Usch

Det är lördag och jag hade hoppats på att må bra igen så att jag kunde hitta på något, åtminstone något lugnt. Men har försökt äta men känns som att jag ska spy varje gång så det är jag inte så sugen på. Förutom det mår jag inte så dumt. Men det är väl inte jättebra att umgås med någon då heller och riskera att smitta ner folk med vad det nu är jag har.

Det blev såklart inget Göteborg för min del.

Då var det fredag igen!

Gårdagen spenderade jag bokstavligen hela dagen i sängen med runt 40 graders feber. Mindre kul men idag mår jag okej förutom att jag är lite slö och lite huvudvärk. Hade ingen aptit igår eller idag men det är väl förståligt, så att jag är slö och har huvudvärk är ju inte så konstigt heller. Det kom fort och var över fort helt enkelt! Gött mos.
Hur mår ni själva?

Pappa åker till Göteborg imorgon och egentligen hade jag gärna följt med och träffat systerdöttrarna men samvetet säger att jag inte borde eftersom jag har ett kursprov på måndag. Som vanligt har jag självklart inte börjat plugga inför detta ännu. Åker jag lär jag inte plugga ett skvatt och sedan sitta här och gnälla på söndag kväll, alltså i sin vanliga ordning. Stannar jag hemma för att vara duktig och plugga, hur mycket pluggande lär det verkligen bli? Ja just det. Dock tror jag chansen att jag överhuvudtaget öppnar boken är större om jag blir hemma. Eller vad säger du?

Uh, jag får nog sova på saken för nu är jag massa trött.

Natti!


Fredag!

Hej och hå, då var det fredag igen och det känns jäkligt skönt. Den här veckan har gått galet fort tycker jag. Nu sitter jag och peppar med lite musik och väntar på att pappa ska lämna badrummet så att jag kan slänga mig i duschen. Ikväll blir det pary hemma hos en vän som fyller 20 år, kanske lite utgång också men jag tror egentligen inte att plånboken tillåter det. Det ska bli kul ikväll för där kommer vara en del gamla klasskamrater som jag inte sett på väldigt länge. Sådär nu är badrummet ledigt!

Vilken lättnad och fyfan vad najs!

Hade uppkörning idag och jag klarade det! Det känns så jäkla skönt.

RSS 2.0