Arvika.

Tidigare har jag varit nöjd med mitt beslut att sälja avrikabiljetten. Jag insåg att jag hade väldans klämt med pengar och dessutom komma hem från en festival 30 min innan jag ska sätta mig i en bil till finland? Det gjorde så att jag tappa suget ett tag. Allt jag dessutom behövde köpa och allt annat jag var tvungen att betala. Men nu när festivalen smygit sig på och många av vännerna åker iväg kryper ångesten fram mer och mer. Jag ville inte tillräckligt mycket dit tidigare för att låta ekonomin lösa sig med tiden, jag kände stressen över pengar och finland. Nu ångrar jag mig bara.

Kärlek.

Ja det dära ämnet som berör alla, ämnet som det kan finnas oändliga diskutioner om. Erfarenheter talar, principer, normer och gud vet allt. Gled in på ämnet med Tanja idag, det var inte så att vi direkt fördjupa oss i ämnet utan mera tala om det att när man väl vill hitta någon så verkar det som att ingen finns. När man istället inte är intresserad eller inte letar då finns alla. Och jag kommer på mig allt oftare att det enda jag vill är fall in love.

Fighting.


Ain't allways that easey to keep fighting when you just want to run and fall.
But I keep on smiling, cause I'm strong. I'll fight for those who can't.


Siesta!

Har inte direkt skrivit om siesta ännu och har fortfarande ingen ork till att skriva nått detaljerat. Ni får helt enkelt nöja er med att det var UNDERBART! Och längtar redan till nästa siesta.
Utöver detta har det hänt en hel del. Mycket som jag kommer spara som fina minnen andra som jag skulle klara mig utan.
Jag är iaf glad att jag fick veta din riktiga sida nu så det är bara är att släppa taget och gå vidare. The truth is, I dont need you. ;)


RSS 2.0