Grattis Karoliina!

Idag fyller min kära syster 27 år. Massa grattis till dig Karoliina!



Karoliina planerar lite födelsedagsfest till i helgen så jag funderar starkt på om jag ska ta och åka upp till Skövde. Men det är en bit och det kostar en del så egentligen tillåter inte plånboken det men det vore så kul att träffa henne och få se den nya lägenheten. Dessutom hade jag kunnat slå två flugor i en smäll och åka till Gislaved någon dag tidigare för att träffa Else & Rasmus och se deras lägenhet med. För Else och hennes vän ska åka upp till Karoliinas födelsedagsfest på lördag. Mini roadtripp på köpet med alltså. haha väldigt mini men ändå. Om jag bara kunde bestämma mig. uh.

Tråkig och seg söndag.

Satan vad reklamen på spotify har blivit lång! Visst jag gillar panta mera reklamen men efter 168 gånger så börjar man bli gaaanska trött på den.  Men man får trots allt lyssna på massa musik gratis om man bara står ut med lite (eller nu låånga reklamavbrott) reklamavbrott så ska väl inte klaga.

På tal om annat så var jag på jakt efter nya vinterskor i fredags. Självklart var alla de skor som jag varit sugen på och kollat in tidigare helt slut i min storlek överallt. Men jag gav inte upp och det slutade med att jag hittade ett annat par skor som är urläckra. Som jag sa var jag ute efter ett par vinterskor och eftersom det ska bli den kallaste vintern på 1000 år så hade ju ett par rejäla fodrade inte varit fel men självklart hittar jag just de skor som inte är fodrade och som knappt klarar slask. Och ja jag bor i sverige och här kommer man inte undan slasken. SMART MATHILDA. Men som jag sa de var urläckra så det är min ursäkt och jag har funderat på att lämna tillbaka dem men jag vill inte! Så nu får jag istället impregnera dem en gång i veckan och smörja in dem med något annat gojs var tredje vecka för att de ska hålla. BRAVO haha. Men det ska det nog vara värt, dessutom har jag en anledning att inhandla ett par till skor eftersom jag måste ju självklart ha ett par fodrade. haha! Jag gillar mina ursäkter.

Nu ska jag ta en promenad hade jag tänk, annars börjar jag snart klättra på väggarna av rastlöshet. Kommer jag ihå så ska jag slänga upp en bild på skorna senare också!

Det är segt att vara arbetslös.

Uh. Dagen går verkligen megasegt när man inte jobbar. Dygnet får plötsligt massa fler timmar känns det som. Och tiden som knappt räcker till när man jobbar finns nu i överflöd. Jag är nog bara väldigt rastlös av mig, gillar helt enkelt inte att sitta hemma och göra nada en hel dag (okej, ibland är det väldans skönt).

Nu ska jag äta en majskolv och sen har jag en Ben&Jerrys som väntar på mig i frysen. Mohaha. Det kanske är rätt härligt att sitta hemma ändå?



Förresten så befann jag mig i göteborg från torsdag förra veckan till och med igår. Jag kan ju inte annat än att säga att jag har finaste systerdöttrarna. Hade man kunnat dö av puss&kram överdos hade lilla melissa nog inte överlevt helgen med mig.

Men hur ska man kunna låta bli en sån söt liten bebi?



blö.

Idag känner jag mig bara allmänt irriterad och ledsen men imorgon åker jag till Göteborg så det blir nog bra.

RSS 2.0