BYE

Kände att jag ville slänga in något litet här innan jag lägger mig, kommer trots allt inte kunna skriva något sedan på 2 veckor! Hoppas ni alla har det fint här hemma men att jag har det bättre. Mohaha.

PUSSPUSSPUSS och sådär.

Föresten, MobilLaddarJäveln har inte dykt upp. Fan.

Resefeber?

Om det är resefeber jag har så är det ingen bra sort. Ingen såndär pirr i magen, nervös bra känsla utan mer oro som får magen att vända sig av illamående. Laddaren till mobilen har självklart inte dykt upp och det känns som jag inte packat ner hälften av vad jag borde. Känslan att vara fast i en bil med 15 personer i X antal timmar är inte så värst lockande just nu heller, helst av allt vill jag bara stänga av mig från omvärlden och vara lite för mig själv.
Om den jävla laddaren bara hade kunnat dyka upp så kanske jag blivit lite mer lugn.


Finland here we come.

Imorgon bär det av till Finland med blandade känslor. Men det som just nu äter upp mig inifrån är att jag hittar inte min mobil laddare! Så jävla typiskt att jag lyckats bli av med den nu. Jag har den alltid på mitt skrivbord eller möjligtsvis ibland vid kontakten men där är den självklart inte nu när vi ska åka till finland imorgon. Jag minns dessutom verkligen inte att jag lagt den någon annanstans.

GAAAH!

Jag menart

Horoskop för Skorpionen

Lördag den 20 Juni 2009

Det är jordbävning i ditt hemliv. Håller du och din partner på att separera månntro? Eller flyttar du? I vilket fall som helst får du räkna med att inte få det du har kalkylerat med. Och detta trots det enorma besvär som du har haft för att få det som du vill.

Running to slow.

Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva en känsla som jag har rätt ofta men det är ungefär som att jag står och skriker rätt ut men ändå är det ingen som hör eller lägger märke till ett endaste ljud.

SMINKSKOLA!

Om ni är intresserade så säg till, som sagt första lektionen är gratis!


Rastlös själ.

Det har bara gått några dagar av sommarlovet och det kryper redan i hela kroppen på mig. Jag strävar runt i huset och försöker konstant komma på något att göra. TV:en duger inte och datorn är tråkig. Rastlös in i helvete är jag glad rakt in i själen att jag har ett sommarjobb sen. På söndag åker vi till Finland, där jag ska spendera de två kommande veckorna för att sedan åka hem till sommarjobbet. Skönt nog jobbar jag inte tills skolan börjar detta året utan har några veckor att njuta av sommaren här hemma först!

Nu ska jag spela lite på King innan jag ska somna gott.
Gonatt!

Bajs.

Det var längesen jag var så här jäääääävla uttråkad.

LÄNGTAN

Ni vet när man tänker på något så är det så självklart i huvudet men när man ska förklara så låter det bara konstigt eller så kan man bara inte förklara vad det är man egentligen menar. Jag ger det ett försök, förstå om ni gör det eller bli bara förvirrade helt enkelt. Och nej Louise detta är inte en av mina sådana där konstiga tankar om att man borde kunna baka äpplen eller något! haha.

Tittade just på massa gammla bilder, det fick mig att länga tillbaka till så mycket. Den tiden, stunden, hur det var då eller bara hur mitt hår var eller hur jag såg ut. Men när jag var i den stunden och egentligen hela tiden längtar man sig till det som ska komma istället för det som är just nu. Man längtar helt enkelt bort all den tid som man har längtat till och den som man sedan längtar tillbaka till, man hinner helt enkelt inte njuta eller uppskatta det som man senare inser är förlorat. Längtan är nog en av de saker som får en att orka igenom vardagen, genom de tråkiga sakerna. Men längtan är även det som stjäl vår tid, stjäl den tid vi längtat till.

Lyckades nog ungefär få fram en tiondel av det jag tänkte på, men jag tror det är förklarat så pass att man förstår ungefärligt vad jag menar i vart fall.


Pang, pang du är död!

Jag orkar inte dessa ständiga överaskande smällar som kommer en efter en. Samtidigt som jag känner mig mer vuxen än många omkring mig som borde vara de vuxna så känner jag allt oftare att jag bara vill sjunka ihop till ett litet barn som lägger sig tätt intill min mamma och känner mig tryggast i hela världen.

Fan vad dålig jag är. Och fan vad detta inlägget står upp för sitt namn "gnällblogg number one".


BERGODALBANA

Minst sagt är livet det. Sommaren är här och sommarlovet också strax, snart 18 och livet leker? Många stunder gör det nog det. Jag har mycket att uppskatta runt omkring mig. Nu låter detta som något sentimentalt tal om livet men egentligen är det väl mest massa blajja som jag känner för stunden.

Som sagt så är väl egentligen det mesta väldigt bra runt omkring mig, sommaren och allt det där jag längtat efter har äntligen kommit men jag kan inte låta bli att känna att det är något som tynger mig. Borde kanske klura ut vad det är så jag kan njuta av allt istället.

The Secret Handshake!

Lite skön musik, enjoy!


фильм, bíóleikur, le film

Film är något som jag alltid tittar på så fort jag har tid. Men det där med tid har varit svårt att få tillräckligt med den sista tiden. Men denna helgen har jag haft tid och det har blivit massa filmtittande vilket jag har saknat massor. :)

På tal om något helt annat så är min M knapp på tangent bordet lite cp och gör som den vill. Jobbigt att skriva något långt då. hehe. Puss

Trött och seg men samtidigt rastlös.

Jobbig kombination ska jag säga er. Jag vill hitta på något men jag har ingen ork till det. Egentligen förstår jag inte alls hur jag kan känna mig så sliten och trött, jag har verkligen tagit mig en lugn uppvilande helg.

Jag och Sami (min 8-årige lillebror) pratar om hans pengar.

Jag - Hur mycket pengar har du nu egentligen i ditt kassaskåp? (ja min 8-årige bror har ett kassakåp!)
Sami - 200 typ..
Jag - Och hur mycket hade du för några månade sen?
Sami - 300 typ..
Jag - Nähe, säkert tusen spänn, var har du gjort av med allt?
Sami - Vadå det var ju typ ett halv-år sen ju! :o
Jag - Vilket fall som helst du behöver inte slösa dina pengar på onödiga saker.
Sami - Vad annars? Spara eller? HAHAH

Han har fattat vad man har pengar till. hahah

öh?

Någon jävel som spelat dunk dunk musik eller vad ni vill kalla det med jämna mellan rum hela dagen från någon bil eller något. MIsstänker starkt att det inte kommer från min gata i vart fall som är full med pensionärer.
Kände att jag ville dela med mig av lite onödigt vetande.

Puss.

Det var ju ett tag sen man skrev, till och med någon anonym som påpekar det. Så det är väl dags. Siesta var fint men avslutades kanske inte som jag tänkt mig, men jag lever om det är någon som undrar. Så kan det gå. haha. Orkar dock inte summera den fina veckan det får helt enkelt komma efterhand av sig själv.

Att det är helg är grymt skönt även om det kanske inte är så otroligt hektiskt i skolan nu i slutet. Helgen har varit lugn och skön än så slänga, ungefär exakt vad jag behöver tror jag. Känner mig fullproppad av mat trots att jag egentligen inte ätit så himla mycket.

kliar lite i fingrarna på mig och så hatar jag IPRED lagen.

RSS 2.0