Så det så!

Det är lördag och jag tänker inte bli seg och stanna hemma ikväll. Utan jag är pepp och tänker förbli det. För ikväll ska jag minsann träffa Lina och dricka öl!


Grattis mamma på födelsedagen

Jag saknar dig!

Höst

Jo jag tror faktiskt hösten är här på riktigt nu. Jag vet, det är oktober så jag kan väl inte vänta mig annat. Men de första dagarna i oktober var hur fina som helst och sommarvarma dessutom, nu är det regn, regn och åter regn som väntar innan snön kommer. Det enda positiva med oktober är att jag fyller 20 snart och det är inte helt fel!
Men ja, jag gillar inte kyla och det känns som jag kommer frysa ihjäl innan sommaren hinner komma igen, men inte än för nu väntar en varm bastu på mig!

ÅH JAG VILL UT

Jag vill dricka öl. Men jag har ingen att dricka öl med. OCH DET är ett stort problem en lördag som denna när fröken Mathilda är väldans pepp!


Tant i förtid?

Igår var det fredag och jag tillbringade hela kvällen hemma med film och onyttigheter tillsammans med min lillebror. Klockan tio låg jag redan i min säng för att läsa lite och sedan sova. Bör jag skämmas eller inse faktum att jag kanske är en aning tråkig? Både och låter det som. Usch jag hoppas det inte är så människor ser mig, som en gammal tant som lägger sig vid tio tiden på en fredag. Jag vill bara klargöra att alla mina fredagar inte ser ut sådär och jag kanske inte borde nämna att imorgon är det söndag och chansen är rätt stor att jag sitter framför tven klockan sju för att spela bingolotto. Men idag är det lördag och jag vill faktiskt leva lite farligt och skippa vara tant för en kväll.


Världens bästa torsdag

Jag är ledig på torsdagar och det är ju inte helt fel. Dessutom vet jag att det är fredag imorgon och det är bara några timmars jobb för att sedan vara ledig igen, över helgen.

Jag var och kollade in välas nya del idag, ville passa på att göra det någon förmiddag när det inte är så förbannat mycket folk. Vilket var en bra idé tror jag eftersom när jag var klar och skulle dra mig hemmåt började det rulla in en del folk. Förövrigt blir det bara att ta det lugnt idag, har inte så mycket planerat. Borde egentligen ta mig i kragen och färga mitt hår för utväxt är inte sådär jättekul. Men jag orkar inte riktigt så det får nog vänta till helgen eller åtminstone till ikväll.

Jag vet inte om jag är efter men jag hörde denna nya låten med Maroon 5 och Christina Aguilera på Vakna med the voice för någon morgon sen och jag blir på sådär extra bra humör när jag hör den. Alltså en väldans bra låt med andra ord. Eller den gör mig glad iallafall och det är fint!


RSS 2.0