BAI

Jag vet att jag suger på att uppdatera, men jag orkar inte gnälla och det känns som det bara kommer komma sånt skit om jag gör det. Ses om ett tag kära blogg.

Värd att lyssna på.


Halloj.

I fredags avslutade jag min sista dag på sommarjobbet. Jag som längtat så mycket efter att sommarjobbet skulle ta slut och jag skulle slippa gå upp omänskligt tidigt, men bara några timmar efter att jag gått upp idag insåg jag att lika gärna skulle kunnat jobba och tjänat pengar. Så jävla rastlös har jag varit idag så jag nästan klättrat på väggarna. Uschi.
Men imorgon åker jag in till stan och möter upp söta Fanny på jobb, sen åker vi in till stan. Hon ska pierca sig den lilla skiten, sen blir det lite fika för vår del också. :)

Nu blir det lite film och sen sova för min del!
Natti


Massor att sakna.

haha sakna <3 då räckte det minsann med att få en skvätt alkohol och så blev man sådär lycklig!


BAJAJAJAA

äh bajs också nu ska jag lägga mig i sängen och skita i allt och läsa min bok, riktigt bra böcker ger känslan av att man är en del av boken och att det verkligen händer. bye.


sorry

Jag vet att jag har sugit på att uppdatera den sista tiden, men tiden vid datorn har inte varit så mycket dessutom de få gånger jag loggat in här så har jag inte kommit på något vettigt överhuvudtaget som jag kännt för att skriva ner.


Work.

Usch. Jag kan ju inte påstå att jag gillar läget. Att klockan ringer halv 5 på morgonen i 3 veckor är inte så lockande eller vad säger ni? Men det ger pengar och det är inte fel. Dessutom har jag upptäckt att det är en het tjej som hämtar soporna där, då har man i vart fall något att titta  på ;) haha.

Att vara sjuk samtidigt som man tvingar upp sig själv halv  5 på morgonen gör en ganska utslagen. Så det blir till att krypa ner i sängen och läsa lite innan jag ska sova.

ha det!

Home sweet home.

Yes I'm back! Orkar inte just nu dra något långt, ska försöka komma isäng eftersom jag ska upp runt halv 5 imorgon för att jobba. Men jag kom hem från finland idag. Med sorg lämnade jag finland men glädje över att komma hem.

Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite så jag kan somna, men det ska nog inte vara så jobbigt efter ett dygn resande.

Gonatt

RSS 2.0