Projektplansskrivande.

Det går riktigt seg. Jag fastnar hela tiden efter ungefär varannan mening. Så det går riktigt långsamt frammåt. Jag vill bara bli klar med skiten. Blöh. Den ska vara inne innan klockan 14 på fredag så jag borde verkligen komma igång med den nu. Så det är bäst att återgå till projektplansskrivandet igen antar jag.

Hahahaha!

Hahah jisses, herregud.


Dålig dag?

Idag har det varit en sådan riktigt kuksugarhelvetesjävlabajs dag.
Idag har det varit en sådan riktigt jävla skit liv dag.
Idag har det varit en sådan riktigt mitt liv suger dag.
Idag har det varit en sådan riktigt jag vill bara hem och lägga mig under täcket dag.

Jag kan skriva en lång lista över vad det har varit för dag idag men jag tror ni har förstått vad jag menar. Jag slutade dock rätt mycket tidigare från min sista lektion så då blev det lite bättre men nu känns det som skit dag igen. Råga på det så sitter jag dessutom och pluggar. Men jag tänker faktiskt inte plugga mer ikväll trots att jag borde för nu sitter jag och nästan gråter till och med. Herregud vad är det för fel på mig? haha.

Kallt!

Jag har frusit ordentligt hela dagen, tog en riktigt varm dusch innan i hopp om att det skulle hjälpa men det gjorde det inte. Så nu ska jag ta på mig en riktigt stor, fet, gosig tjocktröja!


Måndag.

Sitter här nyduschad, lyssnar på musik och gör vid mig lite. Ikväll blir det lite tjejkväll hos Malin. Jag har massor av plugg jag egentligen borde stanna hemma och göra, men jag ska skjuta det åt sidan och njuta av en mysig kväll hos malin. Vi är trots allt inne på vårt sista år och även om man lovar varandra att hålla kontakten vet man inte hur mycket och ofta man kommer ses. Alla kanske försvinner åt olika håll? Usch jag vill inte tänka på det nu!
I vart fall ska jag ta vara på tiden och umgås med de jag tycker om istället för att sitta här med plugg som inte gör mig glad.



På tal om något annat! Mitt hår börjar bli lång nu minsann, och det kliar i fingrarna på mig!

Inte min dag.

Det har inte varit min dag idag. Det har varit fullbokat på alla tåg och bussar till halmstad, varberg och helsingborg. Trodde först inte att jag skulle komma hem idag. Visst jag trivs här i Göteborg och skulle inte ha något imot att stanna i ett par dagar till men skolan och allt annat skriker efter mig. Till sist kom jag på att det finns ju det nya bussbolaget GoByBuss och där fanns det en buss vis en tid som fortfarande hade platser kvar. Bra! David är då snäll och tänker betala över internet så jag är säker på att jag har biljetten så ger jag bara honom pengarna till honom sen men då krånglar hans bank! Inte min dag nej. Men till sist lyckas vi göra bokningen och betalningen över telefon, jag kommer alltså hem idag!

Hoppas någon annan har turen på sin sida i vart fall!

Ångestkväll number one.

Minst sagt är det en sådan kväll, jag tog beslutet att åka upp till göteborg över helgen trotts att jag har plugg upp över öronen till nästa vecka. De skulle svänga inom Ullared på vägen upp och det lockade eftersom jag behövde en hel del nytt. Så nu är istället plånboken tom och plugget ännu mer uppskjutet än vad det borde vara. Ångesten är en allt oftare åtkommande känsla hos mig. Och den är verkligen inte trevlig. Men jag antar att jag bara har mig själv att skylla. Jag är bara så jävla trött på alla måsten och ansvar.

Jag vill sova bort ett par månader.

HEJ KÄRA LÄSARE, LÄGET IKVÄLL?

Själv är jag galet trött och hade kunnat gå och lägga mig för flera timmar sedan. Sitter här och lyssnar lite på musik och ska alldeles strax dra mig mot sängen och läsa lite om jag orkar ens det. Somnar nog på bums. 
Imorgon far det av till Ullared, har inte varit där på flera år så det ska bli ganska skoj. Förhoppningsvis inte galet mycket folk. Fast det är rätt många som får löning imorgon så ska väl inte hoppas för mycket. Efterdet fortsätter vi upp till göteborg och där ska jag spendera min helg (jag vet, jag borde verkligen plugga satan istället).



På tal om något helt annat så har jag blivit medlem på en sådan där hemsida där man samlar poäng och kan sedan byta in dem mot presentkort osv. Det krävs faktiskt inte så mycket poäng för att få ihop till ett litet presentkort, så varför inte? Det skadar ju inte! (Vad jag försöker säga är ju självklart att sidan är väldans bra och ta nu för fan och klicka på länken och bli medlem så jag får lite extra poäng och kan få ett presentkort! )
http://www.gratismode.se/?c=68152


PUSS, GONATT! SOV GOTT!


Läggdags?

Jag är trött som tusan, jag är inte gjord för att gå upp tidigt. Speciellt inte på måndagar. Jag känner mig i vart fall sliten. Kanske inte bara för att jag gått upp tidigt idag utan mer allmänt. Det jag allra helst hade velat göra är att krypa ner i min säng och sova bort ett par månader. Men tillbaka till verkligheten så skulle det ju aldrig gå, istället sitter jag är och lyssnar på lite "må dåligt framkallande musik" och tycker synd om mig själv.
ÄH nu ska jag minsann krypa ner i sängen och läsa lite. Inte kan jag sitta här och dra ner mig själv!
GONATT, sov gott!

Söndag.

Nu kommer det ett sådant söndagsinlägg igen. Det har varit en trevlig och fin helg trots att den flygit förbi för fort. Det blev festande både i fredags och igår så det känns lite extra jobbigt att kolla kontot idag. Herrejisses, det var inte trevligt. Det var inte ens en månad sedan lönen från allt sommarslit rullade in på kontot och det finns inte mycket kvar kan jag säga. Det blir till att bara betala mina linser sen ska resten ner i min sparbössa som inte går att öppna!

På tal om något annat så har jag en hel del plugg som jag inte tagit tag i ännu som jag verkligen borde sätta igång med. Ångestframkallande? Somfan. Bland annat så har jag inte ens satt igång med projektplanen eller ens läst in mig på ämnet och den ska vara inne om mindre än två veckor. Gaah.

Det är bara fredag en gång i veckan!

Nu ska jag ta och slänga mig i duschen, göra vid mig och sen åka in till stan. Party!

Ha en fin kväll alla!

Feber bajs.

Jag är så himla trött på att gå runder med feber jämt och ständigt nu. Gått runt småfebrig i nästan tre veckor av och till nu. Så var det innan också men läkarna kunde inte hitta något. Det är jobbigt att orka något då.

Jävla skit.


Gaah.

Jag orkar faktiskt inte mer.


Ge mig.

En rejäl jävla fylla nu tack.

Tack och Hej.

Stress.

Det är nu man börjar känna av att allt i skolan börjar ta fart. Att nu drar vi igång på riktigt och stressen och ångesten därmed. Förhoppningsvis kommer det gå bra och vi kommer överleva, annars vore det rätt illa va? Till imorgon har jag ett litet fotoarbete som ska in, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi skulle välja en fotograf så jag tog the one and only Sally Mann. Jag har redan skrivit det jag tycker och sådär som vi ska och allt som allt är det inte ens en A4 på datorn, dessutom har jag tryckt in bilder och sådär. I'm a woman of few words helt enkelt, nämen allvar jag orkar inte mer. Jag ska titta på True Blood istället och käka Ben&Jerrys. Det låter mycket bättre och betydligt roligare och godare!




Tiden rullar på.

Nu har ännu en helg flutit förbi alldeles för fort som vanligt. Men helgen har varit fin ändå. Fredagen blev det bara mys här hemma med Laura min syster som bara var hemma från göteborg över natten, så vi tittade på lite film och åt godis. Inte alls fel!
I lördags, eller ja igår, var det jobb som gällde. Även om jag tycker det är riktigt jobbigt dagen innan och när jag ska masa mig iväg till jobb är det alltid okey trots att det är jobbigt. Tur att det är roliga människor på jobb annars hade man nog inte överlevt. Efter jobb lyckades Lina tajma in ett samtal till mig precis när jag kommit till knutan innan jag hoppade på min buss hem så jag drog hem till henne istället. Där blev det att dricka cider och bara ha det mys. Åkte inte hem förrän vid fem tiden idag. En riktigt fin och mysig helg faktiskt och tanken på att jag faktiskt tjänat några hundra känns inte helt fel heller.
Dessutom var jag och Lina riktigt duktiga och plugga lite idag!

Hoppas ni också haft en fin helg!
puss.


Mumma.

Detta är verkligen en sådan dag när jag bara skriver om allt onödigt skit som antagligen inte intresserar så många. Vilket slutar med massor med blogginlägg på en dag sen kan det gå lång tid innan jag bloggar. Jag är en periodare tror jag, bloggar massor vissa dagar sen kan det bara ta stopp ett tag.

På tal om mat, jag bestämde mig för att göra hemmagjorda köttbullar idag. Det ska bli gott med riktiga köttbullar för omväxlingens skull. Skickade precis iväg min lillebror till affären för att köpa lite mjölk så ska vi sätta igång tillsammans sen!

Unna dig det där lilla extra ibland.

Ibland ska man njuta lite extra av livet och det gjorde jag och Lina i måndags. Måndagar brukar vara de dagar då ångesten har krypit sig på, helgen har tagit slut och det är fortfarande många dagar kvar till nästa helg. Men jag och Lina trotsade det i måndags och lyckades få en riktigt fin dag.
Det blev en sväng till Mezo där vi bara njöt och drack en löjligt god smoothie. Sedan satt vi och diskuterade att det faktiskt hade varit riktigt gott med en öl eller cider, men det var trots allt måndag. Men vi unnade oss det ändå, vilket inte alls var fel. Det värmde oss lite i den kalla blåsten. Sedan gav i oss av för att handla på oss så mycket onyttigheter vi bara kunde för att sedan gå på bio och se filmen Prinsessan eftersom jag lyckars få förhansvisningsbiljetter.

Det var en fin måndag med min fina Lina.
Tack för en fin dag!

Mat.

Jag älskar mat. Äta är bland det bästa som finns och när jag inte äter så tänker jag på mat. haha.
Nejmen, sitter och spanar runder på lite matsajter för att komma på något gott att laga till middag ikväll. Någon maträtt eller recept som jag bara måste testa?
Funderar på att laga lasagne och nån god sallad idag. Fast jag har aldrig lagat det innan tror jag och det verkar lite svårt. Kanske dags att testa då. :)


Helt ointressant babbel.

Duktig som jag är lyckades jag missa min buss och jag har bara en lektion idag så det lönar sig inte riktigt att ta nästa. Det är såna här dagar som känns helt onödiga att dra sig till skolan, är det verkligen lönt att dra sig in till stan för EN lektion, speciellt när det är som för mig att resan fram och tillbaka tar längre tid än själva lektionen. Men å andra sidan så bör man ju dra sig i väg för det är trots allt bara en lektion och då borde man vara duktig och gå på den och vara nöjd att man åtminstonde slipper en sådan lång fullspäckad dag med lektioner.

ÄH, hursomhelst så missade jag min buss och det finns ingen mening med att ta nästa. Men därför straffar jag mig själv med att göra en del plugg som jag antagligen inte hade satt fart med idag om jag kommit iväg till skolan.

Lektionen som jag missar idag är Matte C, ja jag vet VARFÖR I HELA FRIDEN VALDE JAG DET?! JAG VET INTE. Jovisst egentligen valde jag det för det är väldans massa bra att ha sen när jag vill läsa vidare. Men spelar det verkligen någon roll om jag ändå kommer få IG? haha. Jag satte mig i vart fall ner med matten direkt efter att jag missat bussen för att vara till någon nytta, jag gjorde två tal och insåg att jag kan verkligen inte det. Och det finns nog ingen chans för mig om jag inte får en egen lärare som kan hjälpa mig hela tiden. Jag borde nog gå till syv och fråga om det finns möjlighet för mig att byta...

Nejmen, nu ska jag fortsätta med pluggandet för att göra någon nytta, men nej jag tänker inte hålla på med matten.. Jag ger mig på religionen istället.

Ha en fin dag!

Bio!

Laura, min syster, fyllde 24 år i måndags eller som hon hellre skulle vilja säga det 23+1. Åldersnoja eller?
Hon har alltid varit lika svår att köpa presenter till så jag bestämde mig för att bjuda henne på bio för hon har velat se filmen Linje 123 kapad. Så ikväll blir det bio för vår del. Det ska bli riktigt mysigt, det var evigheter sen jag var på bio. Egentligen hade jag jättegärna velat se filmem Inglourious Basterds men det är trots allt hennes födelsedagspresent och den är säkert jättebra också!
Linje 123 kapad verkar vara en sådan film som även om man vet hur den antagligen vet hur den slutar så blir man inte besviken. Lite söndagsbio känns som rätt sätt att avsluta denna helgen.
Appropå helg, jisses. Kanske kan berätta lite om min helt senare om jag nu väljer att lämna ut det till allmänheten. Man får akta sig för vad man skriver på nätet, man vill trots allt inte att det ska komma tillbaka till en senare och bita en i rumpan! haha.



Men jag hoppas alla har haft en fin helt och avslutar helgen med lite mys som mig!

RSS 2.0