La Göteborg!

Idag vaknade jag upp i en skön säng i göteborg. Kändes otroligt bra att inte vakna upp hemma i skåne. Så just nu sitter jag och lyssnar på bra musik, dricker lite te och roar mig själv medans Karoliina är och sliter på jobbet. Duktig flicka. <3

Så dåligt som jag mådde igår har jag inte mått på länge. Jag tror jag hade en stor blandning av otrolig bakfylla, förkylning och säkert feber på det. Fyfan. Jag trodde nästan mig själv faktiskt när jag sa att jag aldrig skulle dricka mer. Haha, men som jag sa, Nästan. ;D

Jävligt taggad inför Arvika är jag. Lyssnar på lite band som kommer dit bla. And One, Death cab for cutie, Cut Copy och Yelle. Och det är NAJS! :D

Åh, vad jag hatar att vara förkyld.


Karoliina. <3

image3

Jaa! Nu har Karoliina kommit.<3 Saknat dig så. Nu ska jag bara övertala papi till att köra hem henne på söndag så kan jag hänga med upp till Gbg. :D Det hade varit helnajs.

Och juste, det blev popkorn för mig trots allt. Jag vann biljetten igen! haha. Lite tur har jag trots allt. :) Act Strange vann, inte de som jag tyckte skulle vinna dock. Och juste hahaha. Påsklov, ett av banden. De bara skriker och så har de dräckter med blod på och helt sminkade och massa kedjor och skit. Usch men iaf. Så frågade de om någon ville ha påskägg och så lutar sig sångaren ner över scenen och tittar på mig och "ska du ha ett påskägg?" Jag vågar fan inte säga annat än ja, jag vill inte verka som en mes. (A) Så jag säger Ja.. och han" Kom upp på scenen!" Och jag går upp på scenen och får ett påskägg vilket jag ser sen att det innehåller nån sorts njure. Vidrigt xD haha. Men smått kul ändå. haha.

usch massa att skriva av mig om men tar det senare ska ta och prata med Karoliina nu. :D


Tisdag.

Kommer vi få sommar på sommarlovet? Eller kommer de varma sommardagarna titta fram när skolan börjar igen? Eller kommer vi få sommar alls? Jag håller tummarna för att sommaren kommer Nu och stannar här.

Anyway, idag var en lugn och skön dag. Dock börja den med att jag kom försent till min första lektion efter att få stå ute och vänta på min jävla buss ute i snön, som självklart var försenad idag när det var så jävla kallt. Men jag var glad ändå.
Igår kväll var så himla skönt, jag hade ingenting! Inget jag Måste'. Jag satte mig vid datorn och börja tänka efter "ingen läxa till imorgon? Nej..Nehe. Kanske kan ta och titta på någon serie? Nej jag har sett alla avsnitt.. En film då? Nej ingen jag vill se.. Men .. då kanske jag kan somna tidigt idag? " Så jag kom i säng redan vid 22! Helskönt. :D Men såklart ringde min söta syster Karoliina precis när jag släckte lampan. haha Men det gjorde inget, vi små prata en stund, mys. :*
Så fick jag även reda på att hon kanske kommer ner till helgen! Åh <3 Sen kanske om vi lyckas få pappa att köra henne upp på söndag så kan jag hänga med upp till Göteborg. :D Skulle vara väldigt kul att slippa sitta hemma ett helt lov till och dessutom vill jag vara med min kära Karoliina. <3

Idag var det personalmöte (obligatoriskt) så eftersom jag är så duktig som jag är så tog jag mig dit. När jag väl kom dit vara det i ca 1h och min jävla resa dit och hem tog fan dubbelt så lång tid! 2h. Kändes lönt då. De sa ju inte ens något vettigt direkt. Men duktig som jag var, så gick jag dit. haha

Imorgon är det onsdag och jag ska vara duktig och träna eftersom skolan. Sedan är det Popkorn final, och jag vill väldigt gärna gå dit men jag måste hålla i mina pengar så jag får nog hoppa över det. Missar väldigt bra band dock. :(

Garderob rensning!

Igår städade jag massor i mitt rum och idag tänkte jag rensa mina garderober. Ena garderoben har alltid varit en som jag bara slängt in saker jag inte tycker om längre osv. Så det är verkligen helkul att rensa den nu, hittar plagg som jag använde för massor med år sen! hahaha. :D Behöver verkligen bli av med skitet.


Maybe I make it this time?



Yes, nu har jag varit ute och joggat en liten runda, får bli längre sen när jag tränat upp kondisen. :D Känner mig ganska duktig för tillfället. Men sen börjar jag tänka efter.. 
Kommer jag verkligen fortsätta att vara duktig? Jag misslyckas ju alltid annars. 
Men men nej nu ska jag inte gå in på sådär deppigt skit, jag var duktig och nu ska jag äta frukost!

Hej fint väder!

Så himla fint väder ute, och jag äälskar det! Sommaren är på väg. Och det är 10,5 vecka till Siest! :D
Men nu ska jag vara duktig och dra ut på en liten jogging-runda eftersom det är så fint väder. (Skadar ju inte att försöka göra av med allt godis, chips, läsk och allt skit man åt igår.)

Ha det bra, puss på er. :*

Halv flaska vodka och en nostalgitripp.

Min fredagskväll blev inte alls som väntat. Jag och Else satt hemma och var otroligt uttråkade och fick då erbjudande om att komma hem till Joakim, så klart drog vi! Kvällen blev precis som rubriken "halv flaska vodka och en nostalgitripp". Lyckad kväll skulle jag vilja påstå. :D
Vi satt hemma hos Jocke och även med sällskap av Sorsa och Martin. Några timmars supande och sen begav vi oss ut på en nostalgitripp som Jocke insisterade på att vi skulle ut på. Jag fattade dock inte varför det kallades nostalgitripp förrens jag varit ute och gått i kanske en 30 min. haha. Då utbrister Jocke efter att jag och else tjatat i evigheter om varför det var nostalgitripp "Jaa... det var här jag och Kajsa gick första gången.." hahah. Liksom vafan hade vi varit ute och gått i 30 min för att få höra om en jävla kajsa?! hahaha. Och jovisst vi fick höra om henne i 45 min till efter det när vi var ute och gick. haha.
Resten av kvällen handla om denna jävla kajsa som han var tillsammans med i 2,5 år för 3 år sen. Nostalgitrippen gick förbi hennes hus och det sluta med att han stod och halsa rom och titta på hennes hus.
Komiskt och sorgligt samtidigt. haha. Hon var visst "the one" ;D


Ensam fredagskväll.

Ja nu sitter jag här hemma på en fredagskväll och är extremt uttråkad. Jag vill supa. Yes så är det. Badly.
Jag är dessutom väldigt trött.
Och jag har insett att jag inte älskar att vara singel mer, jag tror jag fått nog. Jag vill ha någon som håller om mig. Ja, precis. Jag Mathilda. Jag vill ha någon. Jag tror det. Eller väldigt säker. Jag behöver närhet.
Men vem vill ha mig? Ha.

Yeah!

Adå, ytterligare en blogg bestämde jag mig för att skaffa, en som inte är anonym. Jag hoppas den kommer uppskattas, eller hatas eller något. Just nu har jag inget vettigt alls att skriva om, mest kände jag väl mig tvingat att skriva något nu direkt när jag skaffa bloggen.
I vilket fall som helst måste jag säga att dessa siflayouterna är jävlig fula, men detta är den bästa, så den får duga tills jag förstått eller blivit mer teknisk på det hära och lyckas fixa en egen cool!
Anyway, påmindes om att jag har plugg som väntar på mig.. Så puss på alla er där ute!

RSS 2.0