Snöhelvete

Mina vårkänslor höll ju inte i sig länge iallafall. Jag ville nästan gråta när jag såg att det kom snö igen.

Vårkänslor!

Nu tror jag våren äntligen är påväg på riktigt! Superfint väder ute idag, har precis tagit en promenad och senare blir det att grilla och bara umgås med familjen. Våren är nog den årstid då jag mår som bäst, visst sommaren är underbar men det speciella med våren är just det att det börjar bli varmare och solen tittar fram igen efter en mörk tråkig vinter och man vet att snart kommer sommaren! Människor börjar titta fram igen efter att ha gått i tråkiga rutiner och halvt varit i ide under vintern. Idag har jag verkligen vårkänslor och det känns underbart!

Kan man bli så uttråkad att man dör?

Att vara megauttråkad kanske inte är världens problem men det är verkligen inte roligt. Jag skulle vilja ha sommar nu och möta upp trevligt sällskap på gröning för att bara dricka lite öl och prata skit.

Garderobsrensning och en aning ångest.

Orkade inte sitta vid datorn och inte göra något vettigt alls så började rensa i garderoben. Det gav mig bara ångest och jag insåg att jag verkligen måste ta tag i mig själv och börja träna igen. Så mycket kläder som jag verkligen tycker om men inte kommer i längre som jag helt enkelt hoppas att jag ska komma i igen och därför inte kan slänga dem. Jag önskar att det fanns en enkel väg att ta men det är bara att äta hälsosammare och börja röra på mig mer. Tyvärr så blir man inte hälsosam och smal av öl och ostbågar.

Trevlig helg med fint sällskap!

Laura min syster och hennes familj har spenderat helgen hemma i skåne och det har varit en trevlig och mysig helg! Barnen är så söta men växer alldeles för fort, de borde stanna upp ett tag nu och förbli små och söta.



Och på tal om annat så bokade jag och en vän resa till Prag nu i veckan, så det blir en långhelg av partajande i Prag i början av mars. Inte alls länge tills vi åker, tur det för jag längtar i sönder mig snart! En superfin stad med god och billig öl. Så har man inte besökt Prag bör man verkligen göra det!

Snart blir det massa film och mys med lillebror, en bra söndag med andra ord!

RSS 2.0