Bajs

lite så känns det just nu.

Grattis Sami!

Lillebror Sami fyller 10 år idag, massa grattis! <3

Hela kvällen har bestått av skräpätande, godis, daimtårta, chips, dipp, läsk.. you name it! haha Jag är så full av skit att jag nästan mår illa, ändå kan jag inte sluta äta. Jag ska fanimej få i mig den sista daimtårtebiten, dricka lite till läsk för att sedan gå in i matkoma tills imorgon för då är det Ullared som gäller.
FARLIGT, FARLIGT MEN HÄRLIGT HÄRLIGT!


ÅH

Så jävla bra helt enkelt. Just nu är det The Pogues som gäller för mig.




Och bästa jullåten..


En mindre bra dag helt enkelt.

Idag har jag varit ledsen större delen av dagen och jag hatar dessa dagarna. Det är som att jag har en klump i halsen och är nära till gråten hela tiden. Samtidigt som jag bara vill ruska av mig det och hitta på något så kan jag inte finna orken. Det värsta av allt är att jag inte vet varför. Varför jag är ledsen.


Saknad

Just nu saknar jag min Louise fruktansvärt mycket. Så jag gillar inte alls att hon befinner sig på andra sidan jordklotet och dessutom har det varmt och gött medans jag fryser jämt.


Tågtrafiken suger.

Jag har haft ett par väldigt fina och roliga dagar både i Gislaved och Skövde, helst av allt hade jag velat låta bli att åka hem och bara stannat kvar. Tågtrafiken kan dock ta sig i röven. På vägen till Gislaved blev det 3 timmars försening och hem från Skövde blev det också ett par timmar. Men ja, det är väl inget annat än det man ska förvänta sig såhär års?

Nu så sitter jag och lyssnar på Grease låtar och är fruktansvärt rastlös. Hade velat cykla en sväng eller något men det snöar för fullt...


RSS 2.0