Tisdag och jag har hunnit med massor.

Jäklar vad jag har varit produktiv och klockan är bara halv två. Jag har hunnit klippa gräset, damsugit huset, färgat håret och skrivit klart min inlämning till skolan! Snart packat klart också.



Bilder från -09 på mig och else. Jisses vad kort mitt hår var!

Tisdag

Idag åker jag upp till Gislaved och stannar ända tills på söndag! Det ska blir så jäkla fint att få umgås lite med Else och även Karoliina som kommer till Else på tosdag. Men innan jag åker hade jag tänkt hinna med en del - klippa gräser, färga håret, göra klart en inlämning till skolan så  jag slipper ha det hängandes över mig när jag är hos Else. Men innan jag sätter igång med något så ska jag ta mig en kopp kaffe.


Orken sinar.

Irriterad, arg och ledsen.
Det känns inte alls som att det går bra nu. Så förra inlägget suger.
Gonatt.

Det går bra nu

Det känns faktiskt som att saker och ting kanske börjar falla på plats för min del nu, det går bra nu och det känns väldans gött!


Shoppingsug

Jag är så fruktansvärt sugen på att handla massa nytt. Surfar runder på nätet och hittar mängder med fina kläder, klockor, skor osv osv osv. haha Risken är väldigt stor att min lön som kommer på onsdag kommer försvinna väldans fort och det vill jag inte för då får jag sitta här igen 2 veckor innan löning och inte kunna göra ett skit för att pengarna är slut. Och det suger FETT för jag vill till en uteservering och dricka öl. Istället får jag sitta här hemma och tråka sönder fram tills onsdag.

Lyssnar på Promoe - Dekadansen och längtar tillbaka till Prag då denna låten spelades flitigt. Åh vad jag vill tillbaka!


Jäklar vad duktig jag varit nu!

Har suttit ett bra tag idag och slängt iväg en hel del ansökningar på olika jobb. Sökte till och med i Göteborg, vad hände liksom? haha

Andra hade lagt benen på ryggen och sprungit för livet

Kan verkligen se framför mig att det är så pappa hade hanterat situationen. haha


Fail

På onsdag har jag prov i marknadsföring A och jag har inte ens öppnat boken ännu. Lycka till Mathilda, du kommer säkert klara av att läsa in hela boken imorgon!

Jag är i god tid som vanligt!

Det är inte länge man får vara frisk

Nu börjar jag bli sjuk igen. Snorar, halsen känns inte super och febern är nog påväg. Jag orkar verkligen inte det här. Blä

Lördag och jag har varit duktig!

Sådär, nu har jag städat som en galning i några timmar, gick upp vid nio och tog en dusch sedan dess har jag legat i och äntligen ser huset fint ut. Tvättat, diskat, vädrat, torkat, damsugit och allt möjligt. Nu kan jag njuta av att äntlgen ha en ledig helg. Ingen skola, ingen praktik och inget jobb! Bara hänga upp tvätten och en dusch till sen ska jag få i mig lite frukost och bara ta det lugnt. Ikväll blir det eurovision song contest med pappa och lillebror och massvis med onyttigheter. Jag har en del plugg som jag för längesen borde ha tagit tag i men det ska jag glömma bort tills imorgon åtminstone.



Saknar piercingen, borde man kanske ta och göra den igen?


Vad händer idag?

Jobbade idag men det blev verkligen en kort arbetsdag, efter knappt 3,5 timma så fick jag gå hem. Skönt men det ger tyvärr inga pengar. Så nu sitter jag här hemma och har ingen aning om vad jag ska hitta på och jag orkar verkligen inte sitta hemma och slöa i min ensamhet hela dagen/kvällen.. Fast jag har väldans ont om pengar så jag kan inte riktigt hitta på något heller vilket suger rejält. Jag köpte en trisslott för någon dag sedan i hopp om att vinna pengar men nej sådan tur har jag inte. Så istället brände jag 25 spänn helt i onödan. haha

Det här är livet!

En av de absolut bästa sakerna med sommaren är grillning. Finns det något godare än en stor fin grillad köttbit? Nej jag tror faktiskt inte det, släng in ett par kalla öl också så är kvällen gjord! Köttet ligger på grillen och snart åker ett par majskolvar och lite champinjoner också på så jag är mer än nöjd med den här fredagen! Men tyvärr blir det nog inga kalla öl för mig ikväll så jag hoppas ni tar igen för mig med!

Trevlig fredag!

Nu händer det grejer och det känns fint!

Snart ska jag iväg på arbetsintervju på ett café i helsingör! Det känns riktigt bra så hoppas allt går vägen! Livet känns lite extra bra idag.


RSS 2.0