Idag fyller jag 19.

Men det känns som vilken annan dag som helst. Jag önskar att jag var liten igen.

Födelsedagsfest?

Inte i morgon men nästa lördag fyller jag 19 och jag har verkligen inte tänkt på det alls och bryr mig egentligen inte så mycket om det. Det blir väl lite så med åren som julafton, åtminstone om man inte fyller 20,30,40 osv. Men hallå jag fyller 19? Jag är inte gammal alls är det inte lite tidigt att sluta bry sig? Till saken.. jag fyller som sagt år men pappa och samuel ska åka till Gislaved på lördagen och blir borta över natten. Alltså blir jag ensam hemma? Kul? njä. Alltså har jag mer eller mindre inget val än att styra upp något. Nu låter det som att jag verkligen inte vill det, det är inte så jag menar. Bara att det kanske varit trevligt att ha någon ur familjen närvarande?
haha jag kommer aldrig fram till vad jag egentligen vill ha sagt och vad som är mitt problem. Rakt på istället, jag vill alltså styra upp något men ingen bamse fest. Något litet. Vem bjuder man, vem väljer man bort? Det mesta slutar med, bjudar jag den måste jag bjuda den osv. Plötsligt är listan hur lång som helst. Inte det jag ville. Stort problem alltså. haha eller inte.

Svårt att sova?

Jag har sedan länge haft stora sömnproblem. Jag har oerhört svårt att sova under natten, det lilla jag sover är sällan något att hurra över eftersom jag vaknar ofta och har svårt för att somna. Men jag har väl mer eller mindre vant mig och klarar mig på lite sömn. Dock när jag jobbar som jag gjort de senaste dagarna blir jag totalt utmattad, både fysiskt och psykiskt. Igår jobbade jag kväll vilket innebar att jag kom hem vid 23 på kvällen och idag skulle jag jobba förmiddag så gick upp 5 imorse. Nästan bara hem och vända känns det som. Så även om jag sovit som en liten bäbis så hade det inte varit många timmars sömn. Jag funderar på att kanske ta och testa någon form av sömntabletter, alltså något såhär naturmedel som man kan hitta på någon hälsokost-butik eller liknande. Vill alltså inte stoppa i mig massa skit och tabletter eller så utan nått naturligt som kan hjälpa en att sova.

Nu är min hjärna verkligen game-over. Gick som sagt upp 5 imorse sedan var det bara direkt in till stan för att fixa lite grejer och sedan på gå på teorilektion. Så kom hem runt åtta.

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa!



Vinterjacka

Jag är ute efter en ny vinterjacka. Eftersom det ska bli den kallaste vintern på 1000 år så får den gärna vara varm men ändå inte så att man behöver se ut som en köttbulle. Jag känner inte direkt för att lägga många tusen på den heller. En snygg och varm vinterjacka till ett okej pris är vad jag letar efter just nu. Eller åtminstonde vad jag borde leta efter just nu. Så feel free till att ge tips!


Fullproppad med choklad och ganska nöjd!

Jag har suttit och kräng choklad och tittat på Wild child. En sån där riktigt chick flick film var det. Kanske inte det första filmvalet alltid men ibland är det fanimej riktigt skönt att titta på en chick flick och inte behöva tänka alls. :) Sen att kränga choklad till filmen är ju ett stort plus.

hahaha!



Segt internet suger verkligen.

Mitt internet går meeeeega segt och jag förstår inte alls varför. Det är jävligt irriterande och självklart fungerar facebook utmärkt. Enda sidan jag inte alls vill vara inne på.

Pretty Woman

Såg just Pretty woman, den gick på tv:en. Evigheter sedan jag såg den men det är verkligen en av mina absoluta favorit filmer. Jag har som många andra sett den fler gånger än vad jag kan komma ihåg eller räkna på mina händer men den är fanimej lika bra varje gång.


Klockrent!


Kapten röd

Jag är på rätt så kasst humör. Men jag lyssnar på lite skön musik och försöker bli lite gladare.


Mamma.

Idag skulle mamma blivit 52. Jag saknar dig massor.

JIHA!

Jag vinner aldig, inte på trisslotter, inte på bingolotto, inte tävlingar, inget sådant helt enkelt. Jag har inte tur i spel. Men nu har jag fanimej vunnit och det känns inte alls fel att fått en läcker ipod hemskickad.


Fy Mathilda.

Jag har så fruktansvärt ont om pengar just nu och ändå envisas jag med att sitta och titta på kläder. JAG HAR INTE RÅD skriker jag till mig själv, nästan sekund så är det mer "den är ju så fin.... och inte alls dyr..."
Det här kommer helt enkelt inte gå bra.

Imorgon ska jag ta min första körlektion på körskolan. Jiha! Jag är nervös så önska mig lycka till! Men jag har ju kört bil en hel del så det ska nog gå bra.

Idag är en bra dag och det känns skönt.

Lördag och jag har ingen koll på dagarna längre.

När man är arbetslös så flyter alla dagar samman, veckodag som helg. Det har ingen betydelse. Helgen är inte längre så speciell. Man är ju ledig varenda dag? Inte för att jag inte sysselsätter mig för det har jag faktiskt lyckats göra än så länge.

Arbetslöshetsångest har inte rikigt slagit mig men det är väl tack vare att jag fokuserar på körkortet. Så det gör inte så mycket just nu att jag är arbetslös. Förutom att det suger att inte ha en inkomst of course.

Förut längtade jag redan på måndagen efter fredag, igår var jag knappt medveten om att det var fredag. Knappast idag heller att det är lördag.

Sista minuten, vad säger du?

Jag är fruktansvärt sugen på att ta en sista minuten så fort den sista lönen rullar in på kontot. Jag vet att jag varken har råd eller borde men vafan?

Jag skulle helt enkelt kunna tänka mig slänga mig på ett flyg och åka nästan vart som helst bara det är varmt och jag kan ligga en hel vecka på stranden utan att göra ett skit förutom att dricka goda drinkar! Egentligen är jag inte en ligga på stranden hela dagarna tjej men det känns som det vore väldans gött just nu. Så vad säger du, äru sugen?



Sen måste jag bara påpeka att jag blev väldans glad när jag såg att jag fått en kommentar (vilket inte händer allt för ofta) så det vill jag ha mer av! Så tummen upp till Sara vem du nu än är, tackar och bugar!

Nytt rum!

Den senaste tiden har renoveringen av mitt rum tagit fart och nu är det i stort sätt klart, bara lite små saker som ska på plats. Slänger kanske uppp någon bild när alla låder och sådär är ur vägen!

Förut hade jag två smala garderober, nu har jag garderober längst en hel vägg. Och jag kan verkligen inte förstå hur jag fick plats med alla kläder och saker tidigare för det tog inte lång  tid innan den nya garderben började närma sig knök full.

Något som jag började fundera över är just detta med kläder och speciellt tjejer, - "Jag har inget att ha på mig". Eh jo du har en överfull garderob med kläder?
Även jag som trodde jag inte hade några kläder visade sig ha massor.. Eller ja mycket mer än jag trodde. Fast det som gör att vi tjejer säger att "jag inte har något att ta på mig" beror på (eller ja för mig i alla fall) att först får man sålla bort den delen av kläderna som man bara har kvar av sentimentala skäl, sedan de som man hoppas att man ska passa igen - bara jag går ner liiite.., det finns även kläder som man kaaanske någon gång skulle vilja använda igen men som man inte använt på flera år och troligen inte lär använda på flera år eller snarare aldrig. Men tänk om? Listan kan bli hur lång som helst. haha Och jag som trodde mig vara en enkel tjej när det kommer till kläder, in med handen och ut med en t-shirt och jeans.

Nå vad säger ni? Heiniken reklamen är rätt najs va?
Fast jag hade velat ha både en walk in closet och en gigantisk kyl fylld med öl....



RSS 2.0