City And Colour.

Åh.


Skönheten själv.



Jag vet, man blir helt förstummad av dess skönhet.

Måste verkligen ta tag i allt.

Fy vad jag är dålig, skäms över mig själv. Måste verkligen skärpa mig. Nästa vecka måste jag verkligen gå på ALLA lektioner. Och plugga röven av mig.

Gött!

Idag hade jag bara min första lektion så jag var redan hemma klockan 11, härligt! kläderna åkte av direkt när jag kom hem och så kröp jag ner i sängen. Skönt som tusan. Vid halv ett så tvingade jag mig upp ur sängen, hade lätt kunnat sova vidare. Men var tvungen att komma upp och fixa lita saker innan jag ska in till stan igen. Ska ju spela "Främling i mitt eget hem." på dunkers idag! Spännande. :) Så det blev till att gå upp stryka lite och sen satte jag igång och fixade lite käk. Det blev pastasallad med kyckling i. Och så gjorde jag en supergod vidlöksdressing till. MUMS! Nu kommer jag stinka vitlök som tusan hela kvällen, och när jag står på scenen och skriker på någon kommer de svimma. haha :D

Wish me luck!

Onsdag.

Illamåendet blev som tur var inte värre, har klarat mig från att spy. Men mår fortfarande inte så bra. Inte illamående, men den konstoga värken i magen envisas med att vara kvar.

Det blev att stanna hemma från skolan idag. Men nu måste jag in till stan ändå, möte med RKUF och sen teater. Orkar egentligen verkligen inte, eftersom jag inte känner mig så kry.

Ska göra mig klar nu så jag hinner med bussen. Puss.


Kräksjuka påväg maybe?

Har inte riktigt vågat gå och lägga mig eftersom jag mår så jäkla illa men jag är också så jävla trött. Så nu tänker jag krypa ner i sängen. Men spannen står säker bredvid sängen. Haha

Gonatt.

Grattis snygging <3

SÅ MYCKET HIMLA MASSA GRATTIS TILL DIG PÅ DIN DAG!
18 år, jisses, tiden rinner verkligen iväg. Minns när vi pratade om våra planer att vi skulle gifta oss så fort vi båda fyllt 18! haha :D shit alltså. Grattis igen. <3
Puss :*


Typiskt.

Värken i magen har nu blivit till väldans massa illamående som slog över mig. Sprang nyss och hämtade en spann fall i fall det skulle komma massa plötsligt. Inte så mysigt med massa spya i rummet. Usch jag kan ju inte bli sjuk nu. Verkligen inte.


Tisdag.

Usch jag har massa ont i min mage och jag vet inte alls varför. Sugen på att ta och lägga mig och vila men då kommer jag inte gå upp mer ikväll.

Gonatt

Dagen har varit lång, 6 timmars teater utan någon direkt paus kan bli ganska segt och tröttsamt efter ett tag. Speciellt om man inte sovit alls under natten och är bakis. Så nu ska jag bara fixa lite tills imorgon sen ska jag ta och lägga mig för jag behöver verkligen sova eftersom jag inte sov allt inatt.

Sweet dreams.


Gnäll.

Jag trodde det skulle bli så jävla skönt att sova inatt, men jag hade fel. Jag sov inte på hela natten. Ja var och är fortfarande skittrött men jag kunde verkligen i nte sova på hela natten, men självklart 5 minuter innan jag ska upp håller jag på att somna in så fint så.

Så nu är jag sjukt trött, jävligt bakis och framför mig har jag 6 timmars teater att se fram emot.. Kul..


LÖÖV

JAG MÅSTE PÅPEKA ATT JAG OCH ELSE ÄR RIKTIGA PUDDINGAR OCH NI SOM MISSAT DETTA GÅR VERKLIGEN MISTE OM NÅGOT! HÄR HAR NI NÅGOT ATT VILA ÖGONEN PÅ.



Tippsrunda, lotteri och grillning i skogen!

Utflykten blev ganska mysig och mina tävlingsinstinkter kom fram. Jag kom på andra plats på tipsrundan (med lite fusk, men vafan alla fuska!) Dessutom vann pappa ett par massa fina raggsockar till mig på lotteriet!



Utflykt till skogen imorgon!

Snart ska jag ta och krypa ner i min säng så  jag orkar mig upp imorgon. Ska upp väldans massa tidigt för att åka ut i skogen och frysa röven av mig med massa gamlingar som babblar finska! Trevligt va?
Nej jag ska se lite positivt på det hela, pappa blir glad om jag följer med och vem vet det kanske blir mysigt att sitta ute i skogen med en filt om sig framför elden. :)

Så det som står på schemat för imorgon är grillning i skogen och party på kvällen. Ska nog bli en trevlig mix det dära.
 

BAJSMÖGSHELVETE.

MINA JÄVLA ÖGON SLUTAR INTE RINNA, JÄVLA FÖKYLNING.

Jag är arg. okey.


Mysig förkylning.

Usch jag hatar såna här förkylningar. Näsan rinner, ögonen rinner, nyser konstant och det känns som huvudet är tungt nog att trilla av. Sjuk blir man alltid lagom till att man har massor att göra. Plugget har jag inte riktigt kommit någonstans med och orken rinner iväg. Fyfan.

Pusshaj. 


Jisses!

Helt sinnes att Samuel, min 8-åriga bror klarar hela dragonforce låten på GH!
Han ä bäst. :D



Bajs.

Idag var ju meningen att jag verkligen skulle plugga röven av mig. Jag går upp klockan två och börjar göra allt annat än att plugga. Det hade ju varit kul om man jag hade kunnat motbevisa mig själv och andra för en gångs skull att jag verkligen pluggar när jag säger att jag måste och ska.

Övertrött?

Är sådär riktigt trött nu efter en lång dag så jag till och med sitter och småsnyftar till Patrik 1,5. Kanske dax att ta och sova snart. Det är en sån där jobbig natt som jag har många av, trots att jag verkligen borde sova och bara vill sova för det hade varit så himla skönt, så är det något som får mig att sitta uppe ändå och göra inget vettigt alls.

En till film då.

PLACEBO

När jag vaknar hos Mli idag så ringer Else och säger att Placebo ska komma till Siesta, till lilla Siesta! Jag och Mli kunde inte riktigt tro på det så vi var tvugna att kolla upp det själv för att fatta att lilla Siesta i Hässleholm bokat Placebo.

Herregud, glädjeskrik som faan!


Håret är påväg ut nu!

Fan vad mitt hår växer, snart är det dax att klippa sig!  

Kort från precis när jag rakat av håret i slutet av november och ett från idag.

 

Nu ska jag göra mig klar för att dra till malmö :D Ha det fint!


höhö

Btw mina ben är super lena nu.

YEAH

Äggröra och bacon!

Gjorde mig en ordentlig frukost idag, händer inte allt för ofta tyvärr. Nu känner jag mig redo för dagen!

Sitter och lyssnar på Mando diao's nya skiva just nu och den är verkligen massa bra. :)

Jag satt här och skrev och så hörde jag massa hulkande och plasch, som jag trodde står sami där precis bredvid toaletten och hinner inte fram fullt med spya över hela badrumsgolvet. Mums. Så jag fick städa upp det precis. Höll på att spy själv rätt över golvet av lukten. Sami är alltid sjuk, det är helkonstigt. Megafeber, spysjuka eller både och.

Usch nu ska jag gå och sniffa på något som luktar gott.

Gomorron.

Igår var jag helt ute och cyklade, det händer allt för ofta. Det är idag Mando diao är. Så Jag kan ju fortfarande se Mando och åka iväg på den hemliga utflykten. Dock innebär det att jag inte kommer hinna göra något plugg alls dessa två dagarna, så jag borde nog stanna hemma imorgon och plugga satan.

NU ska jag trycka i mig lite frukost!

Mando Diao eller hemlig utflykt?

Sjuk beslutsångest har jag, och det är inte bara när de gäller stora grejer utan det gäller verkligen ALLT. Vilka chips jag ska köpa, cola eller fanta? Ska jag äta något eller inte? Ska jag åka iväg eller stanna hemma? Vad vill jag? Oftast brukar jag få Else till att bestämma så jag slipper även om det inte rör henne. Men allt oftare så tvingar hon mig att bestämma själv, antingen för att hon gillar att jävlas med mig eller för hon tycker jag ska lägga av med den jävla beslutsångesten. Jag tänker nog bara allt för mycket tror jag. Jag hatar att jag aldrig kan bestämma mig.

Hur jag nu kom in på detta är för på onsdag ska Mando Diao spela lite låtar på folk och rock i malmö, så jag ska kanske dit med Mli. Jag behöver också plugga satan... Även på onsdag är det någon sorts utflykt, vet inte mer än att vi ska samlas på knutan och hela kalaset kostar 50 kr, men extra pengar kan vara bra om man vill shoppa. Men jag vet inte vart vi ska eller vad vi ska göra.




Måndag.

Allt det dära råpluggandet som jag tänkt komma igång med idag har väl inte gått så där värst bra.
Jag har verkligen försökt komma igång med naturkunskapsarbetet.. Men det tog ungefär 3 timmar för mig att ens komma på och bestämma mig vad jag skulle skriva om. Och nu när jag äntligen gjort det vet jag inte vad och hur jag ska göra det. Så jävla dålig är jag. Jag är verkligen sämst på att plugga.

Anyway.
Ben and Jerrys - Cookie Dough är massa jävla god. Visst 27 spänn för den lilla burken tycker jag fortfarande är massa men det var mums. Ibland ska man väl kunna unna sig det. Dock hade jag förväntat  mig typ sådär mun-orgasm eller något liknande. Så det var jävligt gott med uppfyllde inte riktigt vad alla hade tuttat i mig.

Och så måste jag påpeka att det är SÅ JÄVLA GÖTT ATT VARA LEDIG!


åh.

Sånn jävla fruktansvärd huvudvärk.
I alla fall, jag önskar att jag vann massa pengar. Okey kanske inte massa massa, jag skulle bli väldans massa glad om det "bara" var några tusen. Vilken nytta jag skulle ha av dom. Visst gärna några miljoner också men ja.. några tusen åtminstonde.

Upp till bevis.

Idag tänkte jag att det var på tiden att testa Ben and Jerrys och se om den verkligen är så god som alla säger. 27 spänn för en pytteliten burk med glass, it better taste good!


Aj och usch.

Jag har så galet ont i ryggen så det spelar ingen roll i fall jag sitter, står eller ligger för det gör lika ont ändå. Och jag har ingen aning om varför. Dessutom har jag nog tryckt i mig lite för mycket godis för jag mår lite illa nu.

:(

Bläh.

Sitter här på naturlektionen nu och ska påbörja ett arbete om vad som helst i princip. Vet inte riktigt vad jag ska ta, funderar på abort eller missbruk. Får se hur det går verkar aldrig riktigt komma igång. Det är jag så jävla dålig på, att ta tag i saker, att börja. Speciellt när det kommer till skolan.

Idag är det teater. Kul, men jag kan inte de replikerna jag skulle kunna tills idag så det är bad.. Får väl se hur det går. Tror inte jag är ensam om det i alla fall. Äh det ska väl gå.

Ushusch ska väl se vad jag hittar nu.

pusshaj

Livet kan ryckas ur händerna på ett ögonblick.

Det är vid såna här tillfällen inte orden räcker till. Man vet inte vad man ska säga, för det finns nog inget att säga som förklarar det man vill säga.

Minnesstunden för Malin var jättefin även om det var jobbigt. Jag kunde inte precis som många andra förstå att det verkligen hänt, att en resa till Sälen kunde sluta så hemskt. Det är fortfarande svårt att förstå men minnesstunden gjorde det hela lite mer verkligt. Vi var inte bästa vänner men Malin var en fin människa och det är inte rättvist någonstans att behöva gå bort vid 21 års ålder.

Malin kommer aldrig mer få göra de små sakerna i livet som vi inte uppskattar tillräckligt. Malin kommer aldrig få chansen att uppnå det hon ville eller kanske gifta sig och skaffa familj. Hennes liv hade knappt börjat innan det togs ifrån henne. Det gör ont i mig att världen kan vara så orättvis.

Mina tankar är hos Malin och hennes familj. Hur gärna jag än skulle vilja säga att det kommer bli bättre så finns det inget som kan lindra smärtan hos hennes familj just nu. Jag lovar att vi ska göra pjäsen storslagen för dig, vila fint nu Malin. <3 


Poff.

Jag hinner precis komma in i duschen så går en säkring så jävla irriterande och vilken panik jag fick. Så kommer jag ut från duschen så är det bäcksvart där också. Usch
Papi kom till räddning snart är det fixat. Då ska jag duscha sen ska jag nog försöka plugga lite.

BAI

Tisdag

Idag vart det sovmorgon hur skönt som helst, dessutom hade jag inte min sista lektion så det var bara två lektioner idag. Hur skönt som helst, behövde det kände jag. Är fortfarande krasslig.

Och jo jag vet jag borde plugga men Sami kom hem med Guitar Hero igår! Då är det väl ganska självklart att jag ryckt gitarren ur händerna på Sami?
Och kul är det. :D

Imorgon är det friluftsdag med skolan och vi ska åka skidor! Det ska bli riktigt kul, har inte åkt på massa länge nu. Dessutom ska det bli ganska roligt att se lill skiten, dvs Louise ;), på ett par skidor för första gången! haha

Gud vad segt mit tangentbord är och musen. Skit irrteae hälftenv bokstäverna kommer bara ocks så det tar tre år. kolla själv. usch får väl ta och titta efter vad det är som krånglar.

puss

naturbajs.

Jag tänkte vara duktig och ge mig på och plugga lite! Naturprovet som jag missade nu när jag var sjuk ska jag göra på tosdag och jag behöver verkligen plugga röven av mig för att klara det.
Ska sätta mig ner och läsa igenom alla sidorna en gång nu och sen ska jag titta på L word! okey läsa igenom alla sidorna en gång kanske inte är råplugga, men det är något i vart fall. Och nu ska jag inte prata för mycket jag har inte ens börjat läsa så..
Nej nu ska jag ge mig på det och se hur långt jag kommer innan jag börjar smått dö av uttråkning.

puss!


How I met your mother!

Efter att jag sett alla säsongerna av Scrubs om och om igen så la jag det åt sidan ett tag för att vila och gav mig på Two and a half men. Men också alla de avsnitten och säsongerna lades till sidan till sist och nu är det How I met your mother som gäller! haha Gud helt klockrent. Åh alla dessa tre serierna är bara så bäst. Humorn är, åh<3



Nu ska jag fortsätta se några avsnitt till och sen ska jag krypa ner i sängen och sova så jävla gott som det bara går.
Gonatt!

fyfan.

I princip har hela veckan spenderats i min säng halvts döende. 41 graders feber och hostat upp lungorna. Det har varit mys. Men äntligen mår jag bättre och imorgon blir det skola. Det ska faktiskt bli kul på ett sätt att komma till skolan och träffa mina härliga men väldigt konstiga vänner. :)


RSS 2.0