PRAG IMORGON!

Somnade innan idag när jag kom hem från skolan för jag var helt död och som jag säkert sagt innan så blir jag som en zombie om jag sover på dagen. Så eftersom jag råkade somna har jag inte orkat göra något vettigt alls sen jag vaknade. Har faktiskt packat inför imorgon, JA IMORGON SMÄLLER DET. Imorgon kväll är jag i prag och dricker öl! Tillbaka till mitt packande, jag brukar vara lite utav ett pedant freak när det gäller att packa. Allt ska ligga på ett visst sätt, alla kläder ska rullas så det inte blir skrynkligt och inte tar upp så mycket plats. Jamen massa sånt, men ja.. hehe så blev det inte idag. Eftersom jag var lite av en zombie efter att jag pluggat så tog jag i princip det mesta och bara slängde ner det i väskan. (okey, andra kanske tycker det är fint packat men enligt mig är det en enda röra. haha)

Nu funderar jag på att ta en promenad, känns som jag suttit och ugglat vid datorn hela dagen. Laura kom hem på besök idag så ska fråga om hon vill hänga med ut en runda! Ha det fint!

PRAG

Jahapp

Färgade äntligen mitt hår idag, utväxten vad inte nådig. Borde egentligen gjort det för ett bra tag sen men har inte orkat. Dock blev håret nästan svart! GAH. Inte så mycket jag kan göra åt det nu ändå men fruktansvärt irriterande eftersom jag verkligen inte vill ha svart + att sist fick jag fanimej inte helt ´bort det förrän jag snaggade mig. Och snagga av håret har jag inga planer på att göra inom snar framtid eftersom jag just fått tillbaka någerlunda långt hår. Äh whatever.

SNART ÅKER JAG TILL PRAG MED LINA OCH LOUISE OCH DET SKA FANIMEJ BLI SÅ JÄVLA GÖTT.
PÅ LÖRDAG SMÄLLER DET. SKÅL!

Det var precis droppen som fick bägaren att rinna över.

Jag MÅSTE flytta hemifrån nu.

Onsdag.

Jag känner mig trött och sliten som en gammal tant, det är ganska sorgligt med tanke på att jag bara är 18. Den 27/3 åker jag iväg till prag så förhoppningsvis kommer jag tillbaka med nya krafter. Jag har inte riktigt fattat det så det känns inte alls som vi ska iväg så snart, utan det känns snarare ganska avlägset för det är så mycket jag måste fixa innan vi ska iväg. Då menar jag med skolan. Allt bara ligger och väntar på mig och jag tar aldrig tag i det så det bara buntar upp sig i en växande hög av saker jag måste ta tag i.
Men jag ska inte tjata av era öron om min lathet.

Igår spenderades hela dagen och kvällen med Denice. Blev att jag sov över där och det är ju inte helt fel med tanke på att hon bor 5 minuters gångväg från skolan. Mohaha. Så jag kunde lyxa till det och sova ända tills tjugo över 9 eftersom jag inte började förrän 10.10. I vanliga fall när jag börjar då så sitter jag redan på bussen vid 9. Så det var minsann skönt att få sova lite extra.

Nu ska jag ta mig något och dricka, titta på ett avsnitt av NCIS och trycka i mig lite till choklad.

Hej.

Störigaste saken ever, igår när jag kom hem på kvällen och kände att nu ska jag bara ta och titta lite film eller något sen däcka i sängen. Men nej då har vänsterknappen på min mus slutat fungera, okey om det varit högerknappen. Ofta det händer. Tur hade pappa en mus som jag tog.

Nu ska jag sova, natti!

Btw, vad tycker ni om vinnarbidraget i melodifestivalen? (såg det för en gångs skull igår, annars tittar jag bara på den stora med alla länder och sådär) Jag var inte så säker igår, kanske mer för att det inte är en showlåt för tv men nu är den ganska mysig och sitta lyssna på.


hej välkommen tillbaka till kära piercing.



Har haft ute min piercing i läppen i flera månader, och jag minns ibland när jag hade ute den i 1,2 veckor så var det redan segt att få i den igen. Men nu fick jag för mig att jag skulle sätta i den igen av någon anledning, självklart är det i stort sätt ihopväxt hålet. Men så testar jag att trycka igenom ett jättetunt öronhänge och det gick så då blev det genast någon sorts viljekamp för mig att jag skulle minsann kunna få i min piercing igen om jag vill det så då ställde jag mig och pregade och pressade och jo visst kunde jag det med lite vilja och strunta i att det gjorde ganska jävla ont.

Jag är sämst på att plugga.

Det här med plugga finns det ingen självdiciplin hos mig till. Som ni förstår så har jag verkligen inte gjort vad jag borde när det gäller pluggandet idag, trots att jag varit hemma hela dagen.

Men på tal om något annat så är det ungefär 2,5 vecka tills jag, Louise och Lina åker till Prag! Vi åker den 27. Jag har inte riktigt förstått det så även om jag självklart längtar så längtar jag inte. Förstår du? Men det ska verkligen så jävla skönt att komma bort ett tag, bort från vardagen, bort från helsingborg och bort från sverige!

Nu ska jag faktiskt försöka plugga litegrann åtminstonde och sen kan jag unna mig godis :D

Mycket jag borde så lite jag orkar.

Jag gick upp redan vid tio idag och ändå har jag inte gjort något vettigt alls än. Tänka er att jag gick upp tio fast jag är ledig, det ni! Men istället för att ta tag i något av pluggandet som bara växer till en allt större hög sitter jag och surfar runt på olika matsidor. Funderar på att laga lasagne idag, har aldrig testat det eftersom jag fått för mig att det ska vara jättesvårt. Men så svårt kan det väl inte vara? Det är ju inte som att jag ska göra pastaplattorna från gunden och sådär, sånna finns i färdiga förpackningar av en anledning!

Det vore nog bra om jag hoppade in i duschen så jag vaknar till och blir människa igen, annars lär inget hända. Varken i pluggväg eller någon lasagne. Så en dusch, plugga (liiiite i vart fall) och sen en sväng till butiken.


Gonatt.

Fick reda på att vi inte har några lektioner imorgon så gissa om jag ska sova? :D Fast pappa kommer säker waina och inte tro på mig. Men det skiter jag i för jag ska fanimej sova länge och ordentligt för jag har hosta och för sen ska jag plugga.

Puss

Denna veckan är det rätt mycket i skolan eftersom i förra veckan skulle projektarbetet in så då ville vi inte ha massa annat så alla lärare tänkte ju likadant, men då tar vi det veckan efter! Så då blev allt nu. Okey, egentligen är det väl inte så jättemycket men det känns som MASSOR eftersom jag egentligen inte orkar något. Phu. Men jag sitter i vart fall och pluggar lite nu så jag inte sitter med allt på torsdag (typ allt ligger på fredag), det har jag gjort allt för ofta.
Åh appropå skolan så börjar jag inte förrän halv ett imorgon så det är najs som tusan. Det där med att sova är verkligen min grej. Nej nu ska jag återgå till mitt pluggande. Jag ska bara fixa te först. Jag ska bara hahaha

Måndag.

Jag fick sådan fruktansvärd huvudvärk innan och så började ett litet smygmåillande också komma, jag var stensäker på att jag det kändes som att nu är det migrän som kommer. Så jag tog två tabletter och bäddade ner mig i sängen och tyckte synd om mig själv och hoppades på att det skulle försvinna snart. Nu vaknade jag två timmar senare av någon påminnelse jag satt på mobilen och FYFAN vad skönt det var att sova, dessutom är huvudvärken borta. Härligt!

Det dumma med det här att sova så där mitt på dagen för mig är att sedan är jag som en zombie resten av kvällen och bara vill sova mer. Jag kan lätt sova till nästa dag om jag går och lägger mig mitt på dagen.


Ångest över studenten?

Jag är en av de väldigt många som tar studenten till sommaren (vilket kan kännas som långt bort i vissa stunder men som egentligen närmar sig jävlar i sig fort) och inte har den blekaste vad jag jag ska och vill göra där efter. I början av trean hade jag smått ångest över att jag inte visste vad jag ville och vad som skulle hända men det lade sig nog ganska fort och har i princip försvunnit. "Det löser sig, det som händer händer. Vet jag inte så vet jag inte" and so on. Men nu kom ångesten som en käftsmäll och jag har insett att jag faktiskt inte har en jävla aning om vad jag ska göra. Så nu sitter jag här och gråter över att jag äntligen ska sluta skolan. Perfect!

Kom och tänka på denna låten, en typisk skolavslutningslåt.


Jag kanske bara kan fortsätta gå till skolan som vanligt efter sommaren?

Gonatt.

Klockan är inte mer än halv elva men sängen lockar som tusan ändå så jag ska nog ta och krypa ner nu. Är inte sådär jättetrött eller slut men ska jobba imorgon så det är alltid skönt att lägga sig i tid och få ordentligt med sömn då.



hemmarsittarlördagidagfaktiskt

Gårdagens kväll spenderades med Elin, en massa chips, popcorn och självklart en jävla massa filmtittande. Bland annat körde vi ett maraton med Resident evil filmerna. Vi såg ettan, tvåan och trean. Och jag trodde det var dom enda som fanns men trean slutade precis som att det ska finnas en fyra, finns det en fyra eller? Aja, det var väldans trevligt i vart fall.

Idag ansträngde jag mig och rakade benen för första gången på väldigt länge, kände att det var dags om det inte skulle bli en hel regnskog runt benen. Nejmen allvar, jag skojar inte när jag säger att mina ben var riktigt håriga. Sen har jag bara fortsatt att titta på film idag också, kollade på en helkonstig film. Och nu funderar jag på att cykla iväg till netto för att köpa potatis, jag är sugen på att slänga ihop en potatisgratäng med vitlök. Dock går det ju inte att göra utan potatis som ni förstår och potatisen är slut här hemma.

Aja, over and out.


RSS 2.0