Måste rycka upp mig!

Jag har varken haft lust, ork eller något direkt att skriva om, därför har uppdateringarna varit ganska sällsynta. Just nu känns det som att mitt liv lite står på paus och att inget händer. Måste ta tag i mig själv och inse att inget kommer hända förrän jag ser till att det händer. Jag lever på de sista sparade slantarna och de är inte mycket...

Det enda som har gått framåt just nu är mitt körkort, jag är i slutskedet men det känns som att det kommer skita sig ändå så vågar inte hoppas för mycket. Misslyckas jag första gången så kommer det aldrig gå, ungefär så känns det. Främst så finns det inga pengar kvar så ett misslyckande är egentligen inget alternativ. Uh.

Något bra är att jag kommit in på en yrkesvux-utbildning (butikspersonal), vet inte om jag nämnt det tidigare? Den börjar den sjunde februari så det är alldeles snart. Förhoppningsvis leder det till jobb.

Nej, fyfan, imorgon ska jag fanimej ta tag i mig själv och få lite vettiga saker gjorde som jag borde gjort för alldeles för längesen.

PPPPparty

Ikväll blir det utgång och jag hoppas på en sjuhelveteskväll. Jag vill ha en sån där kväll som man kommer ihåg många år framöver eller till och med föralltid, för att det händer massa galenheter och att man har så jävla kul. Det känns som det var allt för längesen jag hade en sådan kväll.

Fullt ös medvetslös är vad som gäller för mig och Karoliina ikväll!



En massa gammal bild på mig och Karoliina.

Mums

Låten som gäller just nu för min del.



RSS 2.0