Puss

Igår fyllde jag 18. Det känns idag. Så ska det va.

Ps. Pizzan är påväg. mmh! Ds.

18 ÅR!

Idag fyller jag 18 år och det känns väldans bra. Så idag blir det fest och trycka upp legget i vakters nyllen!


Sötsug

Åh jag är riktigt sötsugen, jag vill ha choklad eller något! Men jag orkar inte gå till butiken.. Jag är riktigt frusen och gå ut i kylan är inte så frestande. Funderar på att baka kladdkaka istället. :)

Åka till Göteborg eller stanna hemma?

Imorgon ska pappa antagligen upp till Göteborg igen och det känns som han gärna vill att jag följer med. Men jag vet inte om jag är så sugen, hela lovet försvinner plötsligt då på något vis. Åh jag vet inte hur jag ska göra. Phu.

Right back at you oldies va.

You go Grynet!


Förlåt, det är inte mitt fel att jag är så jävla snygg.


"The only problem that I have is that I think too much"

Orkar inte tänka, städa kanske hjälper.


Ingen söndagsångest!

Det är söndag idag men jag har ingen söndagsångest, för det är LOV! Åh vad det är härligt att inte sitta och ångesta över att det är måndag imorgon. Jag är på riktigt bra humör idag trots att jag är bakis. Snart fyller jag 18, på fredag! Då blir det PARTY.
Nu ska jag ta och titta på någon chick flick och äta choklad. :*


PARTY

Det dåliga humöret har gett med sig nu så det blir minsann party hos Jonas för min del ändå, eftersom jag ändå inte följde med till Göteborg. Känner bara att jag behöver få upp peppen så spotify ös nu va.

:*

BAJS

Jag är på skitdåligt humör just nu, hoppas alla åker snart så jag får vara ensam för jag tänker fan inte åka upp till göteborg längre.

Göteborg

Egentligen var planerna idag att gå på fest hos Jonas eftersom han fyllt 21 men pappa ska åka upp till Göteborg så det blir ändrade planer för mig. Jag vill passa på att åka upp nu när pappa kör så behöver jag varken betala för resa upp eller ner. Dessutom är det så ovanligt tomt här hemma nu förtiden så det kan vara roligt att åka upp och träffa systrarna lite. :)

Hoppas alla får en fin helg!


FN - ROLLSPEL

I skolan är det full rulle med FN-rollspel. Rollspelet drog igång igår och har sin sista dag imorgon, alltså varar det under tre dagar. Det var mycket som vi var tvugna att förbereda och har fått slita har vi med allt fakta letande, resolutions skrivande och tal att förbereda, dock trodde jag aldrig att jag skulle säga att det faktiskt är kul! Nu veckorna innan FN-rollspelet gick jag och grämde mig över det och ville verkligen inte men nu är jag bara glad att vi fick chansen!
Fast jag är helt slut i huvudet och ska nog krypa ner i sängen redan nu trots att klockan bara är halv tio. Det är verkligen jätte roligt men vi måste vara på topp och på hugget i princip hela dagen och hjärnan säger gonatt nu.

PS. Jag måste köpa skorna i inlägget innan detta, jag kom på att det kan vara en födelsedagspresent till mig själv. Jag fyller trots allt snart år.


VILL HA.

Jag har hittat ett par skor som jag bara måste ha, jag vet jag borde verkligen spara pengarna istället men dessa skriker MATHILDA KÖÖÖÖP SKORNA, KÖÖÖÖP OSS! Och ni måste första att det är svårt att motstå när de redan är äckligt snygga. Jag måste nog köpa dem. Annars är risken stor att jag kommer sörja dem lång tid framöver.


Min älskade och kära serie Scrubs.

Jag satt precis och tittade på en avsnitt av Scrubs, ett ovanligt långt avsnitt och väldigt fint och då inser jag att det är sista avsnittet på säsong 8 alltså sista avsnittet någonsin. Så då går jag från att sitta och le och skratta åt avsnittet till att istället nästan börja gråta. Skitstövlar, de kan inte göra en sånn bra serie och sen bara sluta.


Pannkakstajm!

Funderar starkt på att cykla iväg till butiken och köpa lite sylt och grädde för att göra massvis med pannkakor och överraska samuel med när han kommer hem! Det låter rätt gott va? Kanske lite glass till också! MUMS. Dock är jag väldans lat... Men det ska nog pannkakorna vara värda.


Jobbigt läge om kalendern försvinner?

Är det någon annan som också känner att om min kalender försvinner så blir det kaos. I min kalender finns allt och det som inte finns där, existerar inte heller. Jag sprang precis runt i panik och letade efter min kalender men tur som jag hade hittade jag den. Annars hade det bara varit att skriva av allt som finns i någon annans kalender i min klass och hoppats på att allt finns där. Försvinner min kalender vet jag inte ens vad jag ska börja att ta reda på. Tack gode gud för att jag hittade min kära kompis kalendern.

Lördag.

Det är lördag men ändå kan jag inte låta bli att ha den dära jobbiga söndagskänslan att imorgon är det måndag. Imorgon blir det jobb, kanske därför jag har lite söndagskänsla. Fast annars brukar det kännas så jobbigt när det är dags att jobba men det känns helt okey. Jobbade med alla roliga människor sist jag jobbade så det beror säkert lite på det. Förhoppningsvis är det några av dem som jobbar imorgon.

Nu ska jag nog ta och se någon rolig serie eller film. Puss!


Lat?

Visst är det fruktansvärt jobbigt när man är kissig men inte orkar röra sig mot toaletten. Jag vet, höjden av lathet. Dessutom håller pappa på att renovera toaletten här uppe så måste springa ner till toaletten där nere. Inte bästa ursäkten för min lathet, men ändå. ÅH FYFAN VAD JAG ÄR KISSIG. Hejdå bloggen, here I come kära toa.

Bak dags.

Sami tjatade om äppelpaj men vi hade inget mjöl hemma så han cyklade iväg till butiken. Så jag antar att jag inte har så mycket till val nu än att ställa mig och baka!

DRYGT.

Slutade egentligen för en halvtimma sedan men måste sitta kvar här till två bara för att ha samtal med min mentor som jag inte har någonting att prata med om.
Egentligen hade det inte gjort så mycket om jag visste om detta tidigare så hade jag tagit med mig saker som jag behöver få gjort, men eftersom jag bara hade svenska idag tog jag bara med det och allt annat ligger hemma. Drygt, riktigt drygt att sitta och här och inte göra ett skit när jag egentligen bör åka hem så jag kan påbörja allt jag måste bli klar med istället för att sitta här och vänta i 1,5 timma..

Organiserad röra?

Mitt rum är oftast i ett endaste kaos, men det brukar vara ett organiserat kaos. Trots att allt ligger huller om buller så vet jag vart.
Jag har har inte använt mitt skåp i skolan alls än så länge detta året, eftersom det ligger på tredje våningen i den byggnaden jag aldrig är i. Hur logiskt är det egentligen? Så alla böcker och allt annat som egentligen hör hemma i mitt skåp i skolan ligger överallt i mitt rum. På morgonen tar jag bara med allt det jag behöver under dagen. Just nu hittar jag inte flera av mina viktiga papper och det första som slog mig då var att de ligger väl i mitt skåp. Men nehej, det kan de ju inte eftersom jag inte använder det. Och varfan ligger de då? Jag vet inte ens var jag ska börja i mitt rum. Eller bara skiter jag i att leta fram papperna, de kanske inte är så viktiga ändå.. haha.
Höjden av lathet eller vadå?

Lördagsmys med Lina.

Alldeles strax ska jag gå till tåget för att åka hem till Lina. Det ska bli mys! Lina har jobbat idag så vi bestämde oss för en lugn lördag men lite film och godis istället för festande. Åh gud vad jag blev kissig nu, måste kissa! haha Men ha en fin lördag alla!
:*

Bye blondie, Hej brunett!

Äntligen tog jag tag i det och färgade håret! Har ju gått och tänkt länge nu att jag ska ta och färga det mörkt igen, men det har inte blivit av men idag gjorde jag det minsann! Och jag lyckades få exakt den färgen jag satsade på. Sådär mörkbrun, mjuk färg. Här är en bild, dock är den med min fina cam kvalité! Bättre bilder kommer väl senare. :)


Fredagskväll.

Och här sitter jag, hemma - framför datorn på en fredagskväll. Egentligen spelar det ingen som helst roll, men eftersom jag gått ända sen förra helgen och hoppats på att någon rolig fest eller så skulle komma upp så är det väl till en liten besvikelse. Men å andra sidan har jag en väldans massa plugg tills måndag och hade jag festat idag hade jag troligen legat jättebakis imorgon. Och då hade det inte blivit något plugg kan jag säga.

Nu ska jag tråka och inte göra något vettigt alls.

Still I'm Glad

I'm on the floor for most of my time
Feeling so bad, it's in my mind
Teens do lock good swinging by
If I'm grooving old I'll take my time

My case is safe, it's almost blind
Blowing in the wind, blowing in my mind
I got style, I got my pride
Misery's surfing on my side

Still I'm glad, I'm glad, for the youth that I had
Way more sensible, say no more, cradle's laying on the floor

Åh.

Just nu har jag en blandning av fjärilar i magen och ett ångestmoln ovanför mig.
Fjärilarna beror troligen på att jag och Lina pratat mycket om Prag resan till vår! Längtar som tusan. ÅH!
Ångestmolnet förvånar nog ingen om jag säger att det troligen beror på alla måsten och ansvar, skolan och allt annat. Usch!
Men nu ska jag bara försöka tänka på Prag och skjuta upp allt måste en dag till!

Måndag.

Jag är så fruktansvärt frusen. Känns som mina fingrar, tår och nästipp när som helst kommer trilla av om jag inte hinner skaka sönder först. USCH.

På tal om något annat så är jag galet sugen på att gå på bio. Jag vill så gärna se Inglourious Basterds. Den verkar riktigt bra. Det känns som alla redan har sett den, eller finns det någon annan som inte sett den ännu och vill se den på bio?

Mamma <3

Jag saknar dig så mycket att det gör ont i varenda liten bit av min kropp. Hjärtat värker så mycket att det finns ingen smärta som kan beskriva hur det känns. Jag vill ha tillbaka dig nu, du har varit borta allt för länge. Bara tanken av dig gör det svårt att andas, som all luft försvinner ur mig.


Precious

En film som jag verkligen kommer ta och se när den släpps på bio i januari!


Åh.


RSS 2.0