akösjgdfA

Jag vet inte ens var jag ska börja men det känns som en evighet sedan sist jag skrev. Det enda som kan komma ur mig nu är gnäll. Jag är så jävla stressad över massor och jag vet inte alls hur jag ska hinna med något eller ens vilken ände jag ska börja i. Råga på det så blir jag nog riktigt sjuk nu också, har massa feber och det känns som en dunderförkylning är på god ingång. Jag mår inte alls bra. Skitliv - ungefär så känns det just nu.

Game over.


Torsdag

Det är redan fredag imorgon och vi har lyxen att ha studiedag. Dock ska jag iväg och besöka karmelitklostret för att göra intervju. Har väl nämnt det tidigare att mitt projektarbete handlar om klosterliv, varför man väljer sådan livsstil osv. Är inte så jättepepp på att gå upp klockan 8 på en ledig dag men det ska bli intressant ändå. Dock har jag inte alls börjat skriva på projektarbetet ännu och är därför inte riktigt hundra på vad jag borde fråga, men det ska nog gå bra ändå.

Nu ska jag förbereda lite inför imorgon och sedan ta och nanna så jag inte vaknar allt för trött.


Onsdag.

Jag har varit redo att gå och lägga mig i flera timmar redan. Det var likadant igår, jag förstår inte att jag kan vara så trött. Det här med att gå upp tidigt är inte min grej, det förstör hela dagen för mig. Eftersom först är jag skittrött när jag går upp och det håller i sig hela dagen, sedan när jag kommer hem är jag ännu mer trött och är färdig för att sova. Känner mig dessutom ganska hängig. Gjorde det igår också men vet inte om det är för att jag är så trött som att det blir så eller om jag är påväg att blir sjuk.
Jag tar nog och kryper ner i sängen när som helst faktiskt.

Natti.

Fin helg i göteborg med fint sällskap.

I ren sista minuten blev det en resa till göteborg i lördags. Precis innan David och Laura skulle åka erbjöd pappa sig att betala min biljett hem om jag ville följa med eftersom jag inte har några pengar. Så jag slängde ihop lite kläder och så åkte vi! Så där stannade jag tills idag, kom nästan precis hem faktiskt. Massa trevligt att träffa mina kära systrar och bara umgås. Det blev en väldigt fin helg. Men nu är jag tillbaka i skåneland och det känns inte helt okey eftersom jag gärna stannat kvar i götet längre, men så känns det alltid. Men men, jag måste ta tag i skolan och kan inte vara borta mer. Tog ju mig lyxen att hoppa skolan idag så jag kunde stanna en dag längre, för det kändes väldigt onödigt att bara stanna en natt för att jag hade en lektion idag.

Gonatt.

Usch jag är så trött att jag sitter och drar på att borsta tänderna och gå på toa. Lika bra att lyfta på min trötta rumpa så jag kan krypa ner i sängen nångång.

Jag vill ju leva.

Det känns som en evighet sedan jag skrev sist och det känns som min hjärna bubblar med massor av saker jag velat skriva. Men det blev nog för mycket för nu kommer jag inte något av det mer än att det var massor av saker. Men jag ska nog köra lite alltiallo, så får jag se vad som kommer fram.

Avatar! Jag var ju och såg den på bio i söndags och den var absolut ingen besvikelse trots att jag hade höga förväntningar. På tal om Avatar så läste jag en artikel om den idag, "”Avatar” gör fansen deprimerade". Läs den så förstår ni. haha Crazy men jag hade i vart fall inte sagt nejtack till en tripp till pandora! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6419627.ab

Skolan, ja jag kan inte påstå att det riktigt blev en mjukstart. Hade en uppgift som redan skulle in idag men jag var faktiskt duktig och fick in den idag. Sen kanske jag inte riktigt la ner så mycket tid och ork som jag borde så det blev ju inte så bra. Det ligger massa annat plugg också och väntar på att jag ska vakna till liv och ta tag i det. Blö.

Pengar det är något som aldrig verkar räcka till. Visst jag brukar aldrig vara särskilt rik på pengar, men jag brukar oftast inte känna att jag inte har många öre. Just nu har jag 58 öre på mitt konto och det är fan inte kul, dessutom är det ett bra tag tills studiebidraget rullar in på kontot. Jag känner inte att pengar är viktigt, inte alls men för att kunna göra något överhuvudtaget måste man ha pengar. Jag bor i en sketen håla utanför helsingborg och det kostar 22 spänn in till helsingborg och sedan 22 kr hem. Visst det är inte massor med pengar men det är fan mycket i längden om jag ska göra något överhuvudtaget. Jag kan säga på ungefär att jag måste lägga halva mitt studiebidrag varje månad på resor. Fyfan. Jag vill ju leva men allt kostar ju pengar. Är det någon som känner sig villig att skänka lite pengar till en fattig student så är det bara att be om mitt kontonummer, så ska du få det med glädje!

Dessutom har jag abstinens efter mina serier.

Avatar

I går var det party hemma hos Jeny och det var väldans trevligt. Idag blev det bakispizza och ikväll blir det bio! Jag, Else och Rasmus ska ta och se filmen Avatar, det ska bli riktigt kul för alla har sagt att den är riktigt bra. Förhoppningsvis uppfyller den förväntningarna jag byggt upp.


Lovet rinner mot sitt slut nu.

Idag har varit en väldigt lugn dag för mig. Första gången på hela lovet som jag faktiskt gjorde något på mitt projektarbete och mycket var det inte. Jag kollade igenom alla de böcker som jag lånat till projektarbetet och eftersom jag måste lämna tillbaka dem så kollade jag upp det jag har andvändning av och därmed ska kopiera. Någon som jag borde gjort för ett antal månader sedan. Det är mindre än 9 veckor tills projektarbetet ska lämnas in och om jag ska vara ärlig så har jag inte den jävlaste aning om hur det ska gå ihop för mig. Jovisst har jag 9 veckor kvar men det är ingenting med tanke på vad jag har kvar att göra och det är inte som alla andra kurser stannar av dessa veckorna. Dock har jag självklart ingen annan att skylla än mig själv, men jag tycker ändå att det är förjävligt att de bestämt sig för att vi ska lämna in projektarbetet ungefär 2 månader tidigare än alla andra år.
Om en vecka börjar skolhelvetet igen. Just nu känns det som jag kommer gå under och mest av allt skulle vilja gömma mig i min säng tills studenten infinner sig.



På tal om något helt annat så såg jag just G.I Jane, evigheter sedan jag såg den sist och den är precis lika jävla bra som jag mindes! Man kan ju inte heller säga annat än att Demi Moore är äckligt snygg även i snaggat!
En annan kvinnlig skådis som också är sådär ruskigt vacker i snaggat är Nathalie Portman.




<3

Jag tror jag precis såg det bästa avsnittet av NCIS jag någonsin sett. Första avsnittet av säsong 7, bra start på säsongen minst sagt. Undra om jag kan vänta mig lika bra följande avsnitt i säsong 7?


Nyårsdagen

Dagen har passerat fort och har varit en lugn och skön dag. Eftersom gårdagen inte blev överförfriskande för oss flesta så mådde vi bra idag. Men vi hade det mysigt, drack lite, spelade lite spel och skålade vid tolv-slaget. Även om jag hade tyckt det varit kul att åka iväg på lite fest också så kändes det inte riktigt som kvällen räckte till så blev till att stanna hemma.
Idag blev det en sväng till graffiti café och city gross, även lite skissa gissa (heter det så eller hitta vi bara på det? Man ritar och så ska de andra gissa vad det är). Satt och myste till Ocean's Twelve nyss, en väldans bra film och massa länge sedan jag såg den. Nu har jag dragit mig undan med en kopp te och ska titta lite på NCIS tänkte jag. Behöver min lilla ensamtid också även om det är jättemysigt och trevligt att alla är nere och hälsar på.

Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton och en inte allt för sliten nyårsdag.
:*

RSS 2.0