Nej jag har inte bränt mig alls....

Finsk pappa, dansk mamma. Jag har fan ingen chans mot solen. Sexigt värre och ont har jag inte alls.


BAJS

Uptäckte just att det är halsfluss jag har och imorgon är första dagen på jobbet. GREAT. åh verkligen underbart. Give me a break.

Jag mår lika bra som alltid.

Jag har inte orkat gå till doktorn med att jag är sjuk hela tiden för de kommer inte fram med något ändå. Men jag får väl ge det en chans till för jag orkar verkligen inte mer. Jag låg sjuk måndag till fredag men var i princip helt frisk i fredags, igår slog febern till igen, 40 grader och halsen började göra ont på nytt. Idag har jag mått lika skit och jag orkar verkligen inte mer. Imorgon börjar jag jobba och sjuka sig första dagen på sommarjobbet är ju inte det bästa så jag får helt enkelt fortsätta proppa i mig värktabletter, som btw knappt fungerar på mig längre fast jag försöker att inte ta förrän det verkligen är nödvändigt. Nu ska jag fortsätta hälla i mig te och käka halstabletter. Imorgon får jag nog ringa och boka in ett besök hos fabror dokter.


Tack, adjö och ha det bra!

Hahaha så kass egentligen men den får mig att tänka tillbaka på i fredags! STUDENTEN :D

Yolanda Be Cool & Dcup – We No Speak Americano - Radio Edit

I got 99 problems but a bitch ain't one

Imorgon tar jag studenten och jag tror inte jag ser fram emot det så mycket som jag borde. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det om det är för att gymnasietiden är över, eller att jag går ut och fortfarande inte har en aning om vad jag vill göra, eller att en tryghet som funnits där hela livet försvinner eller något helt annat?
Men imorgon smäller det vare sig jag vill eller inte. Oavsätt så tvekar jag inte en sekund på att jag kommer ha galet kul med alla och att det blir en dag att minnas.

På fredag smäller det?

Tiden flyger verkligen iväg. På fredag tar jag studenten och det är redan tisdag idag. Jag vet inte varför men jag kan inte riktigt se fram emot studenten, det känns som att det mer tar emot. Egentligen hade jag helst velat ha några månader kvar så jag kanske hann ställe in mig på det lite till. Nu händer allt så fort och det känns inte som att jag själv riktigt hänger med..

Nu väntar studentveckan!

Tillbaka i Sverige igen, har varit i Polen och bland annat besökt Auschwitz och Birkenau. Det har varit en lärorik och intressant resa. Dock trodde jag att jag skulle tycka det var betydligt mer jobbigt för att det verkligen skulle slå en att det verkligen hänt. Men det är fortfarande ganska svårt att förstå. Trots att det var en resa med sorgliga besök eller hur man säger det så hade jag verkligen jätteroligt med alla som var med på resan!

RSS 2.0