2009

Detta året leder till sitt slut snart och jag vet inte varför men jag har aldrig riktigt tyckt om när ett år lider mot sitt slut. Ett år som jag aldrig kommer få uppleva igen, ett år som aldrig kommer tillbaka, ett år som gick alldeles för fort. Men det är klart 2010 kommer också ge mig många upplevelser och minnen. 2009 beskrivs som bäst som ett turbulent år för mig. Både med gläde och sorg tittar jag tillbaka på det. Så mycket jag ångrar och så mycket jag vill tillbaka till.
Jag tycker verkligen inte om tanken på att året tar slut och man lämnar det bakom sig. För man längtar i stort sätt bort all nutid, för att sedan längta sig tillbaka. Så är det för mig i vart fall. Jag kanske ska ta mig an ett nyårslöfte för en gångs skull, att njuta mer av stunden än att längta bort tiden? Det känns som ett  maffigt nyårslöfte men om jag klarar det så kommer jag för en gångs skull inte sörja när året rinner mot sitt slut. Vem vet, 2010 kanske blir bästa året hittills?

Från mig till er alla,
gott nytt år!


TUMMEN UPP

Fyfasiken vad bra inglourious basterds är! Definitivt en av de bästa filmerna jag sett på ett bra tag och skådisarna kan man verkligen inte klaga på. Önskar till och med lite att jag inte såg den precis så att jag kunnat se den nu!


Miffo

Idag har jag bokstavligen suttit framför datorn hela dagen, kollade på flickan som lekte med elden i förmiddags och sedan dess har jag bara tittat på NCIS. Jag har förflyttat mig från datorn för att gå på toaletten och hämta mat men inte mer. Imorgon ska jag dock aktivera mig lite mer åtminstonde. Jag ska bjuda Sami på bio eftersom han har fyllt år, så vi ska se Alvin och gänget 2. Jag gillade ettan och de små söta ekorrarna kan man ju inte låta bli att tycka om så tvåan ska nog också bli bra!

Nu ska jag hämta lite julmust och se lite mer NCIS.


Kan ju inte sitta hemma denna fredagskväll när alla andra ska ut och röja.

Ikväll blir det utgång. Först någon lugn bar tror jag, dricka några öl snacka av oss och sedan dra vidare till wallmans. Det ska bli kul men samtidigt vet jag inte varför jag envisas med att dra ut idag, jag är inte sådär festsugen och dessutom ganska trött och seg. Jag får ta och anstränga mig och sminka mig lite idag eller något så kanske jag känner peppen lite mer!


God jävla jul.

hahahahah det är fan skrattretande.


Ilandsproblem

Trots kylan och snön är jag sugen på en promenad. Utöver allt springandes i butiker nu innan jul så känns det som att jag bara suttit framför datorn sen lovet började. Så en promenad är mer frestande är jag kunnat tro.

På tal om något helt annat så börjar jag starkt fundera på om jag föddes med en kisseblåsa som inte är större än en ärta. Fyfan.


Musik kan locka fram minnen som man glömt.

Ron Pope – A Drop In The Ocean

Julpyntande.

Som sagt så julstädade jag idag och julpyntade. Vårt vardagsrum är väl inte det vackraste man sett men juligt är det! Fula tomtar upptryckta överallt ger ju en viss effekt.


Vårt hur ser inte ut såhär i vart fall.


Jullov.

Det är jullov och vad ska jag säga, det är jäävligt skönt. Dock har en del saker hunnit ikapp mig som projektarbetet och ångesten börjar krypa sig på. Jag ångrar inte att jag inte började tidigare, för jag vet hur jag är. Jag kan inte sätta mig ner med något som det är en evighet tills det ska in. Jag fungerar inte så. Här med lovar jag att när jullovet är slut skall jag gått igenom alla böcker jag lånat till projektarbetet och bokat tid för mina intervjuer i januari! Det ska jag kunna fixa.

MEN idag blir det nog inget projektarbetande alls. För idag har jag planerat att julstäda och julpynta! Behöver ju få lite julstämning här hemma. Dessutom så om jag inte tar tag i det så kommer det inte hända.


Orättvisa så in i helvete.

Jag är så jävla arg och irriterad.


Bör jag börja känna mig gammal eller vad?

Jag står och trycker på alla knappar jag kommer åt på ett av min lillebrors spel. "Den här fungerar ju inte ens! Släng skitet!" Samuel, min lillebror alltså fortsätter att titta på det han håller på med och ger svar på tal "du kanske ska sätta på den först?".
Ja vad ska jag säga? Det känns lite som under högstadiet när lärarna alltid fick be eleverna om hjälp när man skulle se på film. Småskitarna går om oss nu minsann.

På tal om min kära lillebror så fyller han 9 år idag! Massa grattis till honom. :)


Pizzasug.

En ciao ciao med vitlökssås hade inte suttit fel och ett stort glas med cola och is.
Detta är det jobbiga med att bo i en liten håla, det finns inte hemkörning och jag önskar att jag haft körkort. Lat och trött får mig inte så sugen på att cykla iväg heller. Kan någon bara komma hit med det?


Idag är en bra dag.

Kom precis ut ur duschen, sitter och peppar till lite bra musik! Just nu är jag massa glad och det känns bra.


Gonatt.

Jag känner verkligen att det är dags för mig att gå och lägga mig. Ögonen svider och hjärnan la av för längesen. Redan vid sex tiden däckade jag på sängen så fort jag bara vilade huvudet lite.

Lite Ternheim sen blir det sängen!


Dålig start på dagen.

Klockan 05.30 vaknade jag i morse med sjukt magknip. Det kändes som hela magen krampade. Så där låg jag i en timma innan det försvann och då var det dax att gå upp. Det var inte ett trevligt sätt att vakna på ska jag säga!

Jag hade bara min första och sista lektion idag, det vill säga en som börjar halv 9 och ingen förrän två, så jag gick bara på första lektionen. Men framkallade lite bilder till fotouppgiften innan jag åkte hem dock. Så lite duktig var jag trots allt. Så det har varit en hyfsat skön dag, men ändå är jag skit trött och hade gärna krypit ner i sängen redan men plugget väntar så sovandet får vänta det med.

Fredagskväll.

Film, öl och chips. Ungefär min kväll. Inte helt fel, har varit trött som tusan idag så jag hade inte orkat dra ut ändå. Dessutom ska jag ju jobba imorgon. Men som sagt jag är så jävla trött så ska nog ta och krypa ner i sängen trots att klockan är bara lite över 22. Jag kommer slocka utan problem.

Sov gott och dröm sött!


Tråkig helg framför mig.

Jag funderar starkt på att cykla bort till netto och handla onyttigheter. Det är trots allt fredag och jag ska bara sitta hemma och plugga för att sedan jobba lördag och söndag. Egentligen har jag nog redan bestämt mig att jag ska iväg och handla. Ja det ska jag.

Ha en jättefin fredag allihopa!

Låten för just nu.

Just nu är det denna låten som gäller. Jag blir glad av den och det svänger i mig. Skön låt!
Och den lilla ungen hade man ju kunnat sno så söt han är.


BLÖ

Nu kommer gnället angående plugg igen. Jag önskar verkligen att jag haft massa självdiciplin, så jag hade gjort det jag borde. Jag har suttit och försökt plugga ända sen jag kom hem från skolan men jag hittar hela tiden på ursäker eller så är det "jag ska bara". På måndag har jag ett prov i kriminologi, provet kommer bestå av allt vi lärt off genom kursen. Det vill säga i princip hela boken som vi använt oss av som är på 300 sidor och alla papper, häfter och anteckningar.  Jag ska jobba både på lördag och söndag så sista minuten pluggande lär jag inte kunna göra denna gången. Well, good luck to me.

En öl hade inte suttit fel.


Tråååk.

Jag borde så verkligen ta tag i pluggandet. Men jag vill inte, orkar inte och det är så fruktansvärt jävla tråkigt att sitta och läsa saker som inte intresserar mig det minsta utan bara ska trycka in det inför prov för att sedan glömma bort det.
Allt annat blir dessutom så himla intressant och roligt helt plötsligt för mig när jag ska plugga. Mina såkallade pluggstunder slutar ofta med städning. Jag borde bara ta och göra det, jag kommer verkligen ångra mig om jag skjuter upp det ännu mer.

Bra men lång dag.

Trots att det har varit en lång dag med mycket att göra så har jag bara varit på en lektion. Jag gick upp lite innan nio tiden, tog lite bilder till fotouppgiften. Åkte in till skolan klockan tio och tog fram negativen och framkallade en del bilder. Sedan gav jag mig av till tingsrätten för att gå på rättegång (uppgift till kriminologin). Innan jag begav mig hem fyndade jag 3 nya böcker på statsbiblioteket, 5 kr stycket, inte illa minsann! Jag ser alltid till att handla böcker antingen när bibliotek säljer ut till billigare peng eller på loppis. Man sparar pengar och det är dessutom bättre för miljön!
Väl hemma åkte jag och pappa nästan direkt till Samis skola för att kolla på deras utställningen med tema kroppen som de arbetat med. De hade gjort massa fina grejer! Jag hade glömt bort att man var så kreativ när man var liten i skolan!
Efteråt åkte vi för att handla på City Gross och det tar ju sin lilla tid. När jag äntligen kommit hem så var det bara att sätta sig och plugga! Och det har jag gjort fram tills jag slängde mig i duschen för en stund sen, kom just ur duschen och jag tänker fan inte göra mer idag än att slöa till någon bra serie innan jag ska sova!

Böckerna jag fyndade, två deckare och en bok jag inte riktigt kan placera än. Men alla verkar vara bra!








RSS 2.0