Gonatt.

Jag har suttit massa länge nu och funderat, funderat och funderat över vad jag ska skriva i detta inlägget. Anledningen till att jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg var för att det kändes som det var massor jag ville skriva. Men nu när jag väl sitter här och ska skriva kommer jag inte på något. Eller jo, jag kommer på eller rättare sagt jag vet vad jag vill skriva om. Men jag kan inte sätta orden på det. För det finns inga ord som förklarar det tror jag. Usch Kan lika bra sova.

Morgondöd.

I dag lyckades jag försova mig för 1000358923768503967389476 gången och ändå hade jag sovmorgon idag. Så jävla lyckat.

Men nu ska jag göra mig klar så jag inte missar denna bussen, det vore fail.

Ikväll blir det like old times hos Denice. Och det ska bli najs.<3

Jag och Denice.<3


Extas!

ÅHÅHÅH, Depeche Mode och Elegant Machinery kommer till Arvika!
Jag som trodde att Elegant Machinery aldrig skulle göra en spelning igen och så gör dom det på Arvika. ÅH!

Lycka!

JAG VILL HA ARVIKAFESTIVAL NU!





Jisses.

Karatefylla?: ja.

Fyfan.
Det känns idag.


Det finns en hel del att säga om gårdagen. Gud. haha

typ tack eller förlåt till dom som står ut med mig när jag satsar på karatefylla.

Pepp.

Just nu sitter jag bara och degar. Inget vettigt händer, jag borde använda tiden till lite plugg, men äh.

Party tonight. Och jag pepp.
Karatefylla - jatack!

Jag har tagit det dära med spriten rätt lungt på sista tiden. Eller ja det kan man diskutera. När jag tänkte efter för någon dag sedan så insåg jag att jag har druckit sjukliga mängder alkohol för att "ha tagit det lugnt den sista tiden".

Ikväll blir det i alla fall party och jag satsar på karatefylla som följs av världens baksmälla på söndag.


Kaffe + Else.

Jag, else och kaffe = inget plugg. haha ingen bra kombination. Jag kokade kaffe sen kom else in på mitt rum för att råplugga hon med, men det blir mest massa pratande om allt och ingenting dessutom hyper är vi. Vakna hela natten kommer vi nog vara men om det blir så mycket plugg är jag tveksam över.

Dags att börja koka kaffe.

Dum som jag är har jag inte ens öppnat boken till provet imorgon och nu när jag kollade vad det var vi hade till provet insåg jag att jag kan inte ett endaste skit. Så det här blir intressant, om jag kommer plugga röven av mig och faktiskt sitta uppe tills jag kan något eller om jag kommer ge upp för sängen eller någon serie blir för lockande.

Lyckat jag har redan satt mig vid msn och här. Och jag har inte ens börjat plugga. hahah
Great.

Aj.

Jag bestämde mig nyss för att trycka i min piercing igen.. Och när jag väl var igång så tänkte jag att jag lika bra kunde trycka i mina töjningar igen.
Ingen bra idé! haha.
Nu har jag inte bara ont på ett ställe utan tre. Ajaj. Alla hade så gott som växt igen och jag tar alla på en gång. haha
 

Att hitta det man glömt bort, men som man egentligen gömt själv.

Att städa garderoben kan vara en bra idé men att börja gräva längst ner i hörnet ska man inte. Där finns saker gömda, som man gömt för att inte se dom. Men jag gömde det igen och ska glömma bort det igen.

.....

Jag kan fortfarande inte tänka på dig utan att undra eller ångra mig. Att jag var så jävla dum. Du kan fortfarande ge mig hjärtklappning. Jag önskar att jag hade kunnat spola tillbaka tiden.

Back in the game.

Skolan har börjat och inte fick vi en lugn start precis. Egentligen borde jag ha pluggat hela helgen men jag är duktig på att skjuta upp sånt som vanligt. Bad Mathila, bad. hö. Nej jag ska väl försöka ta och plugga lite psykologi nu. Psykologi är kul, dock inte när man läser det för att man måste.
Nej men nu ska jag ta och plugga lite, slänga mig i duschen och till sist kila i säng och läsa lite tills jag somnar. :)
Puss.

Fredag.

Första tanken när jag vaknade av klockan halv sju imorse var att hoppa över första lektionen. Men duktig som jag var släpade jag mig upp i sista sekunden idag igen.
Men jääävligt skönt är det att det är fredag idag! åh.
Det är en fredagskväll, halv tio och jag funderar på att krypa isäng. Eftersom jag är trött och jävligt uttråkad.

Försökte nyss skriva lite i koder, insåg att det inte var lönt, ni skulle inte förstått ett skit.

Det blir att krypa ner i sängen halv 10 på en fredagskväll med en bok eftersom antagligen ingen är sugen på att umgås med mig. Buhu. haha puss.

Utvilad efter lovet? Yeah right.

Kom precis upp ur duschen, hur skönt som helst. Har känt mig helt ofräsch hela dagen idag. Nu är jag helt slut och sängen blir allt mer lockande trots att jag egentligen borde plugga. Men jag orkar inte.Det var nu jag skulle vara utvilad och redo för nya och bättra tag i skolan. Första dagen efter jullovet var idag, och jag är redan trött av tanken på allt som kommer svämma över mig när som helst. Men jag måste faktiskt skärpa mig. En bra början imorse faktiskt, jag tänkte först ta sovmorgon. Men jag gjorde inte det, jag gick upp och åkte mot skolan strax efter 7. Fyfan. Inte kul men duktigt vart de. :)

Snart ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa lite i "Mannen utan öde". Plugget från vänta tills imorgon (here we go again..) Aja vi får väl se imorgon om jag får något gjort. ;)

Lööööv.

Eftersom jag sett alla avsnitten av Scrubs om och om igen konstant så tröttnade jag lite på det. Nu har besattheten gått över till Two and a half men. Åh gud. hahaha Scrubs och Two and a half men är de bästa serierna som gjorts någonsin. Jisses, haha. <3



Nej nu ska jag ta och försöka att sova så jag vaknar av klockan imorgon. Jobb, usch. Men lönen kommer betala för festivalbiljetter sen och det är verkligen inte fel. :D

Natti.

Schalala. Late fan.

Fyfan vad skönt det har varit idag att vara ledig, trots att jag bara jobbat två dagar. Men det blir lite sådär dåligt för iom att jag vet att jag ska jobba imorgon igen så gör jag inget vettigt bara för "jag ska ju jobba imorgon, därför ska jag ta det lugnt". haha. Men det är gött.

Jag är hungrig, får nog springa ut och kolla maten snart. Håller på att göra potatisklyftor, bearnesås och något kött! mums.

Föresten! Imorse när jag vaknade så var mina läppar jätte svullna, don't know why. Men det var kul. :D haha

Lång dag.

Imorse fick jag gå upp vid tio för att kila till jobbet pytte lite okey okey ändå, men imorgon ska jag upp nio för att kila till jobbet. Det är verkligen inte okey! En fullt fungerande Mathilda existerar inte vid den tiden. Åh vad det känns surt att jobba men ja. I NEED THE CASH badly.

USCH jag ska bli rik när jag är gammal så jag har andra som gör jobb åt mig. Jobba är inte min sak. Eller nu går faktiskt mitt gnäll överstyr. Eller kanske inte. Vafan jag ska ta och sova nu.
Puss, godnatt.

Work.

Imorgon blir det jobb för min del. Känner verkligen inte för det. Det var längesen jag jobbade och usch. Nej jag vill inte. Men jag behöver verkligen pengarna. Sen jobbar jag lördag, måndag och onsdag också. Sen börjar skolan. Det känns lagom segt att jobba nu precis innan skolan börjar. Åh nu börjar jag tänka på allt jag vill och måste hinna med. Allt plugg. Fan.

Aja, knipa ihop jobba och sen få lite cash. Jag ska nog överleva!

Nu ska jag göra klart maten jag ska ta med imorgon så det bara är att slänga ner matlådan i väskan och sen dra. Vill ju sova så länge som möjligt. Sen ska jag ta och krypa isäng. Sov inte så värst mycket inatt så det ska bli skönt. Dock inte skönt att vakna av alarm imorgonbitti och inse att jag ska till jobbet.

Godnatt folket. Sweet dreams. :*

Min kära förkylning som vägrar ge sig.

Nu ska jag ta och hälla i mig lite hostmedicin innan jag hostar så jag spyr. Trevligt va? höhö


Man är ju inte helt vilse i köket!

Rödvinsmarinerad fläskfilé, potatiskgratäng och sallad med fetaost. Inte helt dåligt jobbat av mig. Inte alls. Jag kan om jag vill. :D Och om en stund blir det efterrätt, kladdkaka med glass eller grädde! Mums.


1 Januari 2009

Nytt år, ny start? Ny start på något bättre, att vara bättre. Att göra allt det man borde men aldrig orkar.
Yeah right. Sluta drömma.


Orkar inte skriva om nyår just nu så tar det vid ett senare inlägg. (antagligen kommer jag glömma bort det)

Jag var duktig och bakade kladdkaka och sen kom jag på att vi borde käka middag först ju. Nu står jag här och håller på att fixa fläskfilé och potatisgratäng. Jobbigt men kommer nog vara värt sen!
Nu kallar köket på mig.

RSS 2.0