Horoskop.

Horoskop för Skorpionen

Måndag den 25 Augusti 2008

En glädjande nyhet ska du helst behålla för dig själv. Den "vän som du funderar på att anförtro dig åt är inte alls så pålitlig som du tror. Något som du själv också bör ha erfarit vid ett flertal tillfällen. Välj någon annan till förtrogen den här gången.

NO SHIT.

Malmöfestivalen 08 Finito.

Igår var sista dagen av malmöfestivalen, vi blev ett helt gäng som begav oss ditåt. Åter igen befann vi oss hos Jon som har lyxen att bo mitt i centrum, extremt bra under festivalen. Det blev en lyckad kväll och jag kan verkligen säga att vodkan är inte min vänn längre. För många fyllor har satt sina spår, det är helt enkelt inte drickbart längre. Men lyckades få i mig det genom att blanda det med en skit god mixer.
Självklart blev det Familjen på kvällen och han var precis lika underbar som alltid! Men det blev bara honom jag såg, jag hade verkligen tänkt se massa bra band igår men det blev bara han, spriten blev prioriterigen. Höhö. Det blev ännu en hyfsat sömlös natt hemma hos Jon, 7 personer i ett så litet rum med typ ett täcke och kudde ger inte värsta skönhets-sömnen precis. Men det var värt!

Rastlöshet.

Rastlösheten kryper i mig men samtidigt orkar jag inte röra mig för jag har precis kräng kladdkaka, alltså jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ilandsproblem number one eller vad.

Malmöfestival.

Malmöfestivalen drog igång i fredags och den blir alltid lika lyckad vart år, så det är klart att förväntningarna är höga av dagarna som kommer. Dock så är resan dit så jävla fucking svindyr. 104 spänn för tur och retur! Hur ska man ha råd med något annat då? Usch på skånatrafiken som konstant höjer priserna. Jag lyckades ta mig till malmö i lordags i vart fall för att se Alice in videoland och de var precis så underbara som jag trodde de var live. <3 Efteråt hittade vi Sissa och lite annat folk och det blev lite vattenpipa för att senare dra oss vidare till stora scenen där Looptroop skulle spela, eller vi trodde de skulle spela. Men när vi kom dit stod Timo på scenen, liksom va? Vi hade helt enkelt tagit fel på tiden.. Men jag tröstade mig med att jag såg dom trots allt på siesta, och nu fick jag se Timo som också är bra.
Kvällen slutade med att vi satt på en trappa och drog de sämsta skämten vi kunde och skrattade åt allt och inget för att tröttheten hade dragit över oss. Fin kväll, faktiskt helt utan alkohol.<3


Alltså, den röda tröjan! <3

Myskväll.

Idag jobbar jag stenhårt ( haha ) på min sista dag. Jag hade kvällsskiftet vilket innebär att jag jobbar till tio men jag blev klar tidigare och begav mig ner till stan och träffade Else, Emma och Hampys! Det resulterade i en ubermysig kväll. :D Det blev vin, vattenpipa och massa mys. Hampys som är en riktig gentleman bjussade på mcdonalds mat till oss fattiga brudar. Men jag lovar att du ska få tillbaka! Trots att du vägrar, han är för söt. Söt som socker, yesyes! Imorgon blir det jobbande på busfabriken för att jag inte klarar av att säga nej.. Men jag antar att det är bra, pengar är välbehövda. Jag borde väl ta och nanna snart så jag kommer upp imorgon och inte är alltför surig mot småungarna som springer och skriker. Men men fina folket ni får ha det finfint! Puss.

Känslan av nakna fötter.

Jag upptäckte efter att läst Karoliinas uppdaterade blogg att jag inte har skrivit i min på evigheter, inte för att jag brukar skriva allt för ofta ändå. I vart fall det kändes på tiden.
Så trots att jag egentligen bara känner för att krypa ner i sängen så sitter jag här och drygar. Egentligen förstår jag inte varför. Den där känslan när man tar av strumporna som har hållit ens fötter instängda hela dagen och äntligen tar av dom för att krypa ner i sängen, DET är en fin känsla. Nyduschad med nya lakan i sängen skulle väl vara det ultimata men idag får jag nöja mig med den dära fina känslan av nakna fötter i min säng och det nöjer jag mig mycket väl med.
Åh, nu kallar sängen på mig! Gonatt gott folk. <3


RSS 2.0