Var tog 2011 vägen?

Det känns som alldeles nyss jag tyckte det skulle bli så underligt att säga 2011 eftersom man var så van vid 2010 och nu är året snart slut igen. Det har gått ruskigt fort och alldeles snart är ännu ett år borta för alltid. Jag vet inte om det bara är jag men jag blir alltid något sentimental när nyår närmar sig. Eller sentimental är nog inte rätt, snarare får jag ångest. Det känns alltid som att tiden bara rinner som sand mellan fingrarna och jag vill så frutansvärt gärna få allt att gå saktare, få allt att vara längre. Jag är 20 år och har redan i många år haft någon form av åldersnoja, jag vill verkligen inte bli gammal. Inte just det att jag känner att jag börjar bli gammal nu men att tiden går så jävla fort och snart sitter jag väl där gammal och med hela livet bakom mig redan.
Det känns som att jag konstant längtar bort all tid istället för att ta vara på det som är här och nu. Ikväll ska jag ta några öl med några vänner som jag inte träffar allt för ofta längre och jag ska njuta av varje sekund för jag har längtat hela veckan efter idag för att jag har sett fram emot det så mycket. Inget speciellt egentligen men det är ju de små sakerna som vi senare ser tillbaka på och vill ha tillbaka.

Jag ska nog inte fördjupa mig mer i det hela tror jag för antagligen låter det kanske bara som en massa svammel.

Ha en fin torsdagskväll för det ska jag iallafall!



Megajättebillig lägenhet i Helsingborg efterlyses!

Om någon sitter på en jävligt billig lägenhet i Helsingborg som man vill överlämna till mig så skulle jag bli överlycklig. Jag vet inte hur länge till jag klarar av att bo kvar hemma innan jag totalt blir galen. Dessutom vill pappa mer eller mindre bli av mig med. Det enda problemet, stora problemet är att jag tjänar för lite för att ha en egen lägenhet.

Dessutom har jag inte alls kunnat bestämma mig om jag ska börja plugga i januari. Jag har nog inte skrivit om det men jag blev antagen till socionomprogrammet i Helsingborg men jag kan inte bestämma mig om jag ska tacka ja... Måste svara senast den tjugonde. Det känns som att jag måste, och känner mig pressad till att göra det. Och även om jag känner att jag är ganska säker på att det är rätt utbildning för mig så vet jag inte om jag vill börja plugga riktigt än. Nu när jag äntligen har fått ett jobb och tjänar lite pengar. Men tänk så väntar jag till hösten och så kommer jag inte in på utbildningen? Brukar ju trots allt vara lättare att komma in på våren än hösten. Usch alla dessa val.

Hemfärden från skövde - JÄVLA KAOS

Jävla kaos sammanfattar väl det bra. Adventstormen eller vad fan de nu kallar den drog in över skåne ganska rejält och jag kom bara till Göteborg och sedan meddelade de att alla tåg söderut var inställda pga stormen. Kul! Så det blev en övernattning i Göteborg. Det hade ju inte varit helt fel med ett spontan besök hos Laura om det inte varit så att jag skulle vara på jobb kl 8 måndag morgon. Fick ny tågbiljett till ett morgon tåg vid sju tiden på måndagsmorgonen vilket skulle försena mig rejält till jobb. När jag väl satt på detta tåget så fick vi veta att tåget inte fick fortsätta köra från halmstad och ner pga att stormen inte lagt sig helt ännu. Och vi KANSKE fick ersättningsbussar. KANSKE?! Herregud.
Efter lite mer kaos kom äntligen ersättningsbussar och jag var äntligen snart hemma. Det var bara att springa till jobb fort som fan, inget hem och landa först inte. Jag kom hem tillslut åtminstone. Sist jag var i skövde var det samma meck att komma hem pga av snön. Skövde vill aldrig att jag ska åka hem med andra ord. 

Nu är det städning för fullt här hemma som gäller och sedan åker julpyntet fram. Har nog aldrig julpyntats så här tidigt hemma någonsin. Men ja, det ser ju inte ut som att vi får snö till jul så man får ta fram julkänslan på andra sätt. Nu back till julstäd.  

RSS 2.0