobba och så blir det till att hitta på något. Hoppas ni också har en fin lördag!




Snart är det studenten och ut i det vuxna livet som gäller.

Det känns som någon snabbspolar mitt liv. Allt händer så fort, snart är nuet ett minne i mängden och det skrämmer mig. Denna veckan är snart slut även om det egentligen bara är onsdag fortfarande, men vekorna bara flyger förbi. På måndag åker jag till Polen-Auschwitz, när jag kommit hem är det fredag och ytterligare har en vecka gått och det är bara studentveckan som återstår av mina 3 år på gymnasiet. Som sagt är det skrämmande men jag ska verkligen försöka njuta som bara den av den sista tiden för nu händer allt på en och samma gång som man har väntat på under hela gymnasietiden!

Idag inhandlade jag äntligen studentkläderna, jag vet ute i sista sekunden. Klänning är inget för mig så det var uteslutet och jag har letat och letat men jag hittade för fan ingenting. Så det hela slutade med att jag kom hem med ett par leggings och en lång skjorta kan man väl säga och de i stort sätt slet jag bara åt mig i en butik innan jag skulle hem för jag inte orkade mer. Skönt att ha det klart och överstökat. Shoppa kan vara roligt men ofta också bara en pain in the as. Och självklart hittar man allt annat än vad man är ute efter. Så som ni fattar så spenderade jag stor del av dagen idag på väla springandes i butiker. uh. Sedan blev det möte inne istan.

Imorgon är det Oasen med fina flickor och sedan supa som gäller! Men först ska vi titta på alla som är fina för balen!
Nu börjar Sex and the City strax så Hejdå!



Säg vad ni vill men jag tycker de är svängiga!

Ingen mesvolym för då känner man inte svänget!


Befinner mig i göteborg och jag stormtrivs som vanligt.

Har inte varit på sjukhus men ringde sjukvårdsupplysningen och de sa att det är säkerligen ett brutet revben. KUL. men det är ju inget man kan göra något åt, utan får bara gå runder och ha ont tills det läker. Men pappa tror fortfarande att det också är lunginflammation så han kommer väl inte ge sig förrän jag kollat upp det. Men men. strunt i det. Ikväll är det fest här i göteborg :D Else ska ha sin 20-årsfest! Och jag satsar på fullt ös medvetslös.

Over and out, in i dimman.

Aj aj.

I förrgår morse vaknade jag och hade ont i mina revben på vänster sida, tänkte inte så mycket på det men nu har det bara blivit värre och värre. När jag hostar gör det skitont. Först är det någon som skrämmer upp mig med brutet revben och sen säger pappa att det kan vara lunginflammation. Det värsta är att symtomen stämmer.. Nu kanske jag är nojig. haha Pappa tyckte att jag skulle åka in och kolla det imorgon, men jag åker ju till göteborg imorgon och tänk så får jag vänta massa länge eller så tar de massa tid och så kommer jag inte iväg som jag ska. Aldrig i livet. Har det inte blivit bättre tills på måndag kollar jag upp det då!

ÅH


Väldigt spännande lördag. Eller inte.

Jag är inte frisk ännu men inte heller jättesjuk. Förkylningen och hostan vill inte riktigt ge sig men febern har lagt sig nu så det är skönt! Jag ska ju jobba imorgon så jag hoppas på att vakna imorgon och må prima, kan fanimej inte sjuka mig eftersom jag fick sjuka mig bara för några veckor sen för att jag var sjuk. Skulle bara kännas jättedumt. Så jag litar på mitt kära nässpej att det ska ta mig igenom arbetsdagen!

Nu är det dags att plugga lite matte, eftersom jag har omprov på måndag. Jag vet, jättekul. Jag har haft omprov på alla prov i matte C kursen, YEY. Dock har jag faktiskt klarat alla omprov änsålänge också. ;) Så nu är matteplugg som gäller ett tag och sen ska jag laga lite mat!


Uppfräschning.

Jag vet inte om det är bara jag som känner så men när jag är sjuk, så känns det alltid som att hela jag blir så snuskig, speciellt min hy. Den känns fettig och äcklig. Så nu har jag skrubbat ansiktet och slängt på en sån där som ska dra ut porer. ohlala!



Åh vilken härlig dag.

Jag kan inte påstå att jag mår bra idag. Mer som en gammal fågelskit kanske. Fick knappt någon sömn inatt heller, för jag hade massa feber + att det var så jobbigt att andas när man är helt tilltäppt. Så jag var väl uppe och yrade runder minst en gång i timmen. Nu tänkte jag ta och kila iväg till apoteket för att inskaffa nödvändigheter så  jag överlever. Egentligen orkar jag verkligen inte men jag känner att jag måste. Ett nässprej skulle nog vara räddaren i nöden just nu så det är bara att palla sig iväg.

Men hoppas ni mår fint och inte dragit på er en dunderförkylning och feber. PUSSHAJ

Jävla skit.

Vet ni vad? Jag är sjuk igen. Visst är det fantastiskt? Jag har lyckats vara någerlunda frisk ungefär 1,2 veckor på kanske 4 månader. Jag är trött på denna skiten nu.

RSS 2.0