Gnäll-inlägg number one.

Jag gick upp massa tidigt idag och pallade mig iväg till stan för att gå på rättegång (uppgift till kriminologin) , men jovisst då är typ alla inställda. Jag borde och kunde helt enkelt lyssnat på min instinkt som sa att jag skulle ligga kvar i sängen.

Jag är väldigt säker på att jag inte klarade omprovet idag. Nu känns det omöjligt på riktigt. Matte suger.

Jag har pluggat en del nu på kvällen men långt ifrån tillräckligt, MEN JAG ORKAR FAKTISKT INTE.

Dessutom är mitt rum så stökigt och smutsigt att det nästan börjar bli äckligt. Men jag orkar faktiskt inte städa heller och hinner inte heller för den delen känns det som. Jovisst har jag lite tid över ibland, MEN OFTA jag vill städa mitt rum då. 

Ohja, Juste! Mitt internet har börjat bli helt efterblivet segt på sista tiden. Jävla fitta.

Javisst är det en underbar dag?

Konstigt nog känns det mindre jobbigt när man är helt säker på att man får ig än när man kanske klarar det.

Som sagt ska jag ha omprov på ett prov i matte C imorgon. Och när jag gjorde det provet sist och fick IG så kändes det inte alls jobbigt innan jag skulle göra det för jag visst med 100% säkerhet att det inte fanns en chans att jag skulle klara det. Men nu har jag verkligen pluggat, försökt och faktiskt lärt mig en del så nu kommer jag bli besviken om jag inte klarar omprovet. Usch, jag måste fixa det.

Wish me luck!


Söndag.

Söndags-ångesten står på topp idag. Imorgon är det omprov i matte C och jag har ingen aning om jag kommer klara det, tror faktiskt inte det. Fick liksom 3 poäng på provet när jag gjorde det sist och då hade jag faktiskt pluggat rejält. Men jag får helt enkelt se hur det går!

Nu ska jag nog cykla iväg till butiken och handla lite, är så jävla sugen på cola. Men sen ska jag minsann sätta mig och plugga.


I Got A Feeling

Idag blir det fest och jag är pepp. Eller kanske inte på topp just nu, men jag vet att det kommer så fort jag duschat och slagit på lite party-musik!

Black Eyed Peas - I Got A Feeling, är en bra låt att dra upp peppen och börja kvällen med!


PLUGG

Jag känner hur allt plugg är påväg att begrava mig. Det är verkligen massor att göra innan jullovet drar igång och man kan minst sagt säga att jag känner av stressen. Helst av allt hade jag gärna grävt ner mig i min säng och sovit bort det, men det kan man ju drömma om.

Dags att återvända till pluggandet. Imorgon blir det till att festa bort stressen och glömma bort allt plugg för en kväll. :)

Blö

Idag har varit en totalt meningslös dag. Har varit på skolan sen klockan halv tio och har inte haft en endaste lektion. Blö. Visst jag missade min första och ska kanske ha en klockan två. Men ändå. HELT meningslös dag.

Bio ikväll!

Jag sitter här som en luffare ungefär, borde snart byta om och sådär. Ska ju kila in till stan sen och gå på bio med Lina! New Moon :D Det ska bli riktigt kul att se den, förhoppningsvis uppfyller den förväntningarna och inte tagit bort allt för mycket som finns med i boken.

Någon som redan sett den? Vad tyckte ni?



Eh.

Det är lördag och jag funderar starkt på att städa. Mitt rum ser rent ut sagt förjävligt ut och jag har skjutit upp på städandet allt för länge.

Yo.

Fredag.

Kom precis ut från en lång skön dusch, satt även i bastun en bra stund med hårinpackning och scrubade ansikiktet ordentligt med ansiktsscrub. Så nu känner jag minst sagt fräsch!

Idag blir det en lugn hemmakväll, det är väl skönt men hade jag haft råd hade jag hellre röjt på stan. Kliar i hela kroppen på mig efter ett tag känns det som. Imorgon blir det inte till att bara sitta hemma i vart fall! Jag och Lina ska ta och käka något gott på stan och sedan på bio för att se New Moon! NAJS! Nästan så jag kan krypa i säng nu bara för jag vill att det ska bli lördag. haha På söndag blir det jobb, I need the money.

HOPPAS NI HAR EN FIN FREDAGSKVÄLL!


Kort vecka

Imorgon är det redan fredag, veckan har verkligen blåst iväg. Beror troligen på att i måndags var vi lediga, tisdags var vi i lund, onsdag var det bara nationella i sv B sen fick vi sluta och idag hade vi bara 2 lektioner. Najs! Trots en slapp vecka känner jag mig ganska slut och väldans trött just nu. Dags att krypa ner i sängen känner jag.

GONATT

Tisdag

Det har varit en mysig tisdag. En del av dagen spenderades i Lund, då Lunds universitet hade öppethus. Men det blev också en mysig fika i helsingborg med Louise och Elin efteråt. En väldans bra tisdag skulle jag vilja säga. Imorgon är det bara nationella skrivningen i svenska B, sen är det bara 2 dagar kvar till helgen. Det känns bra!
Nu är jag fruktansvärt kissig så ha de bra!

Massage tack!

Jag har haft en konstig smärta som sträcker sig från nacken och en bit ner på ryggen nu i flera dagar, värst är det på kvällarna. Inget hade suttit bättre än massage just nu.

Bläh.

Jag är skit trött, frusen, hungrig och ska jobba imorgon. Woho. Juste fett uttråkad också.

Nationella svenska B talet

Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas men jag har faktiskt det. Jag lyckades få ihop mitt nationella svenska B tal som jag ska hålla imorgon. Alla som känner mig vet att jag är den som skjuter upp allt till sista sekund och detta är inget undantag. MEN jag hinner i stort sätt alltid bli klar. Endast fåtal gånger har jag inte det och då har det funnits anledningar, alltså bättre anledningar än att jag har bara skjutit upp det! Nu är jag i vart fall klar och det känns skönt som tusan!
Talet ska ju vara i 5 minuter och jag har suttit och tagit tiden när jag läst det flera gånger. Men det är så svårt, för vettifan om jag kommer läsa sådär lugnt och sansat utan misstag imorgon. Och vad jag hört och känner på mig är min lärare ganska sträng när det gäller det. Men hålla, faktiskt man kan inte räkna med 5 minuter exakt. ÄH nu ska jag sluta noja mig över små saker och kolla på något trevligt istället!

:*

Tänk om man kunde vara såhär duktig varje dag!

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig. Jag har i princip pluggat hela dagen sen jag kom hem från skolan och jag har förstått mer av matte C än jag trodde var troligt. Ändå tror jag inte jag kommer klara matte provet imorgon, långt ifrån. Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv när det gäller dagens prestation även om det inte ser så ljust ut över matte provet imorgon. Jag brukar sällan, jävligt sällan faktiskt ha den här sortens självdiciplin att kunna sitta och plugga såhär mycket en hel dag. Nu ska jag dra ut de sista krafterna och plugga lite till för att sedan njuta av några avsnitt Ugly Betty eller NCIS.

Puss!

Känner ni igen det?

Jag är i ett mellanläge just nu. Samtidigt som jag känner att det hade varit riktigt skönt att gå och lägga sig nu så vill jag inte riktigt. Jag har aldrig fattat det dära riktigt, jag gör inget vettigt alls och sova är jäkligt skönt men ändå vill jag inte riktigt gå och sova, så istället sitter jag och drygar tills ögonen ger vika.

Nej minsann jag ska bara titta på ett avsnitt ugly betty sen får det bli sängen för min del! Punkt slut!

Gonatt!

Söndag.

Helgen har varit fin och rolig, tråkigt nog kommer det ett slut också på alla roliga saker. Imorgon är det skola, och även om jag inte är jätte pepp på det så känns det inte lika jobbigt som vanligt eftersom jag nästan inte var där alls förra veckan. Dock känner jag ångest inför allt jag måste ta igen nu som jag inte orkade göra förra veckan. Men nu är jag så gott som frisk nästan och det är jädrans skönt måste jag säga!

 Men nu ska jag fortsätta skriva på min etikuppsats så jag förhoppningsvis blir klar med den idag!

<3

OH YEAH

Jag tror faktiskt förkylningen börjar gå mot sitt slut och det är nog mycket tack vare att när jag vaknade imorse bestämde jag att nu får det minsann vara slut på att vara sjuk, voila!
Jag har druckit sjuka mängder te med honung och knarkat halstabletter. Dessutom bastade jag riktigt länge, det gjorde susen! Nu känner jag mig tillräckligt kry för att hitta på något. Idag kommer kära Else och Rasmus ner till skåne och då vill jag inte ligga sjuk för jag har bestämt att det ska bli lite party med dem vare sig var jag var sjuk idag fortfarande eller inte!



Söta Iina hämtade pappa upp från dagis idag för Laura och David kommer för sent för att hämta upp henne. Så nu springer hon efter mig som en svans här i huset. Hon är för söt!

Iina springer efter mig in på mitt rum
Iina: Mathilda.. kan jag be och få mat idag?
Jag: HAHAHA det är väl klart att du får mat idag.
Hon förstod inte alls det roliga med det. Själv tyckte jag det lät som hon inte får mat varje dag! Och det kan jag garantera att hon får i ett hushåll där alla älskar att äta.


Ensam mamma söker

Eftersom jag har bara legat hemma nästan hela veckan så har det blivit en hel del tittande på serier. Men till sist tittade jag upp alla avsnitt som fanns och då började jag halvt motvilligt titta på ensam mamma söker på tv3 hemsida. Och nu är jag smått fast. haha! Aja vad ska jag säga, Oskar har ett väääldans fint leende.

hahahah, jag har suttit instängd allt för länge på mitt rum nu tror jag.

Jag hatar att vara förkyld.

Jag är ett äkta förkylningsmonster nu. Snoret rinner, halsen ömmar, huvudet känns helt tilltäppt och tungt och dessutom feber. Jag känner mig som en rishög, jag är nog en äcklig rishög.

Jag bad pappa göra soppa. Det blev inte sånn soppa som jag ville ha men jag ska inte gnälla för det var snällt av honom.

Dags att stressa soppan, jag är hungrig.


Aldrig nöjd.

När jag är i skolan önskar jag inget annat än att bara ligga hemma och nu när jag suttit hemma hela dagen vill jag bara bli av med sjukan och orka gå till skolan. Man blir aldrig nöjd fanimej. Fast ja, egentligen är det nog inte skolan som lockar så värst. Jag saknar mina flickor och så vill jag inte missa så mycket. Jag och Jeny pratade nog om detta igår, att man aldrig blir nöjd. Man vill bara ha det man inte har och det man inte kan få. Vi vill vinna massa miljoner och inte jobba bara för man måste utan bara jobba lite grann för att göra något.

På tal om pengar så öppnade jag min spargris igår. Inte för att ta pengar men för att veta ungefär hur mycket jag har och om jag har tillräckligt till att betala resan till Prag nu i november. Och det tror jag att jag har. Nu måste jag spara till pengar att ha med mig. Phu. Detta konstanta pengaproblem. Aldrig nöjd som sagt.


Jag ska vinna över förkylningen, den ska vara borta till helgen minsann!

Jag har bokstavligt talat suttit framför datorn hela dagen och tittar på serier och druckit te med hunung. Halsen känns betydligt bättre och jag känner mig piggare allmänt. Fast det är klart förkylningar är alltid värst på morgonen när man vaknar men förhoppningsvis är det inte så imorgon bitti för jag har planerat att dra mig till skolan.

På tal om något annat så släpptes biobiljetterna till New Moon idag! Jag och Lina bokade och ska hämta upp biljetterna imorgon. :D

Men nu ska jag ta mig en dusch och sitta i bastun riktigt länge, allt för att bli av med förkylningen!

:*


Stuvade makaroner vs. Pizza

Måste ta och göra någon mat. Funderar på att göra stuvade makaroner men egentligen är jag sugen på pizza och då är inget annat direkt frestande så får se vad det blir.


USCH

Kände mig redan hängig igår så gick bara på en lektion som var viktig.. Idag vaknade jag med så fruktansvärt ont i halsen men jag tänkte ändå ta mig till skolan så jag gjorde mig klar och allt. Men sen tänkte jag bara, om jag är sjuk varför tvingar jag iväg mig. Det är inget JÄTTEVIKTIGT jag missar och dessutom är jag sjuk så är jag det, det kan jag inte hjälpa. Jag har en vana att gå till skolan trots att jag inte mår bra, stannar sällan hemma hela dagar. Det är egentligen bara dumt för jag drar ju bara ut på att tillfriskna. Åh gud nu slog det lock för öronen också. haha Jag tror detta är dunderförkylningen jag väntat och lurat bort flera gånger.



Det är säkert Laura & David som smittat ner mig, fyfan!

Nej det blir minsann till att stanna hemma trots att jag tänkt åka in senare till svenskan. Dricka massvis med te med honung och hoppas på att jag vinner snabbare över förkylningen än jag tror går.



Usch

Söndagsångest som fan är vad som smygit sig på nu under kvällen. Jag inser att imorgon drar skolan igång igen och det känns inte det minsta kul. Lovet har gått alldeles för fort som vanligt.

RSS 2.0