Bullbak!

Imorgon blir det garageloppis här hemma så har varit duktig och bakat en hel drös med kanelbullar idag så att vi även kan sälja kaffe och bullar imorgon!


Fredagen är alltid lika välkommen!

Det är fredag så jag ska inte klaga men jag hade hoppats på att solen skulle vara framme idag. Har kollat vädret hela veckan, där de sagt att det skulle vara strålande sol idag men icke. Jag ska nog trotsa vädret och sätta mig på en uteservering om några timmar ändå! Sålänge det inte regnar så är det ju lugnt. :)

Anmälan till högskola/universitet osv. stängdes nu för några dagar sen, hade egentligen inga planer på att börja plugga förrän till våren nästa år. Dels för att jag fortfarande har varit skoltrött och att det oftast är lättare att komma in på utbildningar till våren då inte lika många söker. Men nu den senaste tiden har jag faktiskt börjat få tillbaka pluggsuget och jag slängde iväg några ansökningar. Inte säkert alls att jag kommer in men om jag gör det så kommer jag med stor sannolikhet tacka ja. Vilket snurrar runt lite på mina sommarplaner också, vet inte riktigt hur det blir med allt nu. Uh! Men jaja, jag får ta allt som det kommer.
Någon som sökt något program/kurs till hösten?

Nu kallar duschen på mig! Trevlig helg!


Livet känns rätt jäkla fint just nu!

Våren är här och det mesta känns fint, visst det finns alltid saker som inte är på topp men för att kunna njuta och vara nöjd med tillvaron får man inte låta dem tynga ner dem. Och just nu så känns allt lite lättare och väldans bra faktiskt. Jag ser fram emot sommaren och allt vad den har att erbjuda!
Så nu spelas musik för fullt hus och jag tänker dansa runder och bara vara glad, för nu har jag en riktigt jävla fin dag! Skickar iväg lite positiv energi till er som kanske inte känner er på topp idag! PUSS




Påväg mot Skövde!

Flyr skåne för att spendera ett par dagar i skövde med Karoliina. Äntligen är jag påväg, som jag har längtat! Själva resan är bara jävligt dryg. Sitter på bussen mot göteborg och är framme där om ungefär en halvtimma. Åker med bus4you för första gången och man sitter iaf bekvämt och har ganska gott om plats. Ganska skönt att slippa sitta i knät på den som man hamnar brevid.  

RSS 2.0