Jag hann inte ens säga till dig att kämpa.

Jag hann aldrig säga att du måste kämpa, du måste hålla dig kvar för vi klarar oss inte utan dig.

Det är såna här kvällar jag inte kan sova.


Inte så himla smart att pimpla i sig 1,5 liter iste innan man ska sova.

På tal om något helt annat så har min hy i ansiktet blivit helt äcklig. Kände verkligen att jag behövde göra en ansiktsscrubb. Jag scrubbade verkligen som fan och nu efteråt är jag helt känslig i ansiktet, precis som jag scrubbat av ett skyddande lager. haha Hoppas ni förstår vad jag försöker säga. I vilket fall som helst får jag väl hoppas att "man får lida pin om man vill bli fin" stämmer.

Nu ska jag krypa ner i sängen.
Natti.


Överblick.

Det har gått några dagar sen jag bloggade. Har tänkt flera gången att jag skulle gjort ett inlägg men har helt enkelt inte orkat. Det har hänt en del, samtidigt som vardagen bara har rullat på.

Helgen som kommer blir ännu en sådan uppbokad, både rolig och tråkig. Imorgon är det fredag, hur skönt som helst. Då blir det lite tjejkväll hemma hos Louise med god mat, fint sällskap och kanske lite dricka. :) Lördagen bär det av till Ystad för kusinen konfirmerar sig och har dessutom fyllt år. Lördagskvällen är det fullt ös medvetslös som gäller på Tims, Jonas och DTs inflyttningsfest! På söndag blir det jobb. Usch.

Juste, imorgon får jag lön så då ska jag köpa Siesta-biljetten! :D

Snart är det gonatt för mig.

Sitter och lyssnar på Hallelujah med Jeff Buckley och är så trött som man bara kan vara, mår halvt bra och ångestar över massvis. Phu. Mentorssamtal imorgon, känner mig blödig bara jag tänker på det. Jag är så jävla dålig och kass. Bajs på allt va. Visst är allt så jävla underbart och åh vad man dansar fram på rosor. Ironisk och arg. Poängen var väl att det skulle vara ett sådär halvmysigt inlägg till en mysig låt men blev väl inte riktigt så. Hej sängen snart va.


Söndag.

Det kändes otroligt jobbigt att behöva gå upp tidigt idag för att jobba. Sov nere hos Laura inatt för vi la och tittade på film innan vi somnade. När jag vaknade imorse tog det ungefär en kvart innan jag fattade att det var min klocka som ringde. Lagom yrvaken sådär. Berodde nog på att jag inte sov i min egna säng och somnade väldigt sent.

När jag väl var på jobbet kändes det helt okey, pengarna är välbehövda. Men det kändes halvsurt när de skickade hem kvart över två för att det fanns så lite att göra. Om jag nu pallat mig upp tidigt och dragit mig till jobbet vill jag allt jobba lite mer än 3 och 15 minuter.

Och ja förresten, jag håller på att bli sjuk igen. Helt sjukt. Började känna det i halsen på jobbet idag och när jag kom hem var jag helt tung i huvudet och frös massa. Har verkligen inte tid till att bli sjuk nu. Dessutom har vi premiär med vår pjäs på tisdag såå.. Not good. Tappar rösten och allt, då är vi körda.

Nu börjar Philip och Fredrik igen! Bye!

Lite mysig musik.

Ibland dyker det upp lite bra musiktips på Karoliinas blogg, hon lyckas alltid hitta de mysiga och väldans bra.

Värt att kolla in: http://www.myspace.com/erichutchinson


Tisdag, första dagen efter lovet.

Konstigt nog vaknade jag innan min väckarklocka ringde imorse och var förvånande pigg. Visst jag var inte "skutta upp ur sängen pigg" men vart inte heller sådär död som jag trodde jag skulle vara och brukar vara. Efter ett tag ringde hemtelefonen och efter stor kraftansträngning svarade jag, det var pappa som undrade om Samuel kommit upp. Och det hade han inte. Så det var bara för mig att komma upp snabbt, få upp honom snabbt och iväg till skolan med honom. När jag äntligen fått iväg honom var klockan så mycket att det var dax för mig att vakna. Dock var jag ju redan uppe och missat en del sovtid. Sen gjorde jag det där dumma misstaget som man gör var gång. Jag gick och la mig igen för jag tänkte att jag hann vila 10 minuter till innan jag var tvungen att gå upp. Och när de 10 minuterna väl hade gått hade jag hunnit bli sådär galet trött och sängen otroligt skön. Men jag lyckades slänga in mig själv i duschen och komma iväg till skolan i tid.

Svag som jag är så gick jag inte på min sista lektion. Både min och Malins lathet tog över och förde oss bort till bussen hem. Dagen har varit lång och jobbigt, samtidigt som den varit ganska skön.

Allt det där plugget som jag verkligen borde ta tag i och som jag skjutit undan början komma i kapp mig och en del borde varit inlämnat för längesen. Har en bokrecension i engelskan som ska vara inne på fredag och jag har inte ens lånat en bok. Känns lagom bra. Jag får ta en sån där sista utväg att jag lånar en bok på kanske 150 sidor som är "lättläst". Tyvärr innehåller oftast inte sådär korta böcker så mycket som behövs för att skriva en tillräckligt lång och bra recension.

Nej nu babblar jag bort mig om allt och ingenting. Jag ska faktiskt komma i säng redan nu! För imorgon ska jag och Else inte försova oss och även äta en god och stadig frukost på skolan. Nu fick jag det allt att låta bra.
Nejmen, gonatt. :*

Unna sig själv, får man ibland.

Jag är verkligen über fattig och måste spara vartenda öre jag har för att klara av att betala deklarationen och möjligtsvis ha råd med Siesta. Men idag fynda jag två böcker för 5 spänn styck! Inte helt fel, så det fick jag faktiskt unna mig.



"En man med litet ansikte" & "Andra sidan Alex


Mys på gröningen today!

Nu ska jag ta och fixa till mig lite, första gången på hela veckan. Har i stort sätt gått runt i samma mjukisbyxor hela veckan. Jag lovar att jag har duschat i alla fall. hahah Men som sagt nu har jag på mig lite mindre "ligga hemma och dega hela veckan kläder" och så ska jag faktiskt fixa håret lite och kanske sminka mig. Sen bär det av till gröningen!
Yiha!

Gnäll.

Något har hänt med min rygg, direkt efter att jag hade sprungit några meter så kände jag att det gjorde satans ont på vänstra sidan av ryggen. Nu kan jag inte vrida eller böja ryggen utan att det känns som jag ska gråta. Sträcka armarna hur som helst är också omöjligt. Varje gång jag rör ryggen för mkt kommer det ilande smärta. Kanske någon nerv i kläm eller något liknande. Fan vad det gör ont.


Do it right.

Igår blev det till att supa oss fulla för att sedan gömma påskägg i trädgården. Vi lyckades nog väldigt bra med det. Efter många drinkar, cider, öl, tequila och allt möjligt annat så lyckades vi gömma påskäggen! Det blev även lite kubbspelande mitt i natten, jag var på den vinnande sidan, självklart. :) Lyckad kväll minst sagt !


Alkohol

Laura och jag kom fram till varför vi båda gått upp massa i vikt nu den sista tiden. Det är Davids fel! Alkohol konsumtionen har varit väldigt stor den sista tiden.


Mohawk?

Funderar på att raka mig på sidorna. Ingen tunn tuppkam utan ska i så fall inte så mycket rakning. Vill ha bred mohawk, om ni förstår. Vad säger ni? Nu när ändå håret är kort och tråkigt kan jag hitta på något.



Sådär kanske, dock har jag ju inte så långt hår. ;)

En liten promenad och bara tanken av mina girls så blev jag på så bra humör!

Sådär, är tillbaka efter min promenad. Även om den inte blev så lång så vart det något i alla fall. Känner mig redan piggare, tänk vad en liten promenad kan göra. Men ska väll inte bli för kaxig för det måste allt bli fler. Gick i en tjocktröja bara och frös inte det minsta, sommaren är inte långt borta nu. Åh vad det gör mig glad!




Kom just på att jag faktiskt saknar mina girls från skolan. Trots att det inte ens var en vecka sen jag träffade dom. DOm lyser faktiskt upp mitt liv en hel del. Och gud vad vi ska ha kul i sommar.
Puss på Lina och Louise!

Finns allt för mycket gott.

De senaste veckorna som har bestått av massa gott i all matväg har verkligen gjort sitt på figuren också. Visst jag har aldrig haft den där vältrimmade perfekta kroppen, långt ifrån men jag har verkligen märkt de senaste dagarna att vågen är nog ett skräcksenario. Jag har aldrig varit så fixerad vid vad jag väger utan går helt enkelt på hur jag ser kroppsligt ut men igår när jag ställde mig på vågen så visade den till och med värre än vad jag trott. Och det kroppsliga har verkligen kännts av det med. Känner mig som en sumobrottare, svullo, jätte, 600-kilos kossa rent ut sagt.
Har gått och dragit mig hela dagen för jag att borde gå ut och jogga en runda, men den blev aldrig riktigt av. Men nu bestämde jag mig för att jag kan i alla fall ta en promenad. Det är trots allt jättefint väder ute och jag behöver verkligen röra på mig.

Småätare.

Jag är ett utmärkt exempel på en småätare. Efter att jag sådär öppnat kylen, frysen och alla andra tänkbara skåp i köket ungtefär 10 gånger insåg jag att jag lika bra kunde ta och börja på middagen. Skar upp lite klyftpotatis och slängde in det i ugnen och satte igång grillen. Så det blir mumsig mat idag med, klyftpotatis med bearnesås och grillat!


Mat är underskattat!

Åh gud vad gott det var! Mhm, säger jag bara! Nu väntar även en snickerskaka till efterätt :D


Sommarn väntar runt knuten nu!

Gasolgrillen har åkt fram, grillspett görs och massa annat gott på ingång. Sommarn är här!
Nu ska jag dricka en kall heineken och vänta på att maten blir klar. Fint sällskap, god mat och en kall öl, kan det bli bättre?

:*


Mathilda gå och lägg dig, vafan!

Nu sitter jag här och drygar trots att jag egentligen är väldigt trött och borde mer än annat sova eftersom jag ska upp klockan 7 imorgon bitti. Det är så himla typiskt mig att sitta här och dryga. Egentligen gör jag inte ett skit och ha tråkigt som fan, men ändå sitter jag kvar tills ögon trillar igen och vägrar öppna sig igen. Nej nu ska jag dra mig mot sängen. Gonatt, sleep well.

Back to äckel-skåne-väder.

Gårkvällen blev lyckad med en del alkohol. Idag blir det teater, 18-21 tror jag vi ska träna. Usch orkar inte. Att jag inte känner ett dug sug är nog för jag vet att vi ska träna nu tre dagar i sträck och sen sista dagen på lovet också. Men en liten trevligare sak som händer idag är att Karoliina kommer! :) Så imorgon blir det kanske minigolf med hela familjen och David. Om det är fint väder det vill säga. Vädret var helt suveränt igår och idag har det återgått till vanliga tråkiga mulna småregniga skåne-vädret. Usch!

Härligt som tusan!

Äta grillat ute i detta perfekta vädret var inte helt fel! Blev som sagt lite kubbspelande efteråt också och nu sitter jag här, drickandes en kall cider och ska titta på ett avsnitt NCIS. Me like.

Påsklov!

Att vakna upp idag var underbart, ingen känsla av att snart är det måndag och det än en dag mindre kvar av helgen utan hade istället den fina känslan av att det bara var början på påsklovet. Åh. Även om jag har en del att få gjort så känns det så himla bra. Och vädret ger en bra start på lovet, 20 grader i skuggan! Våren är verkligen här nu och sommaren inte allt för långt bort.

Mathilda kanske äntligen kommit ur sin "deppiga vinterdvala". Kanske inte gnällblogg number one längre? ;)

Idag blir det till att grilla, spela kubb och bara njuta av dagen och vädret! Det kommer bli en fin dag känner jag.

Glad påsk folket!


Torsdag.

Idag är det torsdag vilket innebär att imorgon är det fredag, sista dagen innan Påsklov. Åh herregud vad skönt det ska bli. Dock kommer nog Påsklovet bestå av teater och pluggande. Förhoppningsvis får jag en hel plugg gjort.



Trötthet kom nu plötsligt och jag vill bara hem och sova. Okey hade nog inte sovit om jag åkte hem men bara ta det lugnt och dega. Ikväll öppnar HBTre i helsingorg, nån sorts träffpunkt för unga hbt-personer. Men tröttheten vinner nog och dessutom vet jag inte vad jag ska dit och göra, känns nästan som att man ska dit bara för att visa upp hej jag är en hbt människa. Haha äh vet inte hur jag ska förklara men kanske drar dit nån gång lägre fram i tiden och kollar in det.
Nej nu ska jag ta och kila till min lektion snart men ha det fint!

skattebajsjävlaskithelvete

Jag skulle köpt Siesta biljetten idag men sen öppnade jag deklarationen, verkligen inte vad jag behövde. Busfabriken har inte varit så duktiga på att dra skatt från mig så nu kan jag säga hejdå till Siesta också. Arvika visste jag att jag antagligen inte skulle kunna gå på men Siesta. Nu är jag fan riktigt ledsen. Senast 5 maj ska det vara betalt. Måste spara alla pengar jag får nu för att kunna betala. Kanske låter lite fjöntigt men Siesta har varit en av de sakerna som fått mig att hålla humöret uppe att snart, snart så. Men nej. Patetiskt nog sitter jag och gråter, jävla fjolla är vad jag är. Gnällfaktorn på topp, jag vet, men det skiter jag i.


RSS 2.0