Det är tisdag och det är lov.

Jag har verkligen försökt skriva på projektarbetet, men jag kan inte koncentrera mig. Det är hela tiden "jag ska bara" som vanligt. haha Och imorgon, torsdag, lördag och söndag ska jag jobba så det lär inte bli så mycket skrivande mer på lovet. Imorgon börjar jag inte förrän klockan tolv så det är riktigt skönt! :)
Jag har fastnat inne på mtv sida och kollar på alla möjliga serier, just nu är det real world som gäller. haha Och på tal om något annat så funderar jag starkt på att gå och handla något gott. MHM.

Jag är trött som vanligt och denna låten är ganska skön faktiskt.


Fredag

Ett av de bland värsta ställena att få finnar på är fanimej i örat. Det gör så fruktansvärt ont och det känns som jag har en riktig jävel. Men för att tala om något trevligare så var jag faktiskt ledig idag och det var inte alls fel. Längesen jag bara tog det lungt hemma, dock gnager projektarbetet i bakhuvudet som ska in om två veckor. (Och jag har knappt börjat.) Råga på det ska jag jobba i helgen och en hel del nästa vecka, så det lär inte bli mycket tid eller ork över till projektskrivande. Men nu ska jag nog ta en promenad bort till Bilisten för att köpa något onyttigt och försöka förtränga projektarbetet lite till för jag ska faktiskt upp och jobba tidigt imorgon så det ska jag unna mig. 
Visst är det alltid lite extra lätt att hitta ursäkter när man vill ha dom. :)


Söndag

Idag är det söndag och det känns verkligen som en söndag. Dock ska samuel ha sitt kalas på laserdom idag, och jag måste följa med annars kan jag lova att det blir kaos. Pappa har som vanligt inte koll på något. Och jag känner verkligen inte för att hänga med och bara sitta där och hålla ordning på allt. Jag hade bara velat vara hemma och tagit det lugnt, gjort lite plugg så jag får bort lite av paniken för det. Men nej så blir det inte.
Hoppas alla är snälla och lugna, orkar inte massa galna snorungar idag om jag hade velat det hade jag lika bra kunnat jobbat och tjänat pengar för det åtminstonde. höhö. Anyway jag ska nog få något i magen nu!

PUSS.


PRAG

Den 27 mars flyr jag, Lina och Louise Sverige för att dricka massa öl och ha så jävla kul i Prag i fem dagar! ÄNTLIGEN är resan bokad och fixad. Men herregud vad allt talade emot att vi skulle komma iväg. Säger bara att resan skulle egentligen bokats i slutet av november och bokades igår. Hela morgonen har jag ring runder massa samtal men äntligen är allt i ordning och vi kommer komma iväg!

RSS 2.0