IDAG KOMMER ELSE HEM

Idag kommer min älskade syster Else hem, även om så bara för helgen. Men snart flyttar hon hem igen och det ska bli så mysigt och alltsammans bra. Även kära Rasmus, hennes pojkvän kommer på besök över helgen och det ska bli kul. Dock jobbar jag både imorgon och på söndag, men jag ska se om jag kanske kan gå ganska tidigt.
Ikväll blir det nog en runda till Bara Rock för oss tre och även Emma skulle följa med. Det ska bli så kul och jag kan knappt hålla mig tills de kommer! ÅH


Jävligt gammal bild på mig och Else, vid någon grillning i finland.

Än så länge väldigt fin vecka.

Veckan flyger förbi som vanligt och det är redan onsdag. Kanske inte så konstigt med tanke på att i måndags var jag inte ens i skolan, igår gick jag bara på en lektion och idag hade jag bara en. Men ändå. Igår blev det en cider på stan med Denice sedan hem till henne och laga lite gott käk för att sedan däcka på soffan i någon timma. Inte helt fel! Kvällen fortsatte med lite film ("all about steve" - skitrolig!), ja som ni säkert förstår, en helskön dag helt enkelt! Det eller gå i skolan hela dagen? Vad väljer man egentligen? hehe.

Denice på Hampan.

Så nu sitter jag i vart fall här och funderar som vanligt på allt som jag borde göra men istället inte gör ett skit. Och senare ska jag faktiskt göra lasagne! MMH!

Måndag.

Helgen är slut och måndag är här men jag stannar hemma idag och försöker låtsas att helgen inte riiktigt är slut ännu. Det har varit en både bra och dåligt helg, men mest bra faktiskt. Fredagen bestod av öldrickande på bara rock och i lördags jobbade jag men på kvällen blev det massa vindrickande hemma hos mig med Emelie. Dock rekomenderar jag ingen att tvätta när man är full, resultatet blev en trasig mobil. Så nu sitter jag här med en 3310:a som driver mig till vansinne. Jävla skit så att säga. Hoppas ni andra hade en fin helg med en fortfarande fungerande mobil.

eh

ojoj oj. säger jag bara, jag ska jobba imorgon.

HAJE

Är skittrött men det försöker jag ignorera för nu är det dags att dra in till stan och dricka öl med fint folk!


ARGH!

Det går verkligen emot mig. Det är någon eller något som bestämt sig för att jag inte ska få köpa den jävla jackan på ellos. Jag har en rabatt på 50% på valfri vara hos ellos, så hittade jag en jättefin jacka. Och jag behöver verkligen en vårjacka eller tunnare jacka åtminstonde så tänkte att jag skulle passa på att köpa den där eftersom jag fick rabatt. Så först igår insåg jag att jag inte hade pengar på kontot utan bara massa lösa så då fick jag vänta tills idag då jag gick till banken och satte in pengar på mitt konto. Jo gissa då när jag kommer hem så vägrar de dra rabatten på ellos, så har bråkat hela dagen och när det äntligen går 51 timmar senare så kan jag inte handla på mitt visa kort för jag har inte tagit tjänsten verified by visa eller vafan den heter. Så då får jag fixa det och när jag äntligen fått den tjänster. VET NI DÅ?! Då laggar ellos internetsida och det går inte att köpa något....Det är någon som vill att jag ska gå i min vinterjacka hela våren och sommaren riktigt mycket...

Pengaångest

Jag har känt ett tag nu att jag inte har den blekaste aning om hur jag ska kunna ha råd med allt. Så jag tänkte att jag skriver upp hur mycket pengar jag kommer få in och vad det är som kommer kosta. Så som det står till nu kommer det inte gå ihop. Gör jag inte av med ett öre till utöver det som jag räknat med så kanske det går lite knapert ihop med lite tur. (Och då har pappa ändå redan varit snäll och sagt att han ska betala en del, tex. min efterskatt på över 2000 spänn.)

Studenten borde vara gratis, allt borde skänkas till oss.


HEHE

Att vädra sitt rum vid denna tiden av året är inte det  lättaste när man bor bredvid en åker som luktar kobajs.

Effektiv Söndag

Idag är det fanimej power i mig! Klockan är snart halv två och jag har redan hunnit städa mitt rum och tvätta! Eftersom jag i princip inte gjort ett skit varken fredag eller lördag tänkte jag att detta fick vara en lite mer effektiv söndag. Om en liten stund ska jag sätta mig och plugga lite matte också faktiskt! Sedär, jag är minsann på topp idag. :D


Update

Jag har fortfarande inte tagit tag i något av det jag borde. Det mesta gäller skolan. Men jag jobbar inte alls i helgen och jag har verkligen inte råd att gå ut eller hitta på något alls egentligen så tänkte ta tag i lite åtminstone. Hoppas verkligen att jag gör det också för jag orkar inte ha allt hängandes över mig något mer...
Ångest, ångest, min kära ångest.


FAN

Visst är det så jävla irriterande när man kommer hem från butiken och inser att man glömt det viktigaste i korgen?

Jag hade bestämt mig redan igår för att jag skulle baka kanelbullar med lillebrorsan idag, det enda vi fattades var jästen så tänkte att jag kilar iväg till butiken och passar på att köpa mjölk och sådär. Men nej när jag kommer hem inser jag att jag glömde jästen i korgen. AAAH. Sån jäkla besvikelse. Dessutom är massa blåsigt ute så är verkligen inte sugen på en vända till på cyklen till butiken. Jag får helt enkelt överleva utan kanelbullar.

Och moset på det är att jag inte köpte något onyttigt alls för jag tänkte att jag ska ändå käka massa kanelbullar sen, men nehej. Bajs.


Allt&Inget

Hade någon hört mina tankar hade de nog undrat från vilket planet jag kommer ifrån, jag tror inte heller att jag hade varit speciellt omtyckt. Mitt huvud är fyllt med fördomar och  det är faktiskt något jag skäms för. Dock är jag alltid öppen för att bli bevisad motsatsen.

Bytheway så köpte jag ett par nya solbrillor i Prag, ett bra köp som kommer användas känner jag!

Och så är jag jävligt sugen på en mojito!




Men te är gott

Jag hatar när humöret gör en u-sväng på 2 sekunder och jag hatar också när man inte längre kan lyssna på gamla favoritband för att det gör ont av någon konstig anledning.

Kvällens låt.


Game over.

Mitt nässprej tog slut och det finns inte en chans att jag orkar ta mig iväg till apoteket..

(I-landsproblem nummer ett?)


FIT FOR FIGHT

Jag har sagt länge att jag ska börja träna igen men har inte kommit igång riktigt ändå. Känner verkligen att nu har jag nått  botten och MÅSTE börja träna. Jag menar då inte att jag tycker jag är tjock och blabla, utan jag känner verkligen att min kropp inte är som en 18-årings som den borde. haha Jag hade ju verkligen inte vilja se hur min kropp ser ut innuti. Jag är alltid trött och sjuk jämt, det är bara två av väldigt många orsaker till att jag borde börja träna igen.
Men som sagt är jag sjuk så hardcore tränandet kan jag inte dra igång med ännu, men jag börjar med en promenad ikväll åtminstonde.


Jag mår faktiskt inte alls bra.

Jag sitter här och frossar pga feber och är helt tilltäppt, dessutom börjar huvudvärken smyga sig på. Allt plugg som ligger och väntar på mig lockar inte speciellt mycket faktiskt...

Reklam

Jag tittar så sällan på tv nu för tiden och de program jag följer ser jag på datorn. Så jag har glömt bort hur mycket reklam det verkligen är på tv. Fyfan! Och när det är reklam är det fanimej det på alla kanaler samtidigt - drygt! Hinner ju göra ett blogginlägg, gå på toa, hämta något att äta och dricka utan problem. Så det är inte bara reklam ofta utan också länge. Men man får väl tacka för att man inte bor i USA. Reklampauserna där ska inte vara nådiga kan jag tänka mig.

Nu ropar toan på mig, liten kisseblåsa här ja.

Jag önskar att jag kunde trycka på paus ibland.


Alla måsten, stress, ansvar och allt det dära försvann när vi åkte iväg till Prag. Även när jag kom hem i torsdags fortsatte jag låtsas som att det inte fanns. Men idag tog verkligheten comeback och gav mig en fet käftsmäll.

Det är så mycket att jag inte vet egentligen vad det är jag måste göra så det är bara en enda röra i mitt huvud. Så jag gjorde misstaget av att göra en lista, jag tror jag rymmer undan verkligheten ett tag till.

Borta bra men hemma bäst........ Eller?

Fyfasiken vad jag har mycket att berätta eller skriva rättare sagt. Jag vet inte ens i vilken ände jag ska börja i och därför har jag dragit mig för att skriva.

Det mesta vet jag inte ens hur jag ska få fram i ord, som Prag. En sådan fantastisk och underbar stad! Jag kommer definitivt återvända, troligen redan nästa år om ekonomin tillåter det vill säga, men det ska inte vara så svårt att få ihop pengar till. För flyg dit och hem plus ett underbart, över förväntningarna hotell i 5 nätter betalade jag 2400. Ingenting! Jag växlade 3000 kr att ha med mig och då kändes det som i minsta laget, men nej jag kom hem med 1000 spänn utan att snålat eller kollat på priserna när vi varit ute och ätit och druckit! Med Lina och Louise med resan perfekt och helt underbar!



Mer om Prag och allt annat får komma senare när jag har mer ork. (Sjuk igen vettni. Alltid sjuk känns det som.)

RSS 2.0