Nom nom.

Jag fick cola till slut. :D Till och med choklad, inte alls fel. Pappa körde till bilisten. GÖTT.
Så nu har jag suttit här och tittat på film. Filmen tog slut för en liten stund sen och sen dess har jag bara suttit och drygat vid datorn. Det var då nu som jag kom underfund med hur dum jag är som inte utnyttjar tiden bättre. Så jävla mycket plugg som jag hunnit göra på denna tiden som jag inte gör något vettigt. Men nu ska jag vara ytterligare dum och skjuta undan de tankarna som vanligt och fortsätta med att inte göra ett skit, för de gillar jag.


gosch.

JAG HAR HUVUDVÄRK OCH ÄR FETT SUGEN PÅ COLA.
DET SUGER.

Tråkmåns.

Yeah. Imorgon blir det litet firande för mig med några nära tjejkompisar. Litet och lagom. Egentligen hade jag inga planer på att ha något alls men folk tyckte jag skulle ha det. Så det blir gott käk och allmänt mys imorgon. Har tänkt lite på vad jag skulle bjuda på för mat. Har verkligen försökt komma på något gott, nytt och spännande att bjuda på. Men fan alltså kommer inte på något vettigt. Så jag får vara tråkig och köra på tacos.

Man är ju ganska duktig ibland ändå.

Kom nästan nyss hem från stan. Möte på RumEtt med Rkuf idag. Det blev till att trycka nya fräscha T-shirtar!

Och nu har jag suttit och pluggat. (kanske 15 minuter, men ändå) Inte illa alls. :D

Nu tänkte jag fråga pappa om vi kan åka och handla tills imorgon, så jag har det gjort.

pusshaj.


My birthday.

Ett par mysiga timmar med Samuel och Else blev det i vart fall. - Bio och krängande.
Resten är inte värt att skriva om. Men jag förvänta mig väl inget annat antar jag..
Men ja. Jag fyller år idag.


Chips, dipp, cola och film!

Väldans bra kombo det dära. Gårkvällen slutade med att Linnéa tog sig till bjuv för att mysa till en film med massa skit. Vi såg filmen the illusionist, tror jag den hette. Den var bra! Jag gillade den.
Linnéas nya dator hade kommit så hon dumpade mig så nu sitter jag här och funderar på om jag borde dra mig till butiken för att köpa choklad. Så himla sugen. Men det är ju väldans onyttigt och jag åt faktiskt skit igår. Men samtidigt det är ju gott och jag äter vad jag vill så det så. Precis så jag ska dra mig till netto nu och köpa choklad.

BAI, puss

Tid.

Jisses, bloggandet har det varit lungt med den sista tiden. Men jag kom ju nyss hem från Armenien! Det var verkligen en upplevelse som jag fick med mig många fina och roliga minnen från. Verkligen en värd resa! Armenien, Ryssland, Tyskland och från Sverige var de som var där. Blandade människor från olika kulturer - Så intressant som det kunde bli var det. Jag är glad att jag fick chansen att åka och att jag tog den. Lite mer kommer med tiden orkar inte direkt specifiera mig nu.

LOV. Jag har precis kommit hem från armenien och det är redan lov. Jag hann bara vara i skolan i 2 dagar sen kom ledigheten. Riktigt skönt men skumt att få vara ledig så direkt igen. Men lovet kommer lägligt, massor med plugg som jag måste ta igen. Missade en hel del när jag var i Armenien. Så nu ska jag bara ta tag i mig själv och få plugg gjort innan lovet sprungi förbi.

Helgen är redan över.. Tiden går så fruktansvärt fort. Man blir rädd.
Ifredags var det fest hemma hos Snyggingen Louise, en minst sagt lyckad kväll. När jag väl kom hem var klockan massor och trots att jag sa till mig själv tiotal gånger att jag absolut inte fick glömma att ställa klockan eftersom jag skulle på kurs dagen efter. Alltså i lördags. Men det är klart att jag lyckas däcka utan att ställa den, så jag vaknar av att det är ljust och får panik shitshitshit! Men lite tur hade jag. :D jag hade en halvtimma på mig tills tåget gick. Så det blev till att slänga på  mig kläderna och dra. Dock var det inte så bra mix att sitta på utbildning hela dagen när man knappt sovit något och är sjukt bakis. Men jag klarade mig. haha
Idag var det kurs igen, jag och tider går verkligen inte ihop. För idag var jag uppe en timme för tidigt och gjorde vid mig och allt. Och när jag skulle väcka pappa så sa undra han om jag ställt tillbaka klockan. Självklart hade jag inte den blekaste aning om att det var i natt det skulle ha gjorts, så jag gick och la mig en timma till. Lyckat.

Nu ska jag äta glass och mysa i min säng till en film. Puss på det. :*

Du är det finaste jag vet.

Idag skulle du fyllt 50 år. Ett stort kalas med massor med vänner och släktingar ville du ha. Jag vill kunna ge dig det och så mycket mer, för du förtjänar världen. Det finns så mycket jag vill säga. Hur mycket jag saknar dig, att varje dag är en kamp utan dig. Att jag inte undviker att tänka på dig för jag inte vill, utan för det gör så fruktansvärt ont annars. Att det bara är jag som är egoistisk som trycker undan de för att kunna klistra på ett leende och klara av dagen utan dig. Att jag hatar mig själv för jag inte uppskatta dig mer när du fanns. Att du kom tillbaka är det enda jag önskar mig varje dag. Det är inte rättvist, inte rättvist på något som helst sätt. Varför du? Vem förtjänar att inte uppleva sin 50 årsdag? Varför ska samuel behöva växa upp utan dig? Frågor som det inte finns svar på. Bara att vi lever i en hemsk värld som kan ta ifrån dig en av dina närmsta när som helst. Ta vara på dem nu, innan det är försent. Visa att de betyder världen för er att ert hjärta skulle gå sönder och aldrig kunna lagas utan dem. För en dag är de borta.

Mamma jag älskar dig över allt annat och vet fortfarande inte hur jag ska klara mig utan dig. Det är så mycket jag ångrar och så mycket jag önskar. Jag älskar dig och hoppas du har det bra.<3

Du är det finaste jag vet.<3

Ingen söndagsångest för mig.

Idag har jag inte haft sånn där vanlig söndagsångest som de flesta har eftersom det är skola dagen efter. Jag åker för fan till Armenien på tisdag! Jag vill ha måndag så det kan bli tisdag. :D haha

Nu är jag riktigt trötter trots att klockan bara är kvart i elva så jag ska ta och kila i säng.

Gonatt folket, sweet dreams.

Jävlar.

I övermorgon drar jag till Armenien och jag har inte ens fattat det än. Det är söndag och på tisdag åker jag, det är helt sjukt. För en vecka sen visste jag inte ens om det! Det kommer bli sjukt kul. Dock har stressen om allt jag missar i skolan hunnit ikapp mig. Massvis med prov och inlämningar missar jag, en del får jag fixa medans jag är i Armenien inte så kul men jag måste. Sen får jag tillbringa hela lovet ungefär med att komma ikapp med allt. Men det ska nog fixa sig, jag blir bara så nojig. Det löser sig, det gör det alltid.

Armenien!

Netto.<3

Hur kan man bara inte älska Netto som kom till bjuv för ett tag sen? Det är bara bäst.
Nu ska jag handla godis som jag ska kränga!
Bai.

Kränga?

Det bästa hade varit om någon kilade hem till mig med den fetaste pizzan med vitlökssås sidanom. Och massor med coca-cola. Glöm för fan inte godis, chips och hela köret som vi kan kränga efteråt till en film!

PUSS

Middag ute med Denice.

Äntligen ska jag ge födelsedagspresenten till Denice! Lovade när hon fyllde år i sommar att hon fick välja något vi kunde göra tillsamman för vi träffas så sällan så det blir äntligen av. Det blir en middag inne i stan, ska nog bli fett mys.
Så nu ska jag slänga på mig lite smink och fräscha upp mig lite sen kilar jag in mot stan! :D

EU-projekt.

Resan till Armennien är verkligen helt bestämd!
På tisdag lyfter flyget. Det ska bli riktigt spännande och kul. Det är då ett EU-projekt med temat seder och myter som jag fått chansen att följa med på. Det kommer bli hur nice som helst. Dock har man liiite ångest över allt jag missar i skolan.

Armenien, here I come!

Yes! Jisses vad kul. På tisdag kommer jag sitta på ett plan till Armenien. Det ska verkligen bli jätte kul men också intressant. Sprang runt med Linnéa till alla våra lärare och försökte fixa godkännande till ledigheten. Det gick väldigt fint, de flesta tyckte det verkade jätte intressant osv. :) Nån till underskrift som jag måste fixa imorgon sedan är allt klart! Dock kommer det bli massvis jag måste ta igen direkt när jag kommer tillbaka. Men det är det värt.

Nu känns det ganska chill med historia arbetet. Visserligen har jag inte skrivit så mycket, och kanske inte exakt det han söker efter. Men jag har fått ihop en bra välskriven text och som går rätt djupt. Imorgon ska jag skriva lite till sen är klar!
Imorgon har jag ett fete prov i spanska som min lärare tyckte att han kunde slänga in bara sådär. Det är tydligen ett test innan vårt prov så han kan se att vi kan det vi ska kunna. Är det inte vad man har provet till? Ehe.


Armenien!

Jag har fått chansen att åka till Armenien nästa onsdag på ett EU-projekt med temat seder och myter.
Nu gäller det bara att jag lyckas få ledighet från skolan i såhär sista sekunden. Jag menar hur ofta får man en sånn chans?

Åh dumma dumma skola om jag inte lyckas få ledigt.

Chill.

Dagen har varit relativ soft än så länge. Dock var jag bara på två lektioner idag. Förslaget om att skita i sista lektionen och kila ner på stan och ta en vanilla latte var jag för svag för att stå imot. Efter jag och Louise sprungit runt lite grann på stan för att hitta en födelsedagspresent till hennes lillasyster blev det som sagt en vanilla latte, den satt verkligen inte fel. Jag lyckades ändå komma hem lite tidigare än vad jag gjort om jag gick på den sista lektionen så det var skönt.

Nu har jag suttit och pysslat lite med Historian igen. Inte så mycket men lite grann i vart fall. Nu känns det som jag i alla fall fått ihop något som är relativt bra. Så det är skönt. Nu ska jag bara lyckas bli klar tills på fredag och även fixa proven denna veckan.

FAN! Slängde i en macka i rosten och lite vatten i micron till en kopp te. Tror ni inte att jag glömmer bort det när jag börjar blogga? Damn. Mackan blev själklart brääänd. Tusan också. Förhoppningsvis blir fåglarna glada, slängde ut mackan till dom.
Nu ska jag ta och slänga i en ny macka i rosten och VAKTA den.


Natti.

Tänkte att jag får väl allt slänga in ett sista inlägg innan jag pyser ner i min säng. Tänker dock inte gnälla över historia skitet, läget är som det är upp till mig vad jag gör av det nu.

Imorgon har jag sovmorgon! Hur skönt som helst. Funderar lite på om jag borde ta en tidigare buss så jag hinner plugga lite spanska innan den lektionen börjar eftersom jag känner mig inte alls förberedd på en lektion spanska. Har nog missat en del. Men orkar inte riktigt bry mig eftersom jag hatar spanska. Jag ska väl fixa det på nått sätt ändå. :)

Idag har jag inte tänkt alls på kärlek tror jag. Konstigt. Eller ja. Nu vet jag inte riktigt hur jag menar. Whatever.

En sak! Galet mycket drömmar har jag haft sista tiden. Jo jag vet, man drömmer alltid. Men nu menar jag att jag varit medveten om jag dörmt galet mycket den sista tiden. Jag har kommit ihåg drömmarna när jag vaknat, eller aa till viss del. Inatt drömde jag en dröm som påminnde massor om mitt liv för tillfället. Om jag kommer ihåg imorgon så ska jag ta och berätta för nu ska jag ta och krypa ner i min säng. ;)

Gonatt! :*

Historia gnället fortsätter.

Nu har jag pysslat med historian ett bra tag igen och det känns verkligen inte som jag kommer nånvart. Just nu ångrar jag som fan att jag inte var lika duktig som Louise och började redan förra veckan!
Stupid, stupid Mathilda.

Skolångest - Som vanligt.

Visst har jag kommit igång lite grann fast långt ifrån vad jag borde fått gjort vid detta laget.
Historia uppsatsen eller vad man vill kalla den ska vara på ca 1800 ord och jag har fått ihop 400 och det tog hundra år. Hur fan ska jag hinna få ihop 1800 ord tills på fredag? Dessutom ska texten vara bra skriven och bla bla. Och ja.. proven denna veckan har jag inte ens hunnit tänka på. Usch

Detta är uppgiften i historia som jag ångestar denna veckan över:
Kina är ett komplext land som under historiens gång både förändrats, men också varit sig mkt likt. detta har spelat roll för Kinas befolkning, men också för omvärlden. skriv en resonerande text om Kinas roll i världen, historiskt, idag och i framtiden. lyft fram historien ur ett polistisk, ekonomiskt, militärt, kulturellt och teknologiskt perspektiv. resonera och diskutera händelser, skeenden och problem sakligt utifrån historisk fakta. du måste alltså läsa Kinas historia ordentligt, och visa att du kan den i din text. utgå gärna från nutid och blicka såväl tillbaka som framåt.

Det jag har skrivit än så länge är i princip endast fakta och varken resonerar eller diskuterar i texten.
FAIL!
Ungefär så känns det just nu. Jag kommer aldrig klarar det. Eller jo jag kommer ha något som jag lämnar in på fredag. Men jag kommer vara långt ifrån nöjd och kommer troligen inte få ett betyg som jag kan stå ut med.

Jag kanske borde byta namn? - GNÄLL.BLOGG.SE


Depeche Mode!

JA! Depeche Mode, självaste Depeche Mode kommer till arvikafestivalen. Lyckan är total. Åh!

Jag har sagt -09 ska jag till arvikafestivalen och nu.. ja nu både ska/vill och MÅSTE jag. Om det är något som kommer ivägen stort som litet jag ska! Sommaren är precis över och det är långt till sommaren -09 kommer men jag känner redan peppen när jag lyssar på Depeche Mode. Som sagt, lyckan är total!

Åh!


Kladdkaka!

Jag kom just på att det var ett tag sen jag bakade kladdkaka. Så nu borde jag göra det. MUMS.
Att äta upp halva smeten är lätt det bästa.

KLADDKAKETAJM!


Beslutsångest.

Det blev ingen mobil idag. Med min vanliga beslutsångest kan jag självklart inte bestämma mig när jag väl står i butiken och ska köpa en mobil trots att jag redan bestämt mig när jag var hemma. Men jag fick i vart fall med mig en plattång hem och det var jag verkligen i nöd av.

När jag kom hem tittade jag och else på ett avsnitt heroes. Den serien är så sjutk bra. Dock kan jag tänka mig att så småningom kommer man inte orka titta på den längre eftersom den blir "för mycket". Ungefär som lost. Om nu någon tittat på den tidigare eller fortfarande gör de? Det gick bara för långt. Haha Men än så länge älskar jag den och det gillar jag. :D

Sen efter avsnitten kom jag äntligen igång med lite historia pluggande. Jag har lyckats skriva ihop en sida än så länge. Jag tror inte jag skriver på det sättet som han (min historia lärare) vill att jag ska skriva den. Men just nu tänker jag bara på att skriva ihop något som jag kan lämna in på fredag. Sen om det blir tid över får jag börja tänka på det.

Ba-baii!

Tandläkarbesök.

Gick upp tidigt imorse för att äntligen få ringa till folktandvården och se om de har någon akuttid idag. Och javisst hade dom det. Klockan 11 ska jag få fixa min cp tand. Ohja.

Inte bara att jag det är skit skönt att få min tand fixad utan och att få slippa skolan. ;) Eftersom jag fick en sådan tid som jag fick är det varken lönt att åka före eller efter tandläkarbesöket. Hade väl ungefär hunnit in till helsingborg och sedan varit tvungen att åka tillbaka direkt.

Nu ska jag få i mig något att äta, min mage skriker efter mat. Sen blir det till att göra vid mig lite innan jag ska dra till tandis.

Funderar på att jag kanske ska ta och dra till väla efter tandläkarbesöket och få en mobil inköpt. Är ju faktiskt jävligt trött på min 3310 men det går inte att förneka att det är en av de bästa mobilerna som någonsin gjorts. Ren fakta är faktiskt att den är den mest sålda mobilen! Haha.
Tänkte att det vore bra om jag la lite pengar på något jag verkligen behöver innan de tar slut helt. Penga-ångest som fan. Ska inte lägga så mycket pengar på ny mobil. Vill hellre köpa en enkel mobil och sen köpa en sånn där sjukt fin grön ipod!

MUMS!

Plugg.

När man väl tänkt sig att nu måste jag sätta mig ner och få lite plugg gjort så blir plötsligt allt det som i vanliga fall är skit tråkigt så inbjudande.
Jag bestämde mig för att äntligen försöka ge mig på historian. Jag skulle bara ut i köket för att hämta lite te. Plötsligt har jag plockat undan och torkat av i köket. Dessutom pallat mig ut med soporna. Önskar att jag kunde vara lika effektiv med pluggandet.
Nejmen nu ska jag faktiskt verkligen försöka få något gjort på historia arbetet. Jag måste sätta ett mål som jag för en gångs skull ska försöka hålla. Jag ska sitta i en timma sen ska jag belöna mig med några avsnitt heroes!

Med min vanliga tur.

Tredje gången gillt? Orka att samma bit på samma tand smällt av 3 gånger. Dåliga tandläkare eller vad.
Nu får jag gå runt och vara snygg hela helgen och hoppas på att de har akuttid på måndag. Wiho.
Party idag och jag kommer vara snyggast. He.


Yesh.

Kom hem från teatern för en liten stund sen och det är verkligen lika roligt var gång. :D Vi fick hela manuset och våra roller denna gången! Jag tror detta kan bli något riktigt bra.
Direkt när jag kom hem slängde jag mig i dusche, har känns mig sådär lagom ofräsch hela dagen eftersom jag inte orkade duscha imorse. Jävligt lat - I know. Ändå gick jag inte upp förrens vid halv 11. Men det var lite duktigt ändå för jag behövde inte ta bussen förrens tjugo över 12. Så för en gångs skull hann jag slänga i mig lite frukost. Inte så jävla lyxig som man hade kunnat hoppats på dock. Man är ju lat som sagt.
Som jag sa tidigare kommer jag faila hårt imorgon men för stunden orkar jag inte bry mig. För jag vet att jag inte kommer plugga nu ändå. Men till mitt försvar så är det inte lönt att jag försöker plugga på naturen i vart fall för jag läste igenom lite innan och jag fattade nada. Naturkunskap är som sagt inte mitt starka ämne. Verkligen inte.
Men men.. Jag ska nog försöka få lite matte gjort nu ändå. Så jag kan känna mig lite duktig imorgon. Så får det bli.

Tid.

Jag vet inte hur jag ska hinna med allt? Jag sitter här och ska dra iväg snart på teatern, visst jag tycker det är grymt kul och vill verkligen och ska. Men samtidigt.. känner jag hur mycket jag borde göra och hur mycket jag hunnit göra om jag inte skulle dit. När jag kommer hem får jag åtminstonde få lite matte gjort.. Inga andra böcker har jag hemma för jag visste att jag inte skulle hinna ändå. Så NK provet imorgon får gå åt helvete.. Engelska läxan får jag skita i.. Rättskunskapen får vara. När jag redan idag vet att jag har en dag framför mig imorgon som kommer suga fett. Framförallt för att jag går till halv 4 men också för jag kommer faila på varenda en lektion. Bud på att sjuka sig imorgon. Men nej jag kan inte vara borta mer än jag redan varit. Jag vet inte hur jag ska göra.
Puss på mitt gnäll och hejdå.

Onsdag.

Jag var faktiskt lite duktig idag. Jag stack faktiskt ner till biblan och lånade massor med böcker och filmer som ska hjälpa mig att skriva det perfekta arbetet. Sen att jag kom på att vi inte har någon VHS länge är ju en annan sak.
Nu har jag äntligen satt mig ner och börjat skriva på denna Kina-skiten, jag har lyckats få ihop tre meningar som jag inte ens är nöjd med och nu är det stopp. Wiho. Score. Jag tror jag behöver lite av peppen som Louise ska sprudla över mig under en fika imorgon. Det ska nog få mig redo till att börja skriva. Hoppas jag i vart fall.

Idag sov jag bort första lektionen, så den dära grejen med att inte skolka på en hel vecka sket sig. Andra lektionen var samhälle och var lika intressant och underhållande som vanligt. Och nej jag är inte ironisk. Efter det begav jag mig som sagt ner till stads biblioteket för att låna massor med böcker. Jag passade på att ringa dit else så jag kunde bjuda på lunch på ebbas. Mums. Sedan blev det en liten runda ner på stan för oss och jag lyckades för en gång skull hitta något som var på rea! 99 spänn för ett par jeans, kan det bli bättre? :D

RSS 2.0