Måndagsmorgon.

Fyfaan säger jag bara. Just nu är jag bara arg, irriterande och vill ner i sängen igen. Detta är verkligen inte alls kul att tvinga sig upp klockan sex på morgonen. Ni förstår nog inte hur mycket det verkligen lockade att ligga kvar i sängen när klockan ringde. Jag försökte komma på alla möjliga sätt/ursäkter för att få slippa gå upp. Men jag har första lektionen i fotografiskbild idag och det känns halvbra att skita i det då. Ganska uppenbart varför jag inte dykt upp. Måndagsmorgon och första lektionen, "försovning" yeah right.

Så jag får allt ta och pallra mig iväg till skolan. Om 10 minuter måste jag gå till tåget och jag är inte i närheten av klar.

Men ha en fin dag!


<3

När det händer sånt här som inte borde hända så vet man inte vad man ska säga, vad man borde säga. Inte ens om man gått igenom det själv. Helt tyst var jag i telefonen, inte ens ett tröstande ord kunde jag få ur mig. För jag vet att det finns inte ett ord i världen som skulle hjälpa. Livet ger en smäll efter smäll rakt i ansiktet, en rak jävla käftsmäll är vad man möts av.
Jag önskar, hoppas och ber innerligt för att det ska bli bra.
Jag är så långt borta och skulle bara vilja hålla om dig hårt och länge.

Söndag.

Det är nog en sådan där typisk söndagseftermiddag för oss flesta. Helgen är i stort sätt slut och imorgon är det måndag vilket innebär tillbaka till skolan eller jobbet för oss flesta. Att lite ångest kryper sig på är väl inget bara jag känner heller.

På tal om något annat så man inte helt bitter, jag slingade håret med lite ljusare slingor idag. Slingorna syns inte allt för mycket men det är ju bra så de inte sticker ut allt för mycket från min egna hårfärg. Så det blev bra. :)

Snart blir det grillat till middag med klyftpotatis, bearnesås, fetaostsallad och vitlöksbröd! Så det klagar jag inte alls på. MMH! Precis sådan mat jag älskar. Nu ska jag kila ut i köket och hjälpa till med det sista!

Ha det fint allihopa!

Shoppingrunda på Väla!

Idag blev det en tur till Väla med Louise och Elin. Kär vid första ögonkastet blev jag i de ilblå vagabond skorna! Ingen tvekan, de skulle jag ha minsann. Och så blev det två sjalar, jag har lyckats bli av med alla mina andra. Var dessutom duktig och köpte sånt där grejs som man sätter i håret innan man plattar det så det inte slits lika mycket. Ljusare slingor till håret köpte jag av ren impuls men det ska nog bli bra. Tottar och sånn där pudergrejs kändes som det också behövdes. Unna sig lite får man faktiskt göra när man fått lönen från sommarslitet!


Godmorgon!

Lite respons på vad jag tyckte om True Blood. Jag gillade den! Ni vet när man tittar på en serie och så slutar avsnittet sådär bra och man bara vill fortsätta titta? Så var det! Så nu lär jag väl sitta uppbokad framför tven varje onsdag klockan 22. Och det snacket om att twilight påminner om True Blood tycker jag bara är skitsnack, ända likheten är att det handlar om vampyrer i princip. I så fall kan man ju räkna in Buffy och Vampyrerna också att det är kopierat. :) Jag har visserligen bara sett ett avsnitt men det är min åsikt än så länge.

Men men, snart dax att dra sig mot tåget. Hade sovmorgon idag så det var jäkligt gött men min lillebror sprang in och ut hela tiden till mig så det inte massa sovande ändå minsann. Först när han cyklade iväg till skolan halv åtta fick jag ligga ifred och då skulle jag upp om en halvtimma. Hann ju precis somna till när alarmet gick igång.

True Blood

Som ni säkert sett, hört eller läst så börjar vampyrserien True Blood sändas på SVT. Klockan 22 ikväll kommer första avsnittet. Tänkte ta och ge den en chans. :) Så nu ska jag ta mitt täcke och mysa upp mig framför tven, om bara några minuter börjar det!


Sova <3

Jag märker så tydligt att jag inte är van vid att sova så lite som jag gjort idag och igår. När det inte är skola så sover jag till ungefär två och då brukar jag tvinga mig upp för jag börjar få lite ångest över att hela dagen försvinner. Men nu när jag gått upp vid 6 både idag och igår känner jag hur trött jag är redan nu. Jag kunde inte hålla ögonen öppna innan när jag satt vid datorn så jag gick och la mig vid fyra och sov fram tills nu klockan sex. Jag hade lätt kunnat ligga kvar och sova tills imorgon!


Back to school.

Började skolan i fredags men idag var den första riktiga skoldagen eller vad man vill kalla det. På tal om något helt annat lyckades jag äntligen döda en jävla fluga som var väldigt irriterande, varför ska de jävla flugorna alltid envisas med att vara på en eller på skärmen? Åh!

Jamen juste, skolan har dragit igång igen. Skönt att träffa alla men njä att det skulle vara skönt att komma tillbaka till rutinerna ljög jag bara om.

Oj glömde bort mig igen, satt och kollade på gamla bilder. Hahaha!


Ett år kvar.

Imorgon drar skolan igång. 13.00 i aulan är det samling, antagligen inget märkvärdigt imorgon. Samtidigt som jag tycker det ska bli skönt att återgå till de vanliga rutinerna och träffa alla igen så vet jag att det är nu den konstanta ångesten och stressen drar igång. Jag har gått runt med en brännande känsla i bröstet hela dagen, som säkert skulle kunna bero på att jag redan börjar få ångest och stress över att det hela drar igång nu.

Nu ska jag ta och titta på en film, åh vad jag är chokladsugen på tal om det. Men ja ha det fint!

ARG

Ringde till kommunen nu och jag var tvungen att läman in en blanketthelvete som jag inte fått. FAN. får cykla och lämna in en men de vet inte hur försenat det kan bli, vilket innebära att jag får stå för kostnaderna själv fram tills jag får det KUL när man är totalt pank. Ingen mera malmöfestival för mig och dessutom låna mer pengar KUL. AAAHGR nu är jag bara såå arg.

Terminskortsbajsförseningbortaejkomma?

På fredag drar skolan igång igen, det suger men det ska bli kul att träffa alla, men vad jag egentligen ville komma fram till är att jag inte fått mitt terminskort ännu. Det vill säga mitt buss/tåg-kort. Ehm och det brukar komma flera veckor innan. Skumt. Dessutom tror jag att det börjar fungera imorgon och det är ju inte helt fel med tanke på malmöfestivalen, men som sagt jag har ju inte fått mitt! Jag har inte fått hem några papper jag ska fylla i eller liknande, man behövde ju inte skicka in någon blankett förra året utan det bara kom. Så.. hm, jag känner mig lite nojig. ÖH. Usch. Jag hatar att jag kan bli sådär orolig och nojig över egentligen ingenting. Men men får ta och ringa lite samtal imorgon och se vart det tar vägen.

Äh ni skiter väl i vilket skulle jag tro. haha . BAI


DUMMA DUMMA VÄDER.

Åh visst är det inte härligt att det regnar för fullt när man vill iväg till malmö och partaya? Visst är det underbart?
Gaah, jag är riktigt irriterad, för det första hatar jag regn för det andra hatar jag regn ännu mer när man vill ut.
Hoppas det bara löser upp sig och solen börjar skina! Då hade jag blivit glad. :D Nu blir man bara deprimerad när man tittar ut genom fönstret. Det borde faktiskt vara fint väder nu, det är trots allt bara en vecka kvar av sommarlovet.

Nu ska jag tjura lite mer över vädret och be lite till gud.

Malmöfestival!

I dag drar malmöfestivalen igång, och det känns som jag är ungefär den enda som är pepp. Visst det är inget topp år för musiken men det betyder inte att supandet ska missunnas? haha. I vilket fall som helst så hade jag en jävligt fin malmöfestival förra året som antagligen är svår att slå!

Saknat och längtan.

Att titta på gammla bilder ger min nästan alltid en grym ångest. Borde det inte bara fylla en med nostalgi och värme, när det är en fin tid man tittar tillbaka på? Antingen suger mitt liv för tillfället och därför tittar jag tillbaka på allt med saknad eller också njuter jag inte tillräckligt av stunden. Eller också inget av det. Det är väl lite som det jag skrivit om tidigare att man spenderar all tid till att längta och sakna tillbaka till det som var och det som kommer att man inte hinner riktigt ta vara på det som är. Eller det låter bara konstigt?
Jag är nog en väldigt orofylld människa som ser alla problem, inte så att jag pessimist utan, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara. Det får mig också att tänka på att jag tänker så mycket på andra att jag lämnar mig själv kvar någonstans i bakgrunden. Nej nu låter det som jag försöker höja mig själv att jag är så duktig att jag tänker på alla andra före mig, så är det inte.

Äh, det låter som det är dax för mig att sova kanske?

Natti.

Kvällen har varit fin, även Gandhi kom hit och joinade oss.
Men nu börjar jag bli lite trött och funderar på att börja dra mig mot sängen, hade varit skönt att krypa ner.

Göteborg!

Yes jag är i götet och har varit här sen i söndags. Helst av allt hade jag väl inte velat åka alls men det blir nog hemresa på söndag ändå. Var hemma hos David med honom, Laura och Iina fram tills igår, sedan åkte de ner till skåne igen och nu är jag hos Karoliina :) Så här hos Karoliina stannar jag tills söndag ser det ut som.
Lönen rullar inte in på kontot förrän 26 eller vad det är så det är lite surt, men jag har det trevligt ändå! Ikväll ska jag och Karoliina ha det mysigt och parta till lite, ölen ligger på kylning och snart kommer Karoliina hem från jobbet med engångsgrill, korv och sådär för grillning!

NAJS.

Hejsan jag heter Mathilda.

Idag är en rätt bra dag tror jag. Jag sitter och lyssnar på the white stripes och är ganska rastlös.
Blue Orchid är en grymt bra låt. Njut!


 


Imorgon är det kalas hos Denice för hon fyller 18 den 4 augusti! Egentligen skulle jag köpa en kaffekokare till henne, men alltså en kaffekokare?! Nej jag tänker faktiskt skita i det trots att det var vad hon ville ha. Jag vill bjuda ut henne på middag så vi på samma gång får umgås :) För det händer allt för sällan nu för tiden.

Egentligen ska jag åka upp till götet imorgon också, men jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag vill men jag är så fruktansvärt fattig att det antagligen är bättre om jag stannar hemma.. Aja får se hur det blir. Ha det!

RSS 2.0