Snart bär det av till Finland!

På lördag åker vi och sedan blir jag borta hela juli. Eftersom jag inte har något jobb som hindrar mig blir det till att spendera en hel måndag i Finland. Det var flera år sedan jag var där under så lång tid, när vi var små så var vi där alltid runt 4,5 veckor. Men sen blev man äldre och skaffade sig sommarjobb och ville ha tid hemma med vännerna under sommaren. Så de senaste åren har jag följt med pappa men sedan åkt hem ca 2 veckor.

Främst ska det bara bli jävligt härligt att komma iväg, träffa Mummu och Ukki (farmor och farfar), fiska, vara i skogen och bara ta det lugnt. Men utedasset ser jag inte fram emot och inte heller att missa en hel månad av sommaren här hemma med vännerna. Helst skulle jag vilja vara på både ställena samtidigt och inte missa något men man kan ju inte få allt och jag är ganska nöjd ändå.


Midsommar

ÅH HERREGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD.


Glad midsommar allihopa!

what to do

Jag är så fruktansvärt uttråkad och vill bara hitta på något men jag har ingen aning om vad. Till helgen funderar jag på om jag ska ta och åka upp till göteborg, dock kommer Laura & co. ner till midsommar så kanske känns lite onödigt att lägga pengar på det eftersom jag träffar dem nästa vecka ändå. Men ja, det är skönt att komma iväg lite så jag inte bara sitter här hemma och tråkar.

Jag är så uttråkad att jag sitter här och gäspar och klockan är bara lite efter fem. Inte bra alltså.

Nu är det fanimej helg igen

Det känns som jag har massor att berätta men jag vet inte ens var jag ska börja eller vad jag riktigt ska skriva.

Ni vet när man slår i tårna i något och det gör så fruktansvärt ont? Det har jag lyckats göra 4 gånger på samma tår idag, gissa om de är en aning ömma. Min lilltå mår inte riktigt som den ska, den är åtmintone inte bruten. Men herrejisses vad det gör ont. När jag slår mina tår kan jag inte annat än att stå och slänga ur mig alla fula ord som jag kan tills smärtan går över.

I tisdags kom jag hem från Gislaved och trots att jag var där i en vecka så kändes det som att jag bara ville stanna kvar ett tag till. Vi hann med att hitta på en hel del, vi var på bio och såg baksmällan 2 som självklart var skitrolig. Spelade minigolf, jag vann! Var och fiskade - en miljard myggbett efter det. Hann också med att ta en tripp till Borås vårmarknad. Och massa annat hittade vi också på. Kan inte annat än att säga att det var en väldans trevlig vecka!

Imorgon blir det till att jobba, det känns bra för jag behöver verkligen varenda krona jag kan få eftersom jag åker till finland snart och kommer inte kunna jobba något på en hel månad. Jag kommer alltså komma tillbaka och inte ha några pengar som helst att hitta på något med. Men men det ska nog bli bra ändå! Efter jobb så ska Denice palla sig hit och vi ska ha det mys, kanske grilla och ta någon öl. Så det ska bli hur najs som helst.



RSS 2.0