Tält!

Yes ett verkligen SKITbilligt tält är inköpt till siesta som vi lätt kan dumpa där utan dåligt samvete. :D

image15

SvenskanDone.

Jupp, man är klar med svenskan och det känns sjukt skönt. Dock gjorde jag bara 6 reflektioner men det får fan räcka. Samhällen och matten har jag inte dragit igång än och jag tvivlar på att det kommer bli av. 

Imorgon smäller det! Imorgon blir uppvisningen på draman. Innan kändes det inte så bra, men du känns det verkligen som att det kommer bli hur bra som helst. :D Och det kommer bli sååå kul att stå på scen!

Nästa veckas horoskop för mig.

(som sagt jag är smått besatt av horoskop. :$)

"Man behöver inte veta varför man älskar någon för att veta att man gör det. Men det är skönt att känna att ens förståelse fördjupas alltmer med tiden. På fredag öppnar du en dörr som du aldrig tidigare vågat titta innanför. Det här är spännande och nytt, och hemligheten som uppenbaras för dig kan ge dig energi långt framöver!"

UNDRA VAD SOM HÄNDER PÅ FREDAG! Då sitter jag på siesta. Woho

Reflektioner.

Nu har jag iaf kommit igång med rekfelktionerna i svenskan. Det är något i alla fall. Målet med idag är att skriva minst 6 reflektioner och läsa igenom samhällen en gång. Kanske titta över matten men det tror jag inte blir av. Det får fan vänta. Phu

Sötaste else kommer hem idag! Ska bli skönt att få hem henne. Saknar henne redan. Och Karoliina, åh. Jag vill bara ha henne här hemma igen.
Syskonkärlek till max.<3


!

Slängde ur mig detta för ett tag sen, lät för stunden helsjukt och roligt. Men det är så jävla sant.

"Jag älskar fan livet, även om det har sina
små brister och falska äckliga avsugningar ibland.."

Geografibajs

Imorgon får jag ett mail om jag klarade geografi provet eller inte. Riktigt nervös är jag och kommer sitta och spana på mailen hela dagen imorgon. Känns bara så surt om jag kastar bort allt jag arbetat för tidigare. Har trots allt fått vg på allt innan detta fast jag knappt förstått ett skit. Nu vet jag inte alls hur det kommer gå.

Sånn dag.

Ja det är en sånn dag då jag verkligen inte har ett skit för mig vilket innebär att det faktiskt finns tid till att avklara lite plugg men jag gör så klart allt annat för att undvika att plugga som nu har jag börjat städa som en idiot och kommer inte sluta förrens det är rent i hela huset.
Stäningen fortsätter, plugget får vänta.

Plugg.

Inte är det slut än. Massor och massor mera plugg är det nu ända in på slut veckan. Jag har fan 2 prov slutveckan och det suger, det är verkligen inte över förren det är över. Hänger du med? 
    Och idag borde jag plugga som fan och likaså imorgon. Dock har jag inte riktigt kommit igång ännu, läst lite i texter och tankar och gjort anteckningar men inte mycker mer. Men det är något iaf, tyvärr inte tillräckligt. Utöver de 6-18 utkasten jag ska gör i svenskan så har jag matte och ekonomiprov i samhäll som ska pluggas. Usch. 
   
Som jag frågade någon på elses lilla fest 
    "Hur överlever man dessa tre åren?" 
    "Det gör man inte, man dör halv vägs"


Phu.

Med dej var allt på riktigt, ingenting var fel förutom att
jag inte dög och blev sårad en del.


Poppar väl in inslag av små bitar av låttexter emellanåt som känns passande för stunden.

Msn-älskling.

Ni vet när det finns en viss person man snackar konstant med på msn, antingen nån man är intreserad av eller bara nån man kommer väldans bra överrens med. Man sitter och pratar hela nätterna och får aldrig nog.
Nu sitter jag här en fredagskväll klockan elva och tänker gå och lägga mig för inte en jävel skriver till mig.

Jag vill ha en sånn Msn-Älskling! Want to be mine msn-älskling?


Horoskop.



Ja jag erkänner jag är väldans besatt av horoskop, men det stämmer så läskigt bra.

http://zodiaken.net/dagen/

Musik.

Alla låtar jag spelar bara påminner mig om allt möjligt och det är bara jobbigt, för då tänker man på det man inte har nu. Och just nu påminner alla låtar mig om människor. Phu. Give me someone to hug.


Snaggat?

image13

Frisyr?

Jag måste verkligen klippa mig. Även om jag tänkt spara riktigt långt, jag orkar inte vänta mera. Phu.
Förslag på hur?


Du.

Tänk massor på en viss person idag. Varför det blev som det blev, hur det är med dig nu? Har du någon? Leker livet för dig? Har det hänt något nytt? Något stort? Vad hade hänt om jag träffade dig nu på Arvika? Vågar jag hälsa om jag ser dig på Arvika? No way. För feg.
Anyway, jag hoppas du har det väldans fint Alexander. <3

image11

Satsa människor! Vad har ni att förlora egentligen? Bättre ångra sånt ni gjort än de ni inte gjort.


Det rullar förbi.

Allt går så fort, så mycket har hänt under så kort tid. Tiden bara försvinner men vissa saker stannar kvar.
I vilket fall som vågar jag påstå att helgen blev vääldigt lyckas. :) Fredagen blev det skolk hela dagen var bara hemma och sega och samma för else. På kvällen begav vi oss till the tivoli för att se sjävaste Tingsek! Och det var allt jag var förväntat mig och mycket mer. På lördagen hade else sin fest,  massa underbara tjejer var här och det blev en allmänt trevlig kväll med lagom dricka. Söndagen blev det jobb, dock inte så länge. Jag är lat.

Bakfylleångest.

Ni känner igen det? Idag känns det extra mycket, antagligen för den träffar mig i princip aldrig. Men idag. Ja idag kom den som en käftsmäll och jag tror jag förtjänar den smått.


Bergodalbana.

Upp och ner. Glädjekick och rakt ner.
Just nu behöver jag en kram, en famn som håller om mig. En famn jag får somna tryggt i. Någon som får mig att må bra. Någon som jag kan prata med utan att den blir obekväm. Finns du där ute? Beredd att komma nu? Det är just nu jag behöver dig.

Jag saknar dig som fan, du är det såret som aldrig kommer lämna mig. Som ständigt rivs upp. Att få känna din doft en sista gång, röra vid ditt perfekta ansika. Bara känna din närhet. Allt, precis allt skulle jag göra för att få göra det en gång till.
Allting känns som igår.<3


Matte Np.

YAAAY, verkligen. Åh gud så kul. Vad roligt. Att jag ska sitta och göra Np i matte del 2 om exakt en timma. Jag tror jag dör. Jag kommer suga.
Buhu. Nu måste jag göra mig klar och väcka papsi.

Grattis!

FÖR ATT IDAG BLIR MIN SNYGGING TILL SYSTER 18!


image9

S!ESTA

Yesyes, here we come!
Det är riktigt snart, tiden flyger iväg. Snart kommer jag sitta där med massa fina människor och ha det fett mysigt.

HÅRFAN. som nu och alltid, så hatar jag mitt hår. Jag måste göra nått åt det. Kan inte se ut såhär inte..
Men i vilket fall som helst ska jag sätta på ett avsnitt av något och försöka trötta mig så jag kan sova. Behöver verkligen några timmars sömn om jag ska ha någon fokus imorgon. Inte direkt massa sömn denna helgen inte, utan hardcore festande och jobb hela helgen. Men det gillart.<3
Puss!

I want to be beautiful so bad.

That's all.

image8

Det är såhär det ska vara!

för jag är happy, för full, badat i havet med bästa björne och sanne som har fin smak på tjejer. och träffat snygge anna och massa fina människor. juste jag ska jobba imorgon och jag är minst sagt packad nu. Skrivuiy om detta några gåbger nu! Nu behöver jag sova.


Gröningen is tha shit.<3

Detta kommer bli en fullt ut underbar sommar, and I know it. <3
Går kvällen på gröningen blev inget annat än ännu en hellyckad mysig kväll, med fina människor. Även Denise och Ronja pallade sig dit, nice.
Nu ska jag ta mig till gröningen ikväll igen. Jag satsar på en mysig kväll med solnedgången tillsammans med mina fina vänner.
Puss på att ni gör mig lycklig. :*

Ett försök till att plugga.

Jo jag tänkte fan vara duktig idag och plugga röven av mig. Så spanska böckerna åker fram och jag tänker "Jag ska fan ha mvg på spanska provet, ska plugga som fan nu!" 5 minuter senare ligger jag däckad i sängen och vaknar nu några timmar senare. DUKTIGT! Skit duktigt Mathilda.
Det blir till att skippa engelska pluggandet och köra stenhård spanska nu!

Skolbajset över för dagen.

Äntligen är skoldagen över och jag kunde inte ens hålla mig där hela dagen. Sista lektionen kändes bara så meningslös. Gör inte något vettigt alls på svenska lektionerna, jävla massa ska lämnas in men får ingen lektionstid till det. Och inte säger han specifikt vad det är vi ska lämna in. Me not like him. Alltså läraren. Dålig är han.
Well, men är ju äntligen hemma men en jävla huvudvärk har slagit mig. Lite läskigt detta att jag och Jennie är så lika. Inte bara i tankesätt och förståelse för varandra, vi avslutar varandras meningar och behöver inte prata klart för den andra förstår ändå. Utan vi får huvudvärk samtidigt och allt. Men jag tycker om Jennie. Hon är bäst.<3
Nu ska jag försöka få huvudvärken att försvinna så jag kan hardcore plugga!


Onsdagmorgon.

Här sitter jag långt ifrån färdig men bryr mig faktiskt inte, orka. Jag tänker åka till skolan såhär, osminkad med håret som en stor hårboll och så ska jag vara duktig och gör Matte Nationella del 1. Som säkert kommer gå åt skogen. Det enda jag tänker låt denna veckan ta slut, låt fredag komma. Men sen blir det fan jobb hela helgen. Men pengarna behövs. Siesta närmar sig! :D Det gillar vi.
Men nu måste jag kila, så man inte missar bussen. Jävligt illa. Kommer redan bli lite sen till np. Bajs.

Mvg.

Inte en chans att jag kan ta nått annat, men jag försöker inte ens, jag kämpar inte ens. Ändå finns det ingen ork kvar. Jag måste få Mvg. Får jag inte det så vet jag inte vad. Mvg. Jag måste. Mvg. Fattar ni? Mvg Mvg Mvg! Det är det enda jag klarar av att få. Nått annat får mig att må dåligt. Jag måste få Mvg.

M FUCKING V G!

Push.

Som en fet smäll på käften fortsätter den träffa mig. Och inte tänker den försvinna, inte kommer jag få en lugn stund. Vill du fly med mig?

Life is a bitch.

Det är en sån dag. Precis en sån dag.
Energin och allt är långt över himlen och sen sjunker den pladaskt och man ligger på botten och skrapar. Orken bara försvann och jag vill sova flera dygn i sträck. Men kraven och stressen försvinner inte utan ökar bara. Ansträngningen är hög bara genom att trycka på tangenterna men det finns inte tid till att lägga sig i sängen.


If I was brave.

Hej estet-teater, here I come.

Om jag bara våga, om jag bara tänkte på stunden och inte på det som kommer. Om jag bara följde det jag ville. Om ni inte var så underbara. Om jag bara våga. Om jag bara gjorde det. Det är vad jag behöver. Det skulle ge mig ork.


Malmö.<3

image7

All skolångest och skoltrötthet fick mig och else att vilja fly till malmö och bara mysa i vårsolen och självklart blev Jennie medtvingad! Mys till max hela dagen och massa krängande.
Väl i malmö tog vi oss först massa ubergod take away mat vid triangeln. Sedan blev det massa jordgubbar. Detta följdes upp av lite shopping och sedan mys på expresso. Till sist hamnade vi i en mysig liten park där vi degade i solen och lyssna på musik. Jag och Jennie fann vars ett par spexiga solbrillor. Även ett par sexiga 3 kvarts byxor blev inköpta av mig.
Dagen var fullkomligt perfekt. <3


Helvete.

Tog mig en titt i min kalender för att se vad som väntar.
Jag vill inte. Jag orkar inte. Nu lägger jag ner. Min säng och jag forever.
Joina mig?

image4

Måndagsmorgon - Spanskaprov.

Måndagsmorgon med spanskaprov, Fyfan. Jag är inte förberedd för 5 öre, jag funderar starkt på att skolka och sedan göra provet på torsdag. Jag behöver verkligen Mvg på detta provet.. Bläh. Jo så får det fan bli. Eller nej.. Jag måste gå dit. Får skylla mig själv att jag inte pluggat med. Men liksom varför skulle jag vilja plugga när Karoliina och Nathalie är här och hittar på massa? Fett med ångest. I och med att jag har gjort exakt såhär på ett prov innan så känns det lagom dumt. Dessutom mår jag illa nu så jävla nice.

För att skolka;
1. Jag mår illa.
2. Kommer troligen få betydligt bättre resultat.
3. Hinner hämta ut pengar till Olympiafest biljetten! Om de fortfarande finns kvar det vill säga...
4. Jag hinner plugga på spanskan nu på morgonen, är ändå uppe ju?
5. Då kanske jag kan fråga någon vad som kommer på provet? (A)


Mot att skolka;
1. Det är fel.
2. Jag kommer få jävla massa dåligt samvete.
3. Spanskaläraren kommer säkert bli fett sur.


Det finns trots allt fler anledningar till att skolka. Nu försöker jag bara utnyttja läget för jag har ju inte direkt tänkt sådär intensivt skulle säkert kunna komma på jävla massa mot. Nefan, jag skiter i spanskan.. Bussen går ändå när som helst.

Puss på er. :*

Söndagskväll.

Längesen, men ska komma igång igen.

Ja här sitter man en söndagskväll, fett myssugen och massor med ångest inför skolskit som man helt lagt åt sidan. Väldans massa har hänt på sista tiden, en del dåliga men också massa trevliga. That's life?

Helgen
har jag tillbringat med Karoliina och Nathalie, väldans trevligt har det varit måste jag säga! Fredagen blev mys med pizza. Lördagen började relativt tidigt vid nio tiden då jag slängde mig in i duschen för att sedan åka på en tripp till kära grannlandet Danmark! Mysmys. Där blev det gott käk och sådär. När man väl var hemma igen pös vi in i bastun med kall öl och senare begav vi oss hem till Sofi för att dricka lite och ha trevligt. Vi skulle då ta med oss Samis ps och singstar, men självklart blev det ett jävla liv och till sist när vi mutat den jävla ungen med pengar för att få långa playstationet så upptäcker vi att det inte går att koppla in hos sofi. hahaha. Irriterande.
Dom andra skulle dra vidare, vilket innebar att jag inte kunde följa med. Bestämde mig då för att följa med till stan och ta mig en tripp hem till Tanja. Så där hamnade man klockan ett på natten. Litet trevligt och mysigt nattbesök. Klockan 5 tog jag taxin hem med dom andra fyllisarna. Mys till max hela dagen.
Idag har det bara blivit en jävla massa softande och inget vettigt har hänt. Somnade i solen idag och ätit massa skit.

Imorgon är det skola och jag vill inte. Verkligen inte.

RSS 2.0