lfhsks
Arg, irriterad, sur, trött, besviken men framförallt ledsen är hur jag känner mig just nu.
Teoriprovet - Godkänd. Uppkörning - Icke godkänd.
Den här helt meningslösa uppkörning kostade mig 1900kr.
Tillgängligt belopp på mitt konto -70. Ja, MINUS 70.
Härlig, visst är det helt underbart.

Håll tummarna för mig, för jag lär behöva det.

Just nu hatar jag mig själv för att inte lagt ner mer tid på körkortsteorin. Inte förrän idag, dagen innan provet sätter jag mig och verkligen pluggar ordentligt. Så jävla typiskt mig.


Jag tror jag har glömt bort hur man pluggar?

Jag kommer verkligen ingenstans med körkortsteorin, och på onsdag är det uppskrivningen så jag har ju inte allt för mycket tid på mig att komma igång med det. Antingen har jag glömt bort hur man pluggar eller så är jag bara jävligt lat och orkar inte ta tag i det. Jag skulle vilja skylla på att jag glömt hur man gör men sanningen är helt enkelt bara att jag är lat och kan inte få tummen ur röven.

Igår var det som sagt pizza och bio som gällde. Det blev även en sväng till Hampan för någon öl efter bion. Det var riktigt trevligt. Och filmen var bra (127 timmar) så det var helt enkelt en lyckad kväll med trevligt folk!

Hoppas du också hade en fin lördag!


Jag tror jag börjar bli en gammal kärring...

Det är fredagskväll och klockan är inte mer än tio men jag funderar ändå på att gå lägga mig. Dels för att jag är lite trött men främst för att jag inte har något bättre för mig. Haha. Jag önskar att det började regna lite pengar för man kan fanimej inte göra ett skit utan pengar. Eller jo, sova. Men hur kul är det i längden? Uh.

Jag har ju börjat den där yrkesvux utbildningen men eftersom jag inte är 20 ännu så blir det inga större slantar, jag får studiebidrag. 1050 kr alltså. Det känns helt omöjligt att klara sig på 1050 kr i månaden? Visst jag är glad att jag får något överhuvudtaget men de pengarna täcker typ buss/tåg kostnaderna för en månad.. Det är ingen som vill erbjuda mig en fast heltidstjänst? DET hade varit något! Har suttit och sök jobb i flera timmar idag, segt och tråkigt är det. Men det måste ju göras.

Imorgon blir det pizza och bio med trevliga arbetskamrater från Busfabriken. JIHA :D

Jag tvättade ju sönder min förra mobiltelefon, ja jag vet skit dumt. Anyway upptäckte nu massa långt efter att minneskortet överlevde tydlgen så jag bjuder på lite gamla bilder.


1 kilos chokladboll från mezo, Karoliina i socker koma kanske?


Sötaste Iina i mamma Lauras supergamla glasögon.


Min kära vän ET besöker New york.


Festival, behöver jag säga mer?

Hoppas du har en mer spännande fredag än mig!




Finding Neverland

Såg just på filmen Finding Neverland. Så fin men så sorglig också, men det är ju just det som gör den här typen av filmer är så bra. Just det sorgliga. Jag vet inte vad det är med mig men förr grät jag nästintill aldrig till filmer och dylikt men nu är jag en jävla crybaby. Började för några år sen och sen dess har jag inte kunnat se något minsta sorgligt utan att börja lipa. Tänk er då hur jag ser ut när jag sitter ensam och tittar på Greys Anatomy! haha Herregud.

However, filmen var som sagt inte bara sorglig utan också väldigt fin, dessutom bjöd den på en del småskratt. Så om du inte har sett den ännu så gör det. :)


19 år och hemmafru

Ungefär så känns det som, visst att vara hemmafru är det verkligen inget fel på och skulle mer än gärna kunna tänka mig vara det när jag är sådär 40 bast. Men nu är jag 19 år och det känns som jag levt den här jävla rollen i redan alldeles för länge. Mitt liv består av att tvätta, städa, handla mat, laga mat, se till att min bror gör sina läxor, kommer hem i tid och gör det han ska. Jag känner mig uttråkad och rastlös men samtidigt så jävla trött och slut på ork. Men är det så konstigt kanske?

RSS 2.0